- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
safiş test yaptınmı ?evet ilk defa oldu bende şaşırdım :26:
Hoşçakal abla görüşürüz.
hoşgelsin nazlım .merhaba kızlar . oğluşumla ben geldim. ALLAH kısmet ederse doktor amcamız %80 erkek dedi . tabi tam olarak 1 ay sonra kesinleşecek . şimdiye kadar 2 kilo vermiştim bunun sadece 1 kilosunu geri aldım . henüz hamile kaldığım kiloya ulaşamadım .![]()
hoşgeldin berillben de başlayacağım montignaca :)
antim hiç duymamış olayım o laflarıgünaydın kızlarrr,
naz tebrik ederim oğluşun olucakmış. sağlıkla büyüsün maşallah.
aebencim, gıda intoleransını ciddi ciddi düşünüyorum. ama çok pahallı yavv. iyice araştırıp güvenilir uygun bir yer bulmam lazım.
hepsi yurtdışına gönderiyorlamış alınan kanı. bakalım bulursam uygun fiyatlı yaptırıcam.
masum, shaggy halı ablam kullanıyor. ama biraz zor temizliği. süpürürken filan baya detaylı uğraştırıyor insanı.
saficim, nasılsın bugün? şişkinlik o gerginlik çok rahatsız edici oluyor. hiç hap kullanmadım(nereme kullanayım zaten kısırım ben) ama donma çözme işlemlerinde ona benzer bir ilaç kullandırıyorlar tüp tedavisinde. beni mahvediyor o.
umarım çabucak olursun da geçer bu süreç. sen beni çok destekledin geçen hafta, çok ilgilendin. en çok aeben ve senin sayende nerdeyse 2 kg verdim. hemen kapışmaya kaldığımız yerden devam edelim
kızlar menümü yazıyorum;
sabah: salatalık, domates, yeşil zeytin, kırmızı biber közlemesi, az fındık
öğle: tavuk, salata, yoğurt, çorba(yayla), malesef içinde pirinç vardı. tadı güzeldi, içtim
saat 5 gibi akşam yemeği niyetine zeytin, domates, salatalık. burdan direk spora gidicem.
akşam yemek yok. acıkırsam süt içicem, yanında bademle.
akşamın pek hafifi olmuş