aebenim aplam ne sana ne banuma nede diğer arkadaşlarıma hiç alınmıyorum inanın.hatta eleştirin...eleştirinki kendi göremediğim yalnışlarımı göreyim...eşim benden hiç bişey istemez normalde...hatta bu hafta sonu 2 sepet dolusu ütüyü bile kedi yaptı garibim..bir gün evde kaldı ondada hep bana yardım etti sağolsun..bende normalde bişey istemiyor bir sefer bişey istedi ondada yok diyemedim..bana işler zaten çok gelmiyor..yani pestil olana kadar işleri yapayım ama kafamı durmadan matkaplayan biri olmasın sağımda solumda..

malesef o olamıyor işte..her şeyin tüm inceliklerini öğrenmek istiyor oğlum..önünü kesmiim diye cvp vermek istiyorum ama çok sıkışık olduğum noktalarda çileden çıktığımda oluyor..dikkati dağılsın diye piyanonun başına oturtuyorum

notaları istediği gibi yazıp yapıştırdım tuşlarına ama bu neden sol,bu neden do...inici gam'ın adı neden inici gam.çıkıcı gam'ın adı hep bi yere çıktığı içinmi çıkıcı gam..vıdı...vıdı...vıdı....ben yay gibi geriliyorum tabii o sırada bağırıyorum vs..bu seferde o inat gitmeye başlıyor bağırdıysam..iyice çıkmaza giriyoruz...alttan alıyorum ben çıldırıyorum bu seferde..öle bi garip dönemdeyiz bu aralar..birde babamız yaza başhekimliğe oynuyor şu sıralar..sınavları seminerleri vs...evde çok kalalmıyor..her hafta başka bi yerlerde o sebeple oğlumla çok yüz göz oluyoruz mecburen..
banum her isteidğini yapmaya kalksam bu kadar yıpranmam inan cnm..mübarek çocukta aklına koyduğunu unutmuyor..geçen günki makasla kablo kesme olayından sonra makas külliyen yasak sana dedim.durup durup makas diyor.onyüzbinkere anlattım...unutsaya birazcık..yok....bana adımı unutturacak hale getiriyor ama assssla unutmuyor..aklına her geldikçe makas diyor..saa yasaktı hatırladınmı oğlum diyorum..biliyorum diyor ama şansını sürekli zorluyor yinede..birinde susuyorum ikisinde susuyorum arada işin gücün içinde gelip anne makas deyince kayış kopuyor bende...

bende eskisi gibi değilim,yüzüne gözüne vurmam ama geçen popsuna çaktım artık dayanamadım..
son 2,5 ayda çocuk kendine hakim olamıyor,sürekli bir beyin fırtınası halinde..hep ne yapsam neler icat etsem,neleri hareket ettirsem,çalıştırsam vs...bakalım halimiz ne olacak...
öznurum ileri zekalı çocuklara bu dönemde müdahale edilemiyormuş..kendi kendine son halini alana kadar (5-6 yaş)bekleniyormuş cnm..doktor uygun görür ve heyetten okula başlayabilir raporu çıkarsa 5 yaşında ilk okula ve eğer gerekirse özel okullara ,yine gözlem altında tutularak sınıf atlatılıyormuş cnm...bazen gün içinde oğluma yetemeyince hamilelikte beslenmeme bu kadar dikat etmeseymişim diyorum..onla ne kadar alakası var tabii bilinmez ama....