- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
merhaba kıslar .
ne deseniz haklısınız gelemiyorum bir türlü . inanın totom yer bile görmüyor . şu sınavlar geçsede biraz rahatlasak ..
inanın 1 gün bile evde geçmiyor ne yapıyorum bende anlamıyorum
biri bana bedduamı etti açep evde durmaman için

benim aklımda ne kamış biliyonmu .hani ömceden çalıştıgın yerde indirimden aldıgın kıyafetler
hay alahım bugünlerde alışverişle kafayıu yedim biri beni durdursun .
canım rabbım hayırlı ugurlu eylesin bir yastıkta kocayın .
tebrik ederim 
canım yaşadıkların ne olursa olsun insanız tekrar ayaga kalkmasını biliriz .
ayrıca monti konusunda, bunca senedir , üzerinde çok etkili diyebilecegim birkaç kişiden birisin

yeterki buralarda ol . inan burası insanı çok motive ediyor ve diyete mecbur bırakıyor .

hey gidi 6. takımım hey
safişim tatlım hayırlı yaşlar olsun canım ....
bak bide adamı begenmezsin seni hediye yagmuruna tutuyor

benim adam bilemz öyleşey . elime kredi kartını tutturur okadar

banuşum eşyalar alınmaya başlamış ne güzel
..
daha eski sayflara bakamadım . çoçuklar gelecek şimdi. akşam üstüde kızılaya inizem işlerim var .
geçen haftaki kilolarınız ne alemde tam göremedim . bu haftaki gelecek nerdeyse.
şaka maka kızlar benim diyete başlamam lazım .
dün ayram aşı yapayım dedim . yine tam gün evde olmadıgım için tam yapamadım ...
ha mimum canım bu topikde yazmak için monti yapman şart deyil canım .

birde karatay yazmışın .canım yazık sana ekmekle meyvesiz durulurmu ? sonuçda montide karatayda aynı sonucu veriyor(gözlemledigim kadarıyle) niye mahrum kalasın ekmekden meyveden ???????????????????????
antim geçende yazömıştım .pro egırlıklı beslendikden sonra karbonhidrata ister istemez karşı koyamıyorsun .
ne deseniz haklısınız gelemiyorum bir türlü . inanın totom yer bile görmüyor . şu sınavlar geçsede biraz rahatlasak ..
inanın 1 gün bile evde geçmiyor ne yapıyorum bende anlamıyorum
biri bana bedduamı etti açep evde durmaman için
mimum hoşgeldin yine unutak yavruşaeben ablam ve safişş beni hatırlayacaklarmı acaba çok merak ediyorummm :)
benim aklımda ne kamış biliyonmu .hani ömceden çalıştıgın yerde indirimden aldıgın kıyafetler
canım rabbım hayırlı ugurlu eylesin bir yastıkta kocayın .
takyim hoşgeldin ...destekleriniz için teşekkürler herkese.cuma günü şayet verebilirsem verdiğim kiloyu yazarım.
menüm.
sabah 2dilim tam buğday ekmeğine beyaz peynirli ,yeşillikli sandviç,biraz beyazleblebi( saat 8 ile 10 :30 arası yendi)
öğlen12.30: 1kutu light ayran
saat1.30doğum günü kaçamağı,doğum günü sahibini ikna edemedim.)
1küçük dilim pasta,biraz sarma
3litre su
akşam sadece meyve(yeşil elma) yemeyi düşünüyorum.
canım yaşadıkların ne olursa olsun insanız tekrar ayaga kalkmasını biliriz .
ayrıca monti konusunda, bunca senedir , üzerinde çok etkili diyebilecegim birkaç kişiden birisin
yeterki buralarda ol . inan burası insanı çok motive ediyor ve diyete mecbur bırakıyor .
laceyim güle güler otur canımın içigünaydınn , nihayet yeni evimdeyim . darısı banucuğumaa![]()
mimum haberin vardır mutlaka . elifin bebşi var nazlışmında yakında olcak inşallah .Gülçinn baak kirazz_z ne bulmuşşş hadi gel ağlayalımmm :2:
6.TAKIM 203. ETAP ETAP SONUNCUSU
Naz ( 56,8 / 56,8 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 66,9 / 66,9 / 0,00 / 0,00 % )
safinaz 84 ( 56,0 / 56,0 / 0,00 / 0,00 % )
petunyaaa ( 58,6 / 58,5 / 0,1 / 0,17 % )
kumsal ( 56,0 / 58,5 / -2,5 / - 4,46 % )
kirazz_z ( 76,5 / 77,8 / -1,3 / -1,70 % )
mimu ( 73,4 geri dönmek üzere ayrıldı .
denizyerlitaş ( 79,8 / 81,0 / -1,2 / -1,5 % )
ebi_ ( 67,8 / 66,3 / 1,5 / 2,21 % )
melek ( 73,4 / 73,4 / 0,00 / 0,00 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 591,8 / 595,2 / -3,4 / -0,57 % )
hey gidi 6. takımım hey
safişim tatlım hayırlı yaşlar olsun canım ....
bak bide adamı begenmezsin seni hediye yagmuruna tutuyor
benim adam bilemz öyleşey . elime kredi kartını tutturur okadar
banuşum eşyalar alınmaya başlamış ne güzel
daha eski sayflara bakamadım . çoçuklar gelecek şimdi. akşam üstüde kızılaya inizem işlerim var .
geçen haftaki kilolarınız ne alemde tam göremedim . bu haftaki gelecek nerdeyse.
şaka maka kızlar benim diyete başlamam lazım .
dün ayram aşı yapayım dedim . yine tam gün evde olmadıgım için tam yapamadım ...
ha mimum canım bu topikde yazmak için monti yapman şart deyil canım .
birde karatay yazmışın .canım yazık sana ekmekle meyvesiz durulurmu ? sonuçda montide karatayda aynı sonucu veriyor(gözlemledigim kadarıyle) niye mahrum kalasın ekmekden meyveden ???????????????????????
antim geçende yazömıştım .pro egırlıklı beslendikden sonra karbonhidrata ister istemez karşı koyamıyorsun .
Son düzenleme: