cnm aynen bende bir kaç hafta denedim olmadı beze devam ettim,sonra yine denedim 1 ay kadar yok..bende sabırsız bi tipim kızdım söyleyeceği varsa da söylemedi.korktu kaçtı hep beze yaptığında...normalde bağırıp çağırmaya alışık değil oğlum arada bi çıkışınca tırsıyor çocuk

sonra beze kaldığımız yerden devam ettik yaklaşık bir aydır ne onda ne bende bi çaba yok.yapınca hemen anne yaptım diyor.afferim oğlum deyip gidip alıyoruz odasında altını..aynen başa döndüm yani sabırsızlığım yüzünden..havalar ısınana kadar bende vazgeçtim.çok yıprandım oğlumuda yıprattım.sabiha paktuna keskinin kitaplarını okuyorum.çok önemli wc eğitimi.ilerleyen yaşamında pintilikten tutta,hırçınlığa,sinirlilğe kadar yol açan bi şey zorlamak bu konuda çocuğu...bunları bile bile dahada üstüne gitmeme kararı aldım bende.zaten gittim gideceğim kadar

öyle işte cm bizde durum..28 aylık oldu şu an oğlum...
nevracım allah kolaylık versin,insanın çocuğu hasta olunca yüreği dağlanıyor resmen..acil şifalar cnm...senin kilo vermenede çok sevindim.dahada gaza gelmişsindir...
banum banada yarın arkadaşlar gelecek ya bende daha yeni oturdum.masa örtüümü ütüledim,servis takımlarımı çıkarttım hazırladım.bardak tabak şeker kahve fincanları vs..hepsini hazır ettim.yarın oğlllum uyanıpta onu kahvaltı ettirip ev süpürüp toz alırım derken bunlara vakit kalmaz diye geceden haızr ediyorum ben hep...bende şunları yaptım.alıntı yapabilirsin yada başka fikirler gelir belki aklına.açma,soslu rulo börek(dondurucumda pişmek üzre bekliyor çoktan yapıp atmıştım hep bulundruyorum bir çeşidim hep hazır oluyor böylelikle)tatlı olarak yine dondurucudan pişirilmek üzre lokumlu kurabiye,bu gün yaptığım kestaneli kup ve truff,yarında etsiz çiğ köfte yapıcam,mercimek salatası,kereviz salatası...
ama sana akşama geleceklermiş.çok çeşit yapma bence ...benimde şu an bacak arkalarım ve popom ağrıyor wallahi..yorgunluktan bittim artık..
hasretim yeniden montidesin ne güzel..çerez yeniyor montide cnm.kavrulmuşada izin var.ama çok tuzlu olunca su tutar vücudunda ..ödem yapar.şişersin durduk yere...
kapuska zaten montiye uyan bişey cnm.lahana ve et sonuçta...ama ben kapuska hiç yapmadım.lahana yemeğini sevmem eşimde sevmez.annem yapardı bekarken onuda yemezdimpüf noktası varsa bilmiyorum ama klasik yemekler gibi oluyordur.soğanı kavur,eti kavur,salçasını ekle,lahanayı ekle kavur biraz daha .suyunuda kattınmı kapat kapağını pişsin.etler sertleşmesin diye tuzu baştan atmıyorl annem yemeğe.sonlarında atıyor.o kadardır sanırım.yani özelliği olan bişey değil sonuçta sarma dolma dolma gibi...ama bilen varsa yazar burdan yine sana cnm....