slm kıslar..
dünden beri giremedim,kardeşim ve aplam süpriz yaptılar geldiler.az evvelde yolcu ettik...keyifli ve çok çabuk geçen 1 gün'cük bir görüşmeydi.oğlumu çok özlemişler dünyanın yolunu kalkıp gelmişler.bu gece yoldalar sabahta hiç uyumadan işe gidecek hepsi..
aebenim çok sevindim aplam suyun azalmasına..inşallah zamanla tamamı kaybolur ...rabbim tüm hastalara acil şifasını versin...
montig apla hoşgeldin,hangi diyeti yapıyorsun aplam?ne güzel gitmeye başlamış kilolar...
banuş nerdesin kıııı?diyarda yok bak?huuuu diyaaaar nerelerdesin cnm?
allahım senden sual olunmaz ama neden bazı kulların yerken biz bi lokma ile kilo alan cinsteniz:26:
kızlar varya kardeşimin eşi (gelinimiz) sabah kahvaltısında tam bir ekmek ve bir koca simit yedi.ablamla ikimiz ağlayacak hale geldik valla.ve bir buçuk saat sonra koskoca bir dilim pastayla bir ekler yedi.ablamla ben bir simidi ikiye bölüp yedik hiç ekmek yemedik.bir ekleride ikiye böldük pasta hiç yemedik.dün gecede yatarken 2 mu bir bardak süt ve 2 dilim tost ekmeğine alta çikolata üste fındık ezmesi sürmüş yiyiyor.

bir gördüm ağlıycam artık.biz kilo almayalım diye yarı aç gezerken ve 2 öğün fazla kaçırsak bir kilo alırken gelinimiz ağırlığınca şey yediği halde kilo veriyor.hasta falanda değil.eşi(kardeşim)askeri hastanede yüzbaşı doktor.kaç kere bakmışlar bağırsağında kurt-parazit vs.. varmı diye.sapasağlam.

gelinimizde asker ama spor faaliyetlerine katılmıyor.yani yediğini yakacak derecede hareket etmiyor.
ama yediklerini görseniz ben bakarken doydum.evlerinde kremalı pasta hiç eksik olmuyormuş.kardeşim bende ona ayak uydurmaya kalktım 90 kilo oldum bir ara diyor.

eşi 54 kilo

ben onun yaediğinin yarısını yesen duba olurum.allahım öyle olmak için bir formül bilen yokmu allahını seven söylesin kıslar..
ben pilavın tadını unuttum.pastayı yılda bir ya yerim ya yemem.valla nasıl bünyeleri var milletin imrendim yeminle..