Günaydınlarrrrrrrrrrrr vede güzel haftalar diliyorum herkeseeee 
Neden öyle diyorsunki ablaaaa sen ev hanımısın illaki evde yalnız olduğun zamanlarda oluyordur senin benden daha çok vaktin olur yani evde bornozla keyif yapmaya

Capris'i duydum... Umarım o zamana kadar istediğin kiloya ulaşırsın ablam

Bizde ağustosta gidiyoruz her sene olduğu gibi bakalım ben o tarihe kadar ne kaar inceleceğim
Valla ablam iç huzurun varsa gerisi boş içinden nasıl geliyorsa kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa en önemlisi senin ne istediğin gerisi boş

oooooo ne güzel bir kaçamak olmuş işte
Benim başıma gelmişti bu tatilde regl olayı tatlım, fakat ben geciktirici yerine kullandığım d.k. haplarının süresini duruma göre ya azalttım yada uzattım arada dengeyi sağladım
Tatilde regl olmakta ıııyyyyyyyy :18: :18: :18:
Tampon kullandınmı hiç? Tamponuda kullanan çok var.... Arkadaşlarım geciktirici kullandılar devamında sanırım bir kaç ay adet düzensizliği oluyormuş haptan dolayı... Fakat tabii bünyeye göre değişir...
Limak Limra'nın hangisine gidiyorsunuz? Kemer? Belek?Lara? Antalya dimi... Ankara yalovada falanda varda

iyi akşamlar kızlar
çoçuklar büyüsünde evde bornozla uturursunuz
safişim 2 temmuzda tatile gidiyoruzda ondan hedefim o güne .caprise gidicez kısmet olursa. malum ben tesettürlüyüm her yere gidemiyoruz
benim normalim sanırım artık bu safişsohbetlere ,yardım işlerine verdim kendimi çoçuklardan fırsat buldukça, böyle çok daha memnunum ve huzurluyum sanırım
.
Neden öyle diyorsunki ablaaaa sen ev hanımısın illaki evde yalnız olduğun zamanlarda oluyordur senin benden daha çok vaktin olur yani evde bornozla keyif yapmaya
Capris'i duydum... Umarım o zamana kadar istediğin kiloya ulaşırsın ablam
Bizde ağustosta gidiyoruz her sene olduğu gibi bakalım ben o tarihe kadar ne kaar inceleceğim
Valla ablam iç huzurun varsa gerisi boş içinden nasıl geliyorsa kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa en önemlisi senin ne istediğin gerisi boş
slm herkese
dün sabah eşimin eşim erkenden kahvaltı hazırlamış,oğlanı kursa götürmek için uyandı sandım bendekahvaltıyı ederkende hadi biraz hızlı olalım geç kalıcak çocuk dedi durdu...halbuki saatine daha 1,5 saat vardı:44: masayı toplarken ttabağımı bi kaldırdım altında 3 tane uçak bileti
2,5 saat sonra uçak kalkıyor fırlayın yerinizden yoksa yetişemiycez dedi...
1 gün için bilet almış bana süpriz yapmış,walla çok hoşuma gitti..hemde duygulandım...annemleri özledim demiştim 2-3 gün önce..oda cuma günü bilet almış ...mutlu olayım diye...canım beniiim yaaa..walla çok seviyorum kendilerini
bu günde akşam üstü geldik...annemin bahçesinden taptaze otlar,yeşillikler bile getirdik valizle...
zaten küçücük bi valize 3-4 parça kıyafet aldım oğluma,kendimizede pijamaları aldık gittik.komşuya yatıya gider gibi
gerçekten bana çok iyi geldi bu minik seyahat...
aebenim aplam umarım kızının istediği bölüm tutar...emeklerinin karşılığını alır inşallah...rabbim gönlüne göre versin bütün öğrencilerin..
aplam birde sizin gitiğiniz otelin tesettürlülere özel plajı falanmı var? benim okuldan bir arkadaşımın ablasıda tesettürlü..geçen gün görüştüğmüzde onlarda otel bakıyorlardı..kuşadasında varmış bi otel sanırım..sizin otel nerde?arkadaşa söylerim aplasına söylesin.uygunsa onlarda bakarlar...
biz haziran için rezervasyon yaptırdık.temmuzda düğünler var,birde eşim yurtdışına gidecek 10 gün.bende giderim onunla diye düşündüm..biz okullar kapandıktan hemen sonra gidiyoruz.limak limra'ya...fakat tamda reglime denk geliyor(( haplar varmış geciktiriyormuş,kullanan varmı aranızda?ve sonrasında herhangi bir yan etkisi falan varmı?bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..
oo saat 1 olmuş.yarın nasıl kalkarım bilmem..bi dünya çay içtim şimdide uykum gelmiyor...ama yatayım ..yarın öğlen görüşürüz inşallah..haydin kaçtımm..![]()
oooooo ne güzel bir kaçamak olmuş işte
Benim başıma gelmişti bu tatilde regl olayı tatlım, fakat ben geciktirici yerine kullandığım d.k. haplarının süresini duruma göre ya azalttım yada uzattım arada dengeyi sağladım
Tatilde regl olmakta ıııyyyyyyyy :18: :18: :18:
Tampon kullandınmı hiç? Tamponuda kullanan çok var.... Arkadaşlarım geciktirici kullandılar devamında sanırım bir kaç ay adet düzensizliği oluyormuş haptan dolayı... Fakat tabii bünyeye göre değişir...
Limak Limra'nın hangisine gidiyorsunuz? Kemer? Belek?Lara? Antalya dimi... Ankara yalovada falanda varda