içtim çayı kahveyi yine uyku yok
aebenim bende burdan başka bi yere baktığım pek yok,genelde çocukla ilgili bir başlık görürüsem bakarım ama bu sabah işim gücüm olmayınca ana sayfada yan tarafta ne başlık gördüysem tıkladım okudum.yorum yapmadan duramadım..
yeni nesil gerçten çok tahammülsüz ve dediğin gibi yontmaya çalışmak yerine hemen tak sepeti koluna herkes kendi yoluna deyiveriyorlar.yada erkeği şımarta şımarta tepesine bindiriyor sonrada indiremiyor mu nedir...
seninde söylediğin gibi boşamaya kalksa herkes boşanır,evlilik gerçekten zor zanaat ama idareyi bildikten sonra bi şekilde yürüyor işte...
nazlım bu konuda ne şanslısın valla sıkıldıkça değiştir gitsin perdeleri...benim eşim iyiki mobilyacı değil walla batırırdım adamı..çok çabuk sıkılıyorum ben herşeyden.ve çok kolay atıyorum.
bu sabah eşimin dolabını toparladım,bazı şeyleri bir kere giymiş yumaklayıp tıkmış dolaba,en sinir olduğum şeydir..bir kerede giyilse yumak yapmaktansa at yıkansın ütülensin sonra kaldıralım koyalım yerine..eline nesi geçtiyse attım..pijama,gömlek kazak,kapri,şort allah ne verdiyse tıktım çöpe..kalanlarıda katladım düzenledim..işten gelince teşekkür etti

attıklarımı bilmiyor tabiisi..2 haftadır dolabını düzenle diye söylüyorum.ellememi istemedi ,ben yaparım dedi durdu ama icraat yok..3-4 sene evvelde böyle bi temizlk yapmıştım kendilerine

ve giyecek şeyi kalmamıştı nerdeyse..yine öyle olacak korkusuyla yapma dedi ama kendide yapmayınca olan oldu bu sabah...

bazen eşimin kıayfet mağazası olsun isterdim diyorum,yazın benim dışarıda çok işim oluyor(düğün,organizasyon,özel gece davetleri vs..9kıayfet sıkıntısı çekiyorum.gece kıyafeti tarzı şeyler özellikle.öyle bi mağazası olsa da iyi olurmuş...
ama eşim kendi işi hariç sattığı şeyde kullanılacak şey değil..(allah kullandırtmasın)protez el-kol-bacak-boyunluk vs..
banum kesinlikle zebra yaptır mutfağına çok hoş duruyorlar..özellikle ital dedikleri katlı gibi duranları var onlardan al derim ben..
bakırköy pazarında bile satılıyormuş burda arkadaşlar almışlar 100 yada 120 tl'ye sanırım..ama çok hoş duruyor.hem güneşlik hem perde yani...desenlisi renklisi her türlüsüde var..mutfağına uyan bir çeşit vardır mutlaka...
kıslar bu arada ben pazartesiden sonra bir hafta kadar olamıycam sanırım.annem ameliyat olacak oraya gideceğim...haber veriim dedim..