selam kızlarrr
safinaz çokm geçmiş olsun yuh yani ya o kadar yaptırılırmı ilk günden spor,
biz bugün kreşe başladık yarımg ün gittik yarında yarımg ün sonra tam güne dönücez
hayırlısı olsun banum...çocuklar açısından gerçekten çok iyi oluyor.eve gelmek istemiyor oğlum..her gün bi deney yapıyorlarmış.evdede bi icatlar,bi mucitlik modundaki sorma gitsin:))çorba bile yapmışlar okulda
senin iş oldumu cnm bu arada?inşallah olur hayırlısıysa...
Selam arkadaşlar size bir sorum olacak.. Arkadaşımın biri akapunktur ile kilo veriyor..Ben de akapunktura başlasam mı diye düşünüyorum..Bilgisi olan var mı arkadaşlar biraz kilo verirsem daha sıkı sarılacağım çünkü iştahımı kesmem midemi küçültmem gerek..Bilgisi olan fikir verebilir mi lütfen..Ek hiç bir şey yapmadım ben buzamana kadar
cnm benim eski evimdeki komşum yaptırmıştı.daha doğrusu taktırmıştı kulağına diyeyim..iştahının kesildiğini söylüyordu.ama doktorun verdiği diyet listesi bana hiç sağlıklı gelmemişti açıkçası..akşamları sadece bir kase çorba vardı.salata -yoğurt vs..hiç bişey yoktu.öğlende çorba - salata başka bişey yoktu.sabahlarıda tek bir dilim ekmekle domates-salatalık-çay vermiş.protein olarak hiç bişey yoktu..o listeyle akupuntur olmasada zayıflardı yani.ve zayıfladıda.ama 1,5 yıl sonra falan eski haline dönmüştü gördüğümde.morali bozulmasın diye sormadım da..yani devam mı etmedi,zayıfladım nasılsa diye eski yeme düzenine gerimi döndü hiç bilmiyorum ama almıştı tüm kilosunu fazlasıyla...
birde ben çocuktum daha yengem taktırmıştı,ilk o yıllarda çok moda olmuştu bu akupunktur işi.20 yıl evvel falan.oda bi ara kg verdi ama sonra oda aldı...
bence hangi sistemle verilirse verilsin önemli olan kalıcılığı koruyabilmek cnm...bin çeşit diyet-hap o bu var....iyi kötü hepsi bi yere verdiyordur da..(hap vs..hiç tasnif ettiğim bişey değil bu arada)ama önemli olan kafada bitiyor bence cnm...
benim bildiğim bu kadar akupunkturla ilgili larak..belki bilgisi olan başka arkadaşlarda vardır topikte..onlarda bildiklerini yazsınlar bakalım ,0na göre bir fikir belirir kafanda...:44:
aebenim hastalığın gelmesi çok kolayda gitmesi valla zor.ben sabah okula giderken saçımı düzleştirdim yıkayalı 1 gün olmasına rağmen ısıdan hemen kafama yapıştı gibi oldu saçlar.toplasam olurdu ama taktım bi kere hemen iki dakkada yıkadım saçımı kuruttum,tekrar düzleştirip gittim okula ama saç derim nemli mi kaldı nedir ...tüm gün burnum aktı durdu okulda..başımda ağrıdı...bu karda saç yıkayıp çıkarsam olacağı buydu dedim bende....:18: