merhaba Montig facebook'ta bakıp incelim hemen

aslında kuruyemiş olarak ceviz yiyorum,çekirdek dün süpriz oldu normalde yemem sevmem, ama demek ki diyet yediriyor:90::90::90: hamur işinide pek aramam,yani ben şanslıyım sanırım, kendime hakim oluyorum...ekmeği de sahurda en fazla 2 dilim buğday ekmeği olarak tiketiyorum...bu diyete başlayalı 10 gün oldu ve tam 2kg eksik görünüyorum

neyse yine çooook anlattım:82:
iftar menüm: bir adet tavuk avuç içi kadar ızgara sirkeli soğan ile...salata...bol salatalıklı yopurt 1 adet hurma

su ve şu anda yeşil çay içiyorum
sevgiyle kalın
AFİYET OLSUN MİNECİM....MENÜN GÜZEL ..
RAMAZANDADA ORUÇLU İKENDE MONTİNİN İŞE YARADIGINI KANITLADIN ,TEŞEKÜR EDERİM ..
METOBOLİZMANDA SENİN GİBİ AKTİF.
selam hanımlarrrr
zilimmmm nerelerdesin kuşum ya ramzan boynca buradayım dedin tık yokkkk?
BANUM NASILSIN NADİR MESAJ YAZMIŞSIN .. NELER YAPIYORSUN? BAŞKA LİNKLERİ OKUYACAK VAKTİM YOK YAVV .:26:
sinirden bir tam pideye tereyağ bal sürüp yedim

hemde akşam yemeği ile beraber
BENDE ETLİ PİDE SANDIM .. ODA CIS AMA KÖTÜNÜN İYİSİ EN AZINDAN .

TEKRAR DİYETE DÖRT ELLE SARILDIGINA EMİNİM OCDİM .EMZİRMEK GİBİ Bİ ŞANSİNDA VARMIŞ DAHA KOLAY KURTULABİLRSİN FAZLALIKLARDAN .
Canımcım nasıl ölçü alınıyo diye sordun heral, ya da ben öyle anladığım için yazayım istedim..Evet normal mezura ile gögüs, mide, bel, basen, üs bacak alıyorsun..Sevgiler
KİLO VERMENİN ASIL GÖSTERGESİ MEZRODUR HEP DERİM .
Ne demek canım her zaman. Sakın bırakma diyetini dediğim gibi. Çok faydasını göreceksin.
İREMCİM NERLERDESİN AYOL ..
İnşallah canım çok sağol. Senin söylediği olay yüreğime su serpti, umutlandım. Ama bu gün asabım sıfıında altına indi. Bel dün 98 den 94 e düşmüşken, bugün 97 ölçtüm yıkıldım

Mide ölçüm aynı kalmış. Resmen otluyorum ölçüm fazlalaşmış . Varmı böyle bişi ya

Nerede yanlış yapıyorum ben? Resmen az yiyorum ve g.i. nin dışındakilere bakmıyor, karbon portein karıştırmıyorum

Umudum senin söylediklerinde bakalım ne kadar inatlaşacaz kilolarımla:2:

Sevgiler canım iyi ki varsınız...
MONTİGCİM . BELİN BİR GÜNDE OKADAR KALINLAŞMAŞ ÖLÇÜNÜN ARTMASI ŞİŞLİKDEN .GERÇİ İNMİŞ AMA BEN AÇIKLAYIM ..
KARIN BÖLGESİ YEDİGİN İÇTİGİN ,GAZ.REGL VS DEN ARADA BİR FAZLA GELEBİLİR BU ÇOK NORMAL. GÖSTERGE OLARAK KALÇA BACAK VS GİBİ YERLERİN ÖLÇİLERİNİ BAZ AL .
YAŞIN BENDEN BÜYÜK MONTİG ABLA DİYİM BEN SANA

EE SENİNDE BİLDİGİN GİBİ BU CADI ONLAYN MİNE GİBİ

BÜNYEMİ HIZLI DEYİL
BİZEDE BİRAZ SABIRLA BEKLEMEK DÜŞÜYOR İŞTE ..
BİRDE HEP OT TÜRÜ YEME HIZLI KİLO VERMEK İSTİYORSAN BİRAZ PROTEİNE YÜKLEN .
50 yaşındayım cnımcım, çookktaannnn girdim menopoza. Bende öyle düşünüyorum ama 2 haftadan fazladır tık yok kiloda, takıldı kaldı.
ABLACIM BASKÜL TAKILABİLİR SEN MEZRO ÖLÇÜNE BAK MORALİNİ BOZMA, EMİNİM YAGDAN ERİYORSUNDUR ..
merhaba meyve yoğurdu akşam yemeğinden 4 saat sonra yedim...2 tane şeftaliyi doğuradım 4 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı tarçın olarak tükettim...çekirdeği de yemekten 1.saat sonra 1 avuç kadardı sanırım çitlettim

ama daha sonra sindirim sistemimi için iyi oldu

, ....yardım ve bilgileriniz için teşekkür ederimmmm
GELELİM KÜÇÜK AYRINTILARA ..
MİNECİM MEYVEYLE YOGURT KARIŞTIRILMIYCAK . EGER YOGURTLA MEYVEYİYECEKSEN HANİ DAHA EVVELKİ KİTAPDAN ALINTILADIGIM MEYVELER VARDIYE BÖGÜTLEN ,ÇİLEK ONLAR YOGURTLA KARIŞTIRILABİLİR .. AMA ELME ŞEFTALİ GİBİ MEYLERE YOGURTDAN ÖNCE YENİR. MEYVE MİGDEDEN ÇIKTIKDAN SONRA .
NEDEN KAHVALTIYLA DEYİLDE DAHA EVVEL MEYVE YİYORUZ ???????
İLK KİTAP TAM BİR ŞİFREDİR . ÇÖZMEM 2 SENEMİ ALDI

TAKİ 2. KİATBI ALIP OKUYINCA DAHA İYİ ANLADIM . BELKİ ÇEVİRİ HATALARIDA VARDIR BİLEMİYORUM . AMA MONTİYİ OKUUIP ANLAMAK İÇİN..
(KADINA ÖZEL MONTİGNAC)(ERGENLİKDEN MENOPOZA) KİTABINI ÖNERİRİM ...
BİRDE KURU YEMİŞ MESELESİ. BURDA BİR ÇOK ARKADAŞIN DENEYİMLERİNİ GÖRDÜM VE KENDİ DENEYİMİMİ(KENDİMDE KURU YEMİŞİ ÇOK SEVERİM )

KURU YEMİŞİ BOL YİYEN ARKADAŞLARDA YEMEYENLERE GÖRE KİLO KAYBI DAHA İYİ OLUYOR ..TABİ BU BİRAZ KİŞİYE GÖRE BÜNYEYE GÖRE DEGİŞİYOR OLSADA ..
BU DEMEK DEYİLKİ KURU YEMİŞ YEMEYİN .TAM TERSİ ÖZELİKLE CEVİZİ ÖNERİRİM, AMA YEDİGİNİZDE ACUÇLARLA DEYİLDE SAYIYLA YİYİN 10 15 GİBİ.
AMA ÖGÜN (ÖYLEYİN GİBİ)TERİNE KULLANACAKSANIZ BİKAÇ AVUÇ YEMENİZDE SAKINCA YOK ...
YANİ BİRAZ DİKKAT .
Selam aebencim iyi ki geldin Üye olmadan da izliyordum seni bu sitede. Kafam acaip karışmış durumda zaten

Temmuz 19. monti başlangıcım. Sebze yemekten yakında geviş getirecem zaten

tüm süt ürünlerim light. Beyaz et ve ton yiyorum. Bakliyat ara sıra , zeytin yağını bile yudumcuk kullandıgım halde ilk 1,5 haftada 1,5kg verdim ve durdum. Gram gitmiyor herşeye harfiyen uyduğum halde fıttıracam

Zaten üyeliğide yanlız kalmamak ve diyeti bırakmamak açısıdan isteim. Artık bu site ve monti ile yaşar hale geldim. Yürüyüşte yapıyorum ama tık yok
Bulgur pilavı istiyo canım yiyemiorum Birinci aşamada yasak mı değilmi anlamış değilim, herkes bişi diyo..Kepekli makarna ve spagetti aldım, korkudan dokunamıyorum bile. .Ne yapmamı önerirsin canım. Sen bu konuda uzmansın..Sevgiler
ABLAM ŞU SIRALAR FAZLA LİNKE GİRİP YARDIMCI OLAMIYORUM KUSURUMA BAKMA AMA BAYRAM SONRASI(OKULLAR AÇILINCA ) FULL BURDAYIM İNAŞŞALAH ..
MONTİYE VERDİGİN ÖNEM NİCİNDEN BELLİ ABLAM .
YAKLAŞIK BİR AYDIR MONTİ YAPIYORMUŞSUN ANLADIGIM KADARIYLA .
İLK HAFTA KİL VARMAK NORMALDİR ..AMA SONRAKİ HAFTALARDA KİLO VERMEDİGİNİ BASKÜLDEN ANLAYAMASSIN .DAHA EVVELDE DEDİGİM GİBİ MEZRO BU KONUDA DAHA GÜVENİLİRDİR . BEN EMİNİN SENİN ŞU ANDADA KİLO VERDİGİNE ...
YAKINLARINDA YAG ÖLÇÜMÜ YAPAN TANİTALAR VARSA (HASTANE VE ALŞ VERİŞ MERKEZLARINDA OLUYOR ) PERYODİK ZAMANLARDA ÖLÇÜM YAPTIR .ONDAN DAHA İYİ ANLARSIN YAG KAYVEDİP KAYBETMEDİGİNİ..
YÜRÜYÜŞDE YAPIYORSAN KASLARLA YAGIN DEGİŞTİGİNDEN Bİ SÜRE BASKÜLDE KİLO KAYBI GÖREMESSİN .BU ÇOGUMUZDA OLUR ..
AMAKRNA KONUSUNDADA KEPEKLİ OLSADA NORMAL MAKARNA YASAK BEYAZ EKMAK GİBİ.. SIPAGETTİ YENİYOR AMA ONUDA ÇOK TAVSİYE ETMİYORUM .ÇOK NADİR BALKİ. TABİ ZOR KİLO VERENLER İÇİN .
BENİM KİTAPLARIN İKİSİDE ŞU AN BAŞLAKALARINDA.. BENİ GÖRENLER VE ESKİDEN TANIYANLAR KİTABI HEP İSTİYOR .

..
HEP SEBZE YEMEK MONTİYE AYKIRIDIR . MUTLAKA PRO ALMALISIN HEMDE BOL BOL . ELİNDEKİ KİTABIN HANGİ SAYFASI BİLMİYORUM AMA SONLARA DÖGRU . MONTİYİ YAPTIGI HALDE NEDEN KİLO VERİLMEDİGİ KONUSUNDA BİR BÖLÜM VAR.
ORDA DAHA AÇIKLAYICI YAZI GÖRECEKSİN .SANIRIM SENDEKİ AKSAKLIK PROTEİN VE MENOPAXZDAN DOLAYI OLABİLİR .. AMA BEN SENİN BASKÜLDE SABİT KALSANDA KİLO VERDİGİNE İNANIYORUM . MEZRO ÖLÇÜLERİN BUNU GÖSTERİYOR OYÜZDEN AZ SABIR ABLAM .
BİRDE İLK SAYFADAKİ GL ENDEKSİ MONTİNİN ASIL SİTESİNDEN BİZZAT BEN ALINTI YAPTIM VE YEMEDİGİMİZ ŞEYLERİ AYIKLADIM ..GL ENDEKS KONUSUNDA GÜVENİLİR YANİ.