yok canim mutfak tezgahi dedigin nedir ki hemen yapiliyor.gelmesi iste problem.gerisi hemen yapiliyor.kendimden biliyorum.gerci benim kocam yapiyor boyle seyleri ondanda olabilir.ahkam kesmeyeyim degil mi. bu pro nedir ? protein mi aliyorsunuz sadece.ben daha kitabi alamadimda yarin bakacagim bizim buradaki kitapcilara.
evet kesin tembelim ayol.benim oglus 3.5 aylikdi kesintisiz uyuyordu.fakat ben asiri derece pimpirikli oldugum icin kalkip kalkip kontrol ediyordum yaninda yattigim halde
ocdı sade mutfak tezgahı deyil tüm mutfak degişiyor . önce eski mutfak sökülecek . sonra mutfak monte olurp tezgaz ölçüsü öyle alınıyormuş .bi akçgün sonrada tezgah geliyor ...
canım kitab ; ERGENLİKDEN MENEPOZA (KADINA ÖZEL MONTİGNACI )alacaksın . yedikçe yazıfla piyasada yok .
aslında burda oldugum müdetteçe kitabada ihtiyocın yok 1 hafta yaparsın ögrenirsin ...
sorma malesef asiri evhamliyim oglum konusunda ama ona belli etmemeye calisiyorum.
ismim Oznur canim. e siz neden monti yapmiyorsunuz? ne yapiyorsunu peki?
bi ornek monu yazabilir misin ?
örenek mönü yazayım canım ...
aslında blindik mönüler ...
kahvaltı öncesi meyve yiyebilirsin .
15. 20 dk sonra kahvaltı (meyve yemege karışmıycak .)
sabah ekmekli kahvaltı .ölçü yok kendin normal dayana kadar ...
yanında yagsız peynir . salatalık dom. yeşilik . zeytin ..
domates bib. sosları kulana bilirsin (içinde un şeker olmayan .)
z.ezmasi sürebilirsin ekmegine . yada şekersiz meyve marmeladları vs. bunlar sana kalmış ..
ekmeksiz kahvaltı ise . yumurta. peynir .. salatalık vs .. şeklinde
öyleyin. et türü.. ne yersen et ,tavuk, balık ..(kızarma hariç )
salata .. yogurt...sebze ...bunları beraber yiyebilirsin ...
yine porsiyonlar sana kalmış . karnını doyur ama hemen açıkmamak için
ekmek yok ...
ikindi acıkırsan 1.2. porsiyon meyve .(yasaklar dışında )
yada süt ürünü( yagsız )...
akşamda öylenle aynı ne yemek istersen ....
ek olrak sadece sebzede yiyebilirsin akaşma salata ve süt ürünüyle ..
haftada .2.3 gün . baklagil hakkın var . merçimak çorbası.. kuru fasulye vs gibi. .
gece gerekmedikçe ar ayapma .açıkırsanda meyve yiyebilirsin ...
gün boyu 2.3. porsiyon meyve hakkın var...
ögün arları 3.4 saat mutlaka olmalı . yedigini sndirmeden yemek yok ...
meyveler ögünlere karışmıycak ...
etle baklagil karışmıycak tabiki ekmekde.
umarım açıklayıcı olmuştur ....
canım ben, masum ,diyar şu an monti yapmıyoruz.. ben hedfime geçen sene ulaştım..ee topik açılalı 2 seneden fazla oluyor....yeni bikaç kilo aldım onları vermek için . hızlı yol deniyorum çümki zamanım yok tatl yakın . banumunda öyle ... ve çok uzun soluklu monti yapıldıgında özelikle aylarca ve tekrar tekrar bozlulup başlandıgında ilk etki olmyor artık . aslında sadecemonti deyil tüm diyetlerde bu böyle . 3 senedir diyet içindeyim .nerdeyse 20 kilo verdim .artık bünye gerdini aldı. çok zor gidiyor ..
o yüzden banumla bikaç günlügüne karbonhidratı kestik. hızlı verelim diye . son sayflarda konuştugumuz bu öncesi montiyle alakalı ..
montiyi yapan çoktu çok lilo veren oldu çaogu hedefine ulaştı çoguda yarı yolda bırakdı. şimdi yapanda var ama yaz rehaveti pek girmiyorlar ..
sana verdigim sayflarda bikaç ay öncesinin kio veriş listeleri var ilk sayfadaki gibi( 1997.sayfa.2181.sayfa. 2208.sayfa vs vs ..). ordan bakarak montinin kilo vermede etkisini görebilirsin ..
şunuda belirteyim monti uzun solukludur . öyle şok diyetler gibi sonuç bekleme . ama giden yagdandır . pankreası düzene sokar ..