Günaydın kızlar :)
Aeben gelmeden ben cevaplıyayım. Kahvaltıdaki yağsız peynir ise kesinlikle sorun yok.
Öğle yemeği ise sebze etle yenir tabiki çünküüü sebze salata gibi herşeyle yenir canlar:
Çikolatayı bitter olarakçokk az 1-2 kare ben haftada birkaç kez yedim:) %70 bitter tabi
Ben portakalı ve zeytinide bol bol yemiştim :))
Ama canlarım ben çok yavaş kilo verdim belki ondandır 6 ay oldu 9 kilo...
Bitter değildi maalesef. Ama çok güzel geldi
Portakal ve zeytinle ilgili benim de bildiğim bi yasak yok ama bilmiyorum. Zeytinde ki yağ sonuçta zararsız yağlardan. Portakalda ki şekerde zaten zararsız meyve şekeri. :uhm:
Bitter değildi maalesef. Ama çok güzel geldi
Portakal ve zeytinle ilgili benim de bildiğim bi yasak yok ama bilmiyorum. Zeytinde ki yağ sonuçta zararsız yağlardan. Portakalda ki şekerde zaten zararsız meyve şekeri. :uhm:
bugün yediklerim
8:30 bir portakal
10:30 omlet, zeytin, yeşil çay
12:30 bir avuç leblebi
14:30 3 dolma içi(pirinçsiz) bilmiyorumkismile ,yoğurt, salata
bol elma çayı
17:30 2 yoğurt, ıspanak yemeği, 2 incecik dilim kızarmış tam ekmekbilmiyorumkismile
20:30 3 kaşık yulafla süteyvahedigeldismile
Selam kızlarcım
bu hafta umarım hepimiz kilocukları veririz. Benim iştahım kesik ve hiç halim yok yemejte yapamadığım için fazlaca sabah öğünü dışında ekmek yemiş oldum dolayısı ile kilo çok veremem ama 2 kilocuk versek her hafta ne olur ki :)bayanssulusmile
kızlar, annem istanbula gitti.evde yemek işleri bana kaldı...bulgur pilavı (patatessiz sadece bulgur) serbest miydi? ne yapsam sizce bugün?
canlarım, bugünkü menüm. bulgur pilavından vazgeçtim.
7:30 2 kuru incir+2 kuru kayısı+yarım bardak yağsız süt
10:00 4 dilim tam ekmek+peynir+zeytin ezmesi+bol maydanoz+domates+karanfilli yeşil çay
14:00 yeşil mercimek yemeği+ yoğurt+ salata
17:30 yeşil mercimek salatası+ yoğurt
gece acıkırsam yulaflı süt
günaydın kızlar...topiğin polisi ilan etmek üzeresiniz beni biliyorum ama valla ne yazıyorsam iyiliğiniz için.yalnış bir şey yapmayın ve kilo vermenizi engellemeyin diye...
iklimim sabah kahvaltından başlayalım..kilonu bilmiyorum ama 4 dilim ekmekte biraz fazla bence ve hem zeytin ezmesi hemde zeytin yemmişsin..şekerim diyettesin azaltsan iyi olur biraz...aebenim ne diyecek bilemiyorum ama bana fazla geldi.ben kilo vermeye çalışırken sabah kahvaltımı güzelce ediyordum ama ekmeğe bu kadar yüklenmiyordum.domatese salatalığa yeşilliğe yüklensen iyi edersin..hem ödem yapmaz..mayalı gıdalarda vücutta su tutar bunu unutmayın..
dünki ara öğününde leblebi yemişsin (tahıl gurubu oluyor) akşam tam tahılıı ekmek (yine tahıl) buda yetmemiş sana anlaşılanki gecede yulaf (yine tahıl) yemişsin.. sopayı hakkettin dayanamıycam vuracağımklava:
bu günki menülerindede sabahtan akşama kadar tahıl var güzelim. sabah kahvaltını ediyorsun ekmekle öğlen mercimek akşam mercimek....?bulgurdan vazgeçiyorsun mercimeğe saldırıyorsun..ilk aşama için bulguruda önermiyor monti amca...yani yersende iki kaşık kadar yiyip yanında yeşilliği bol tutacaksın o zamanda doymassın iki kaşıkla.onu yiyeceğine sebze yemeği ye 2 tabak ye canım..yerinizde olsam ilk aşamada makarna bile yemem.şimdilik bunlar aklıma gelip yazacaklarım....
günaydın kızlar...topiğin polisi ilan etmek üzeresiniz beni biliyorum ama valla ne yazıyorsam iyiliğiniz için.yalnış bir şey yapmayın ve kilo vermenizi engellemeyin diye...
iklimim sabah kahvaltından başlayalım..kilonu bilmiyorum ama 4 dilim ekmekte biraz fazla bence ve hem zeytin ezmesi hemde zeytin yemmişsin..şekerim diyettesin azaltsan iyi olur biraz...aebenim ne diyecek bilemiyorum ama bana fazla geldi.ben kilo vermeye çalışırken sabah kahvaltımı güzelce ediyordum ama ekmeğe bu kadar yüklenmiyordum.domatese salatalığa yeşilliğe yüklensen iyi edersin..hem ödem yapmaz..mayalı gıdalarda vücutta su tutar bunu unutmayın..
dünki ara öğününde leblebi yemişsin (tahıl gurubu oluyor) akşam tam tahılıı ekmek (yine tahıl) buda yetmemiş sana anlaşılanki gecede yulaf (yine tahıl) yemişsin.. sopayı hakkettin dayanamıycam vuracağımklava:
bu günki menülerindede sabahtan akşama kadar tahıl var güzelim. sabah kahvaltını ediyorsun ekmekle öğlen mercimek akşam mercimek....?bulgurdan vazgeçiyorsun mercimeğe saldırıyorsun..ilk aşama için bulguruda önermiyor monti amca...yani yersende iki kaşık kadar yiyip yanında yeşilliği bol tutacaksın o zamanda doymassın iki kaşıkla.onu yiyeceğine sebze yemeği ye 2 tabak ye canım..yerinizde olsam ilk aşamada makarna bile yemem.şimdilik bunlar aklıma gelip yazacaklarım....
bende dün yediklerimi yazayım
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
öğlen
1 parça fırında yapılmış tavuk
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet domates
kk kadar beyaz peynir
1 bardak ayran ...
canlarım aebenim kastetdigi egerki portaklı sıkıp suyunu içmek isterseniz diye içine greyfurt yada limon sıkılmasını önermişti cnkü portakal seker oranı yüksek bir meyve ama sıkmadan meyve olrak tüketcekseniz gerek yok cnkü posasıyla beraber yemiş oluyrsunuzkaydirigubbakcemile5
tünaydınlar efem ......
geç kadım kusura bakmayın eşim evdeydide ..... gene birikmiş mesajlar.:)
bugün yediklerim
8:30 bir portakal
10:30 omlet, zeytin, yeşil çay
12:30 bir avuç leblebi
14:30 3 dolma içi(pirinçsiz) bilmiyorumkismile ,yoğurt, salata
bol elma çayı
17:30 2 yoğurt, ıspanak yemeği, 2 incecik dilim kızarmış tam ekmekbilmiyorumkismile
20:30 3 kaşık yulafla süteyvahedigeldismile
bu hafta süpersin sultanım artık tek başına bile monti yapacak kıvama geldin ...sositosositosositososito:sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis1 bardak greyfurt suyu..
11.00
1 kk peynirle yagsız tost...3 zeytin..yarım domates..bol maydonoz..
15 30
2 ymurtayla menemen(domates biberli..) palıcan közleme..2 ks yogurt..1 kk peynir..(menemeni bitiremedim fazla geldi..)
19.30
büyük kase lorlu tonlu salata..
ara mutemeln
1 kivi
kıslar portakal suyu 50 degerinde portakal ise 35 di yanlış hatırlamıyorsam .posasından dolayı portakalın portakal suyuna göre degeri düşüyor .... greyfurdda 22 di sanırım o yüzden sularını karıştırın dedim ....:içelim:hımm o zaman portakalı sıkmayalım elimize alıp yiyelim
nazcımm öğlenki yeşilliğin nirdeee boshayallersmile
:kedi:bilmiyorumkismile ögünlerde ekmek yemiyoruz iklimim ....
tamam canımcım. ekmeği yeni almıştım tadını merak ettim.ondan öğünde yedim..sabahı bekleyemedim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?