- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
herkese hayırlı sahurlar...
Aebencim kolay gelsin cnm.ramazanda yatılı misafir zor ilk hafta bende atlattım yatılı misafir olayını,çok şükür misafiri severimde ramazanda zor oluyo gerçekten hemde 1 hafta sürünce epey yorulmuştum bendeAllah kolaylık versin..
Nazlım senin neyin var cnm,umarım üstesinden gelebileceğin konulardır,rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin inşaallah..(amin)
bu hafta benim pek bi sakin ve sessiz geçiyor,kızım ayvalıkta deniz kum güneş bide oruçHepsi bi arada tatilin tadını çıkartıyor,bende evde eşim işte öle yalnız yalnız geçiriyorum 2.haftayı,allah eksikliklerini göstermesin evin sesi tadı tuzu onlar,özledim sanırım
![]()
Neyse vakit gelmiş ben bi çay suyu koyup sahura hazırlık edeyim![]()
Görüşmek üzre...
yumukum kuzuşu tatlemi göndedin bacım ...
Haklısın evde sevdiklerin omadıkdan sonra ne tat oluyor nede tuz ..
Gece kuşusun bakıyorum yatmıyorsun sahura kadar...
oy nazlım kıyamam.... Fıstıgım rabbım seni bir an evvel kendi yuvana kavuştursun ..tek başına eşinle .. Inşallahablam sanırım aklından geçen şeylerden dolayı tadım yok . Ama allah yardım edecektir . En kısa zamanda bunlarında üstesinden geleceğim ablam ...
günaydın herkes neredeee
çok cnm sıkkın diyete adepte olamıyorum dikkatim dagıldı
pc min sesi bozuk plateste yapamıyorum çok cnm sıkkın
yeniden 70 leir görcemm
bi diyet listesi bulup deva etmemm laızm aben ablam bana bi rçareee
banu ne diyorsun sen ...
Ama bu durum devamını getirmez..
Pc nin sesiyle ne alaksı var görmen yeter pilatesi... Bahnemi arıyorsun ne
Banum niyetli deyilsen şu iki günlük verdigim listeyi 1 haftalıgına uygulamaya başla çok gel olmadan .... Tatiline ne kaldı:84:
Inşallah duymuşsundur beni .. Bu durumları kaç kere yaşadık banu . Bunun çözümüde yiye sende ...toparlan hemen ...