Benim için her yazdığın kelime öyle önemli ki asla kızmammmm.....
Çok sağol ablacığımmm...Dediklerini harfiyen kulağıma küpe yapıyorummm....
Deminde bir dostum aradı sağolsun hiç susmadan bana moral verecem diye nerde ise 30 dakika konuştu..
Ben dinlemeyi severim yetrki karşımdaki beni anlasınn...
Sen, siz beni anlayanlardansınızz sizin benim için yorum yapmanız beni çok güçlendiriyor bana çok moral oluyor..
Allah sizlerden, senden razı olsun ablacım...
Zaten inancım olmasa ablam inan güçlü olamazdımm...
Ablam zaten sizi öyle örnek alıyorum ki..Hepiniz çoluk çocuğa karışmış ve öyle çok kilo vermişsiniz ki hemde sağlıklı bir şekilde…Benim bile ideal kilomdasınız hepiniz nerde ise…Buraya giripte motive olmamak mümükün değil…
Benimde sorunum bu zaten sürekli giremiyorum..Tam giriyorum okuyamıyorum yada bir şeyler yazamadan çıkıyorum…Hep işim çıkıyor…
İnan şuanda bu cevabımı bile wordde yazıyorum sonra buraya yapıştırıyorum…Yoksa hepsini bir anda tamamlamam mümkün olmuyor…
Aeben ablacım inanki söylediklerini bir dostu dinler gibi dinledim ve bu mesajını bilg. Bir köşesine kaydedeceğim ve gerekdiği sürece okuyacağımmm…
Biraz kitabıda okuyorummm…Çok da iyi buluyorum ama yaparken bir problem yaşıyorum oda hayatımdaki olumsuzluklar… Benim bu kiloları geri almam (bir kısmı kesin ilaçlardan dr.da öyle söyledi bir sürü hormon verdim kilo ister istemez alacaksın yediklerine dikkat et dedi) beni bu kadar hırpalyacağını hiç düşünmemiştim…
İnsanın bazen böyle dönemleri olur ya birde bu hafta hep regl olacak gibi sancılar çekiyorum korkuyorum ama her zaman hayırlısını istediğimiz içinde regle de kendimi hazırladım…
Rabbim hepimize hayırlısını versin…[/QUOTE
amin nesliş .
inan bu günlerde geçecek belki hatırlamıycaksın bile . naslihan regl olursanda sakın üzülme emi.
leblebi yersen daha iyi . hazır gıdlara fazla yaklaşmıyoruz ...
yavrumu canım çalışanlarım mönü şeçmesi dah zor tabi. bazan mecburiyet oluyor . olur böyle şeyler .haftalık olarak g
dengele yeter kurunda afiyet olsun . baklagil pişrirken yag konusunda cimri ol .

mönün güzel afiyet olsun.
gece ara pek önermiyorz<u ama açıkırsan tabiki . fınduk fıstık tarzını ögünlerde tüketiyoruz arlarda sayıyla 5.10 gibi.
yatmadan 2.3. saat önce ara yapmaya dikkat edin . hemen yiyip yatmayın .
tebrikler çamlıcam .....

hem kilon hem mönün için .

montinin inceliklerini iyce anladın .
kajum şimdi ben ne diyim sarmana bilemedim . hazır 63 dümüşken .. şimdi senmi pişirecen yoksa anacınmı pişirmiş . hadi 5.10 tn ye diyim ama inşallah sen pişirip yag çokkk az eklersin . dolmalar aşırı yag çeker özelikle annen yaptıysa baya yaglıdır . bulgurla yag b,ileşince baya cız oluyor .
ne yapsak . karar senin canım abartmadan ye istersen bol salatyala :26:
site bi ara tamirata girdi girilemiyordu ....