HERKESE GÜNAYDINNNLAR EFEEEEM....
banum yediğin içtiğin senin olsun cancağızım sen (tartıda)gördüklerini anlat...(uzaktan gelenlere böyle bişey denirdi eskiden)
şaka bi yana doğumgününüzün güzel geçmesine sevindim cnm..çocuklarda eğlenmiştir.sen biraz yorulmuşsundur ama olsun çocuklar için herşeye değer...
ocd cnm geçen ben aynı durumdaydım.oğlum senin oğlun kadar falandı.neler yapardı burayada yazıyordum hatta aradaşlar gülüyorlardı
ama ayağımı çok fena sakatladım dün spor ayakkabısı ayağımdayken ayağım yan döndü.şimdi hiç basamıyorum üzerine.eşim baktı akşam ,bişey yok yumuşak doku zedelenmiştir dedi ama hiç basamaz oldum.kitlendi gibi ayağım tarak kemiğimi yukarı kaldıramıyorum
banum o çayı deneyin bakalım.eğer işinize yarasa normal hayatımızdada herkese tavsiye ederiz.pekte zorlayacak şeyler yok zaten içinde.öyle içilmeyecek cinsten bişey değil gibi...o kadar şey denediniz bunuda bi deneyin.belki bir kaç kg vermeye yardımcı olur .(inşllah)
bende akşama tam buğday unlu gözlemeler yapçam kendime ıspanaklı eşime kıymalı ve patatesli...ve bu hafta sonu değil daha sonraki hafta sonu bir çoğunu tanımadığım koca bir misafir ordusu ağırlayacağım.(eşimin başhekimi,doktor arkadaşları ve eşleri)zaten klasik şeyler pek yapmam ama çok değişik şeyler yapmak istiyorum.neler yapsam acaba?bir kaç tarifim hazır aklımda,ama kalabalık olacağından çeşidi çok tutacağım 9-10 çeşit gibi.off şimdiden düşünmeye başladım.herkesin pek bilmediği tarifleriniz varsa paylaşın arkadaşlar fikir olsun...