hım hep zor derslerin kalmış ..... kolay gelsin .....umarım hepsini verirsin. bu sonmu daha senen varmı?Çok sağol Aebencim Allah sanada kolaylık versin benim bu sene 8 dersim var yaave 3 tanesi matematik ağırlıklı 1 tanesi ingilizce ben anlamam 5 taneside hukuk hukuğu çok seviyorum hemde çok ama üniteler çok uzun bir konunun sayfa sayısı 20 civarı çok zamanımı alıyor yani :) neyse işte hayırlısı bakalım ama geçen yılki hırs yok bende bakalım :)
Zilicim merak etme almassın alsanda çabucak telefi edersin merak etme ...olumunekankayizsmile
iyi tatiller .a.s.
demek paket küçükmüş kıs .....kaydirigubbakcemile3 ozamanda az olmuş kıyamam sana ...sempatiksalakcinni
afiyet olsun .....
kaydirigubbakcemile3ortada örnek menü olda yazıcamda .. :roflol::roflol:yok almam bana bu kadrı bielm cok geldi cidden aksamı o yüzden corbayla gecstrdim spagetti baya tok tutuyo ya bundna böle dersaneye gtmeden önce yiyim barisempatiksalakcinni
bnm dikktimi cekti gecen gün honda menü vermişti ama beyaz bi kac gündr yok insl önemli bişy yoktr yarın bakalım takıma kilo bildirimi yapacak mı:jeyyar:
bu arada ablacım dikktimden kactı sanma sen bu ara hiç menü vermiyorsun tamam 2. asamadsın ama gün olcak bizde geçicez 2. asamaya o zamn senin menüleri örnek alıcaz dimi ama:dilcikar:
aaa bu arada benim kaynana bana tatlı almış ama ben yemedim mutfakta kocam yicek.. dedim ben diyetteyim verme diye olmaz olmaz sana aldım dedi. sen ye dedim al dedim yok yok kilo alıyom demezmi :1ninca: beni kıskanıyoooo dedim içimden :jeyyar: kilo vermemi istemiyoooo..
YA canım kayınvaliden de alem valla...Kendi kilo alacak diye ymiyor sana yediriyor....:roflol:Bence de bir kmplo olabilir:1nincabu arada mantıyıda kaynanam getirmiş.. sağolsun beni çok sever :jeyyar: kilo vermem için didinip durur.
cnm menün süperde sanırsam sen hala balıkla yogurt yeme tesebbüsnde bulunmadın inan hiç bir zararı yok bn yiyorum ve evdeklerede alsıtrdım şmdi ancak Allh korusun balık bayat olursa skıntı dogurabiliyor yinede tercih seninyerimseniben
evet biraz öyle olmuş ama olur canım arada bir hep aynı kalıpta menü bulamayız dimi afiyet olsun samamyolum ...alkisalkisalkisDÜNKÜ MENÜM
SABAH Yağsız tost+yeşillik+3 zeytin+mermelat+1 ceviz
ÖĞLEN kereviz+yoğurt
ARA hurma+yarım ayva
AKŞAM karnıbahar+yoğurt+salata
GECE 1 portakal yarım elma.
Biraz sebze ağırlıklı olmuş ama bilmiyorumkismile
evet nurom yaşak malesef kafeinsiz kahve içebiliyorsun ama .kızlar türk kahvesi de yasakmı?
fazla yağını süzüyorum ben..salatayla güzel oluyor ben severek yiyorum nurom ..ton balıklı salatada ton balığı çok yağlı değilmi? nasıl yapıyosunuz onu? ben yapmadımda hiç daha önce?
evet biraz öyle olmuş ama olur canım arada bir hep aynı kalıpta menü bulamayız dimi afiyet olsun samamyolum ...alkisalkisalkis
evet nurom yaşak malesef kafeinsiz kahve içebiliyorsun ama .
fazla yağını süzüyorum ben..salatayla güzel oluyor ben severek yiyorum nurom ..
kafeinsiz kahve varmıki?
biraz idare et bakalım nurom .. refimde kahve bagımlısı idi . o bide çıg olarak yiyordu galiba .:uhm:şimdi sen sıgarayıda yeni bıraktın münkün oldugunca az günde 1kere iç bakalım bizde görmeyelim kıyamadım bak şimdi...:kedi:yahu kala kala bi kahve keyfim kaldıydı o da mı bitti gitti şimdi mafoldumben
kaydirigubbakcemile3ortada örnek menü olda yazıcamda .. :roflol::roflol:
reglim 2 gün önce biiti ve canım durmadam ekmek ve marmelat isytiyor . yiyyorum bazan ... vede ögün saatlerini karıştırmaya başladım geçen günlerde o yüzden düzenli deyil.. 2 gündür tekrar saatli yemege başladım .....
o yüzden ne 1. aşama nede 2. aşama diyebiliyorum menülerime. yanlış örnek olmasın diyede yazmıyorum ....
sultanım dünkü menmü yazayım ..
kavaltım ( 8.30.
1 kase yulaf ezmasi layt sütle . birazını yiyemedim hatta .
arada 1 bar sütle 1 elma .....
öglen 1 levrekle.... bol salata ....2 ceviz...
akşamda .
ton balıklı salata ......1 dl peynir.
gecede geç yattım .. 10 gibide canım ekmek istedi 1 dl ekmekle mermelet.....
bu sabahta y. kase sütle yulaf ve yç yumurta yedim..
yürüdüm geldim baktım acıktım kan şekerim düşüyor anlıyorum ...10 gibi tekrar kavaltı yaptım . 2. dl ekmek . peynir marmelatla . şimdide aç deyilim...
nedendir bilmiyorum 3 ögün ekmekle mermelat canım çekiyor başka bişi yiyesim yok .....sempatiksalakcinni
biraz idare et bakalım nurom .. refimde kahve bagımlısı idi . o bide çıg olarak yiyordu galiba .:uhm:şimdi sen sıgarayıda yeni bıraktın münkün oldugunca az günde 1kere iç bakalım bizde görmeyelim kıyamadım bak şimdi...:kedi:
bugünkü menüm
kahvaltı(08:30)
1 dilim tam buğ.ek,maydonoz,az peynir,1 zeytin,şekersiz çay
öğle(15:00)
1 tabak kuru fasulye,çiğ pırasa,maydonoz,1 kase yoğurt
ara(16:00)
4 adet kuru kayısı
akşam(19:00)
1 elma
yatarkende yarım yağlı süt içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?