- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
selam hatunlar
....zilim hoşgeldin. geşmeden geri gidiyorsun
olsun kış boyu hrap oldun hak ettin uzun tatili 
bizim tatil işeri karıştı .
hayırlısı bakalım diyelim .
kızımın sınavlar iyi .matematik hariç
bakalım sonuç ne olacak .
benim sınavlarda iyi tahmin ettigin gibi omuş mat .geo. ve ingilizceden kalmışım digerlerinden hepsinden geçmişim
..
banuşum artık iyce alışmışsındır yeni eve . ziliminde dedigi gibi eksik bitmez ayol
benide soracak olursaız iç güveysinden halice . kilom son günlerde rahatsız ediyor beni
sporda yok kıyafetler dar geliyor baya baya
diyet yapacak halda niyet de yok . göbüş aldı başını gitti . zilim yazın iştahım olmuyor diyorsun canım benim her mevsim var birazda sana göndereyim 
...yarın arkadaşlar gelecek . eşimde azerbaycana gitti hafta başına kadar yok
bugün yine dışardaudım nasıl sıcak anlatamam.
saglık konusuna gelince görünürde bişiyim yok :26: 1 ay sonra çıkacak genetik bir tahlilim var dr. onu bekleyelim dedi .akdeniz anemisiymiş testin sebebi ama bende oldugunu hiç sanmıyorum . dua edin kzılar şu günlerde yaptıracagım testtde kan ve protein çıkmasın yine
öyle olursa böbret biopsisi yolu görünecek 
bende havadisler böyle .
gelmiyorum sanmayın bakıyorum sayflara pc atoropda yazacak zaman yok tabisi .hoş sizde yoksunuz ya neyse.
laroşom canım ramazan olmasa bende monti düşünüyorum ama ramazanda yapamam yavs . hemde ramazanda kilo alıyorum ben
malum şeker düşüklügü var bende çok açıkınca ne yedigimi dahi bilmiyorum .
birde dua ediyorum böbreklerde bişi çıkmasın orucuma engel diye :26:
hepinizi öptüm canlar hayırlı geceler dilerim
....zilim hoşgeldin. geşmeden geri gidiyorsun
bizim tatil işeri karıştı .
kızımın sınavlar iyi .matematik hariç
benim sınavlarda iyi tahmin ettigin gibi omuş mat .geo. ve ingilizceden kalmışım digerlerinden hepsinden geçmişim
banuşum artık iyce alışmışsındır yeni eve . ziliminde dedigi gibi eksik bitmez ayol
benide soracak olursaız iç güveysinden halice . kilom son günlerde rahatsız ediyor beni
...yarın arkadaşlar gelecek . eşimde azerbaycana gitti hafta başına kadar yok
saglık konusuna gelince görünürde bişiyim yok :26: 1 ay sonra çıkacak genetik bir tahlilim var dr. onu bekleyelim dedi .akdeniz anemisiymiş testin sebebi ama bende oldugunu hiç sanmıyorum . dua edin kzılar şu günlerde yaptıracagım testtde kan ve protein çıkmasın yine
bende havadisler böyle .
gelmiyorum sanmayın bakıyorum sayflara pc atoropda yazacak zaman yok tabisi .hoş sizde yoksunuz ya neyse.
laroşom canım ramazan olmasa bende monti düşünüyorum ama ramazanda yapamam yavs . hemde ramazanda kilo alıyorum ben
hepinizi öptüm canlar hayırlı geceler dilerim