Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar
bugünkü menüm :,

sabah:

1.5 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık
domates
yeşil çay

ara:
1 kuru incir
badem

öğlen:
yağı süzülmüş (zeytinyağlı) ton balığı
domates

ara: portakal veya mandalina

akşam:
kabak yemeği
yoğurt

ara:
portakal veya mandalina

Bari bende sabahdan yazayim hem disipline olurum hem ne yiyecegim derdine dusmem :)
Sabah yumurtali kahvalti
Ara 2 kuru incir
Ogle firinda tavuk salata
Ara badem ve elma
Aksam sebze corbasi ton balikli salata

kızlar nasıl gidiyo diyet kilo verebılen varmı? masum hanı haftanın 1 günü lapa yapıyolar ya ben ondan bahsetmiştim. haftanın 1 günü yapsak iyi gelmez mi?

bugun spora gittim ne kadar ıyı geldi yagmurluydu hava ama yınede gittim.sabahta 1 kase mercimek çorbası içtim kahvaltı yapmak istemedi canım spor sonrasıda 1 tane elma yedim. öğlen 1 yumurtadan peynırlı omlet şekersiz çay y.zeytin yıyecegım

kızlar ben engınarı çok sevdim yaa bayıldım hergün yesem bıkmam ne kadar lezzetliymiş meger. geçen yıl pazardan aldık zeytın yaglısını yapmıştım hiç begenmedım zorla yedim bı tanesınıde çöpe attım yıyememıştım. eşimle alışverişe gittiğimizde oradan konserve olanını aldık yıne z.yaglısını yaptım bayıldım bayıldım 3 haftadır üst üste yıyorum.

kızlar nasıl gidiyo diyet kilo verebılen varmı? masum hanı haftanın 1 günü lapa yapıyolar ya ben ondan bahsetmiştim. haftanın 1 günü yapsak iyi gelmez mi?

bugun spora gittim ne kadar ıyı geldi yagmurluydu hava ama yınede gittim.sabahta 1 kase mercimek çorbası içtim kahvaltı yapmak istemedi canım spor sonrasıda 1 tane elma yedim. öğlen 1 yumurtadan peynırlı omlet şekersiz çay y.zeytin yıyecegım

kızlar ben engınarı çok sevdim yaa bayıldım hergün yesem bıkmam ne kadar lezzetliymiş meger. geçen yıl pazardan aldık zeytın yaglısını yapmıştım hiç begenmedım zorla yedim bı tanesınıde çöpe attım yıyememıştım. eşimle alışverişe gittiğimizde oradan konserve olanını aldık yıne z.yaglısını yaptım bayıldım bayıldım 3 haftadır üst üste yıyorum.

şekercim bend ehaftada 1 gün yapıyorum perşembeleriiii yani yapılabilir tabi
bende öyle bir karar almıştım bir hafta yaptım 2. lapa gününde kaçamak yaptım
sonra annemlere gttiim misafirler derken diyet güme gitti veee bugün sabah 69 kiloyu gördmm
reglide olucamm bugün onund aşişligi vardır belki ama lapayıda bugün yapmaya karar verdim yarın yapmam sanırım

şekercim bend ehaftada 1 gün yapıyorum perşembeleriiii yani yapılabilir tabi
bende öyle bir karar almıştım bir hafta yaptım 2. lapa gününde kaçamak yaptım
sonra annemlere gttiim misafirler derken diyet güme gitti veee bugün sabah 69 kiloyu gördmm
reglide olucamm bugün onund aşişligi vardır belki ama lapayıda bugün yapmaya karar verdim yarın yapmam sanırım

peki bu lapa nasıl yapılıyor? bırde sabahtan akşama kadar sadece lapamı yenmesı lazım vucuttan su atmaya yarıyor sadece değil mi?

regli dönemınde 2 kg artı çıkıyo hep o yüzden69 çıkmışsındır. havalarda ısınmaya başlar artık bıraz yürüyüşle kilolar nasıl gidecek bak gör hangi spor olursa olsun yürüyüş olmadan istediğin kadar kilo veremıyosun bunu çok iyi anladım 64de takılmış kalmıştım yürüyüş sayesınde düştüm 62ye devam edemedım eteydım şuanda 50li küsürlerdeydım eminım

peki bu lapa nasıl yapılıyor? bırde sabahtan akşama kadar sadece lapamı yenmesı lazım vucuttan su atmaya yarıyor sadece değil mi?

regli dönemınde 2 kg artı çıkıyo hep o yüzden69 çıkmışsındır. havalarda ısınmaya başlar artık bıraz yürüyüşle kilolar nasıl gidecek bak gör hangi spor olursa olsun yürüyüş olmadan istediğin kadar kilo veremıyosun bunu çok iyi anladım 64de takılmış kalmıştım yürüyüş sayesınde düştüm 62ye devam edemedım eteydım şuanda 50li küsürlerdeydım eminım

cnm 1 çaybardıgı( kalsik minik bardak) pririnci 3 çb suda haşlıyorusn
içine baharat atabilirisn , ben şöyle yapıyorum mesela
2 domates rendeliyorum , 1 tanede salatalık dogruyorum bol nane ,pul biber güzel oluyor.
sabah-öglen-akşam bunu yiyceksin her ögün için 1 çb pirinç tüket arada 1 tane meyve yiyorum ben okadar birde
kahve,bitkiçayı,bol su tabiii

ay ne güzel ya 5 li rakamlar haya oldu bana kujum tebrik edeirm seni
çok dogru dedin cnm yürüyüş olmadan zor bende p.tesi sabahtan başlamak istiyorum artık yürüyüşe:55::55:

2 domates rendeliyorum , 1 tanede salatalık dogruyorum bol nane ,pul biber güzel oluyor.
sabah-öglen-akşam bunu yiyceksin her ögün için 1 çb pirinç tüket arada 1 tane meyve yiyorum ben okadar birde

çok dogru dedin cnm yürüyüş olmadan zor bende p.tesi sabahtan başlamak istiyorum artık yürüyüşe:55::55:

benım klasık küçük çay bardagım yok yaa benımkıler büyük bı tane alayım. senın dediğin gibi tadı güzel domatesli ama salatalık pirinçle birlikte tanı nasıl olur denemek lazım. bi tane mp3 al at içine sevdiğin müzikleri çık yürü öyle çok hoşuna gidecekkı kendını yürümek zorunda hissettıgın için değilde kendını yürürken daha iyi hissettiğin için yürüyeceksın. tek kötü tarafı sizin o taraflarda yürüyüş parkuru yok ablamlarda ondan çok şikayetci küçük bı parkları var oraya gidip yürüyolar. sen çıkarsın yol agzına kadar yürürsün t.çayıra kadar tekrar çıkarsın. yürüyüş parkurundan daha etkılı olur daha düz bı yol değil inişli çıkışlı oldugu için daha çon enerji harcarsın o zaman 50lı rakamlar hayal olmaktan çok kısa bi süre sonra çıkar:8:

benım klasık küçük çay bardagım yok yaa benımkıler büyük bı tane alayım. senın dediğin gibi tadı güzel domatesli ama salatalık pirinçle birlikte tanı nasıl olur denemek lazım. bi tane mp3 al at içine sevdiğin müzikleri çık yürü öyle çok hoşuna gidecekkı kendını yürümek zorunda hissettıgın için değilde kendını yürürken daha iyi hissettiğin için yürüyeceksın. tek kötü tarafı sizin o taraflarda yürüyüş parkuru yok ablamlarda ondan çok şikayetci küçük bı parkları var oraya gidip yürüyolar. sen çıkarsın yol agzına kadar yürürsün t.çayıra kadar tekrar çıkarsın. yürüyüş parkurundan daha etkılı olur daha düz bı yol değil inişli çıkışlı oldugu için daha çon enerji harcarsın o zaman 50lı rakamlar hayal olmaktan çok kısa bi süre sonra çıkar:8:

ahh kujum ben yürümek için can atıyorum amaa malum çocuklardan yürüyemiyorum yani çok erken gitmem gerek 6:30 gibi
tenha olur diye korkuyorum , benim evimin hem önünde hemd earka tarafında kocaman yürüyüş parkuru var:))))
mp3 de geldii amaaaa iştee eçocuk oldumuu herşeyyy engell oluyor:(

klasik bardagın yoksaaa ajda bardaklardann 1 parmak eksikkk ölçü ile yap

merhabalar
bugünkü menüm :,

sabah:

1.5 dilim çavdar ekmeği
peynir
salatalık
domates
yeşil çay

ara:
1 kuru incir
badem

öğlen:
yağı süzülmüş (zeytinyağlı) ton balığı
domates

ara: portakal veya mandalina

akşam:
kabak yemeği
yoğurt

ara:
portakal veya mandalina

mönün güzel fıstık ama öyleden önceki aran çok olmuş . neden bukadar çok ara yapıyorsun ? iyi kilo vermek istiyorsan hatta geceki arayı bile yapma derim .:34:

Bari bende sabahdan yazayim hem disipline olurum hem ne yiyecegim derdine dusmem :)
Sabah yumurtali kahvalti
Ara 2 kuru incir
Ogle firinda tavuk salata
Ara badem ve elma
Aksam sebze corbasi ton balikli salata
gözel, gözel afiyet olsun . pro takılıyoruz bakıyorum .
kilon ne ocdim . malum senşin kilonu takip edemiyruk :33:

denemk lazım bende yemdim hiç . ama konserveler ne kadar saglıklı oda var .

klasik bardagın yoksaaa ajda bardaklardann 1 parmak eksikkk ölçü ile yap
he yanı lapa için bardan almaya gerek yok kajum yr. su br ölç hatta oda çok geliyor . içine domates salatalık hatta ben tere bile dogradım bol açıyla fena gitmiyor .
öçnceki gün bende yaptım lapa . 66. dan 65 düştüm . ama dünki ev gezmesinden tekrar 65 800 oldum .:9: al, ver dünyası yane .:9:

Bende bugün lapacıyım bugün
pişiyor şinci piirnçelrimm içine tere, roka domate sdograyyım kalkıpp
benim durum daha vahim aben ablam yaaaa:52::52::52::52::52:

annemde tutturmuş yarın gel diyim duruyorr
oraya gelince tozutuyorum diyorum amaaa kim dinler beni

aeben abla ben 7.30da kahvaltı yapıyorum hergün 12.30da da öğlen yemeği yiyorum arada 5 saat var o yüzden ara koyuyorum yoksa acıkıyorum. akşam da 17.30 18.30 arası yemek yiyorum ve 1i buluyor yatmam. o yüzden ara öğün koyuyorum. bi de benim meyve yemem şart yoksa hasta oluyorum hemen vitaminsiz kalıyorum.

slm kısçeler....:16:
nete girene kadar ancak bu saat oldu...iş güç vs...
yemeğimide yedim,şincik kahve yapacağım kendime,lokumla keyfini çıkaracağım.oğlumuda yolda gelirken örgütledim :27:annecim okulda çok yoruldum bağırmaktanda boğazım acıyor eve gidince beni izmeden yemeğini yiyip uyuycaksın tamammı diye....:34:
geldik yedi ,azıcık oynadık,sonra yatağına gitti yattı:emir_bebek:yattığı yerdende sesleniyor anne bak seni üzmeden yattım diye...gerçekten büyüyor sanırım:1:

geçen ocd'im senmi sormuştun sonradan gördüm cvp yazmayı unutmuşum.montiye uyan çorba?

ben buğdaylı ıspanak çorbası(terbiyeli) yapıyorum haşlanmış buğdayı doğranmış ıspanakla kavurtuyorum çok az yağve toz kırmızı biberle..sıcak suyunu ekleyip pişiriyorum.sonrasında bol sarmısaklı yoğurdu çırpıp(ben yumurta sarısı da ekliyorum siz eklemessiniz)terbiyeliyorum...çok hoş oluyor..mayhoş...
çorbalarında neredeyse tamamında un yada yumurtalı terbiye var:26::26:soğuk ayran çorbasını sıcak olarak yapabilirsiniz.yani yayla çorbası gibi ama pirinçsiz....başkada aklıma gelmedi..kafamın içi çorba gibi zaten...koro çalışmlarından...birde özel öğrencim gelmeye başladı akşam saatlerinde..hepten tepe sersemi oluyorum...

yarından itibaren eşimde yok 10 gün kadar...oğlumla ne yapçaz bilmem.7/24 hep dip dibe:50:
akşam yerleri siliyorum çekpasla koşu bandının altını silerken bir baktım düğmesini basıp içine geçirtmiş.öylede kalmış..eşim zor yaptı... fırtına mübarek çocuk...her dakika takip ettim ettim yoksa yandım..dün marketin kasasında aldıklarımızı poşete dolduruyorm(parktan dönerken) kapıları sensörlü oluyorya marketlerin .giren çıkandan dolayı açılıyor durmadan kapı..oğlum o kadar kıstırmama rağmen nasıl fırladıysa fırladı yola:14: allahım ana cadde,karşıdan arabalar geliyor.öldüm korkudan.o kadar dikkat ediyorum,kasayla duvarın arasında dizimle sıkıştırdım üstelik ama nafile..arı...gerçkten arı....jet hızıyla yapıyor ne yapacaksa tut tutabilirsen..kesiliyorum arkasını kovalarken...ben önce oğlumu peşimdenden marketteki kasa görevlisi cüzdanımı ve kartımı koşuyorum caddede düşünün halimi...:37: eşime gelince 2.bir çocuk olsa ya kucağımda ya arabasında onumu markette bırakıp oğlumu kovalıycaktım yoksa oğlanı kendi haline mi bırakacaktım sokak ortasında dedim...yok 2.çocuk ııh ıh...yani herkesinki çocuk ama benimki gibi çok az çocuk var...hayatı daha fazla kasılı ve panik halinde titreyerek yaşayamıycam...yüreğim dayanmıycak yani...

banuş lapayı çin pilavı şeklinde yani pirinç salatası olarakta yiyebilirsiniz..bende yapmıştım çok önceden ara bi onu...
marul taze soğan dereotuyla salata gibi yapıyordum baharatlar vs..ylede iyi oluyordu.yada bi öğün yoğurt ve pul biber nane ile tüketiyordum..oda fena değildi...:56:

Back
X