offff ...walla bacaklarım sızım sızım sızlıyor kıslar...bir süre mümkünse kimse gelmesin..17 kişiydik bu gün.mutfakla salon arasında koştururken tabanlarım patladı sanki..şu an oturduğum yerde bile ağrıyor zavallı ayaklarım..
12 büyük insan 5 tnede çocuk vardı.oğlumun dasının perdesini kornişiyle koparmışlar.eşimde nöb.aldım matkabı kendim taktım az evvel.muftak,salon,çocuk odası,banyo-wc koridor yukarıdaki çalışma odası talan durumdaydı.bulaşıkları makineye,kalanları saklama kaplarına ve dolaba,ortalığı süpürdüm,tekrardan çekpas yapttım.oğlumu doyurdum.yığıldım kaldım.nasıl başım ağrıyor ve öksürüyorum...cam silerkenmi üşüttüm nedir...
kendim yemek bile yeedim ,hiç yiyesimde yok...
banum kk yapılandırıldığından beri bişey yapamıyorum.eskiden güç bela yapardım yne şimdi resim ekleyemiyorum bile..eklesem nsıl kadırırım onu yine hiç bilemem sanırım..özürlüyüm galiba bu konularda biraz.eşime fazla güvenmenin hazin sonuteknik iişler sorumlusu eşim olduğundan öğrenmeye üşeniyorum sanırım..
pastane üstünde oturmak kadar berbat bişey yok...hadi kışın neysede...yazın yatak odamın penceresini açıyorum.öyle yatıyoruz.sabah erkenden o şekerli kokular yokmuuuuuu....başını döndürüyor insanın..özellikle lorlu sakızlı bi kurabiye yapıyorlar.dayanılır gibi değil...her sabah açma şeklinde bool susamlu simitler,üzümlü karanfilli tarçınlı çörekler...üfff ki üfff yani...butik pastacı xaten cnm.çok janti ürünler yapıyorlar..içeri girince oyyuncakço dükkanına girdim sanıyor insan kendini.bebek kurabiyeleri yapıyorlar süslü püslü şekilli mekilli...ben tatlı şeyler pek sevmem ama kokusu fena geliyor...yemeyeni yedirecek yani...
ve acaip pahalı satmasına rağmen arabaların bri gidiyor biri yanaşıyor.millet bedava dağıtılıyor gbi alıyor.hep siparişle çalışıyormuşlar zaten.bi kurabiye 2-2,5 lira civarı bir kg el yapımı börek geçen yıl 25 liraydı.okula alıp götürmüştim bi keresinde...her şey el yapımı diye acaip pahalı.pastne işi şeyleri çok sevmem ben hem tatlı olduğundan hemde çok yağlı ve kremalı olduğundan dolayı..ama kokusu yinede canını çektiriyor insanın...yada ben bunların bacaları söküp atayım iyisimiyada başka tarafa çevirsin bacasını.7 kat uzunluğunda frın bacasımı olur alla alla...
![]()
canım sen bu kadar misafirin işini halledeceğim derken oğluna kimler bakıyor.ben sırf bu yüzden misafir gelmesinden artık hoşlanmıyorum.oğlum perişan oluyor ortalıkda.huyu suyuda değişiyor.eline geleni yedirip kahve çay bile içirmeye çalışıyorlar.