• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

safiş

Başlangıç Kilo : 68.000
13.09.2013 : 67.600

Giden : 400 gram..

aeben

dün ........ 69 .9:27:
1.hafta ..... 69 .1

bel ... 77
göbek 96
basen 97
gögüs 94
bacak 54

katerina

başlangıç kilom:75.3

bugün:74.8

masum.
1400 gitmiş

geçen hafta 68,4
bakalım bu pazar kaç çıkıcam ?????????????????

lara.
?????

takyim.
??

Son düzenleme:
Selammm kızlarrr...

ne güzel diyetlere başlanmış listeler yapılmış maşaallhh..Aeben ablam toplamışın yine ne güzel...

Kızlar iyisiniz inşallahh...Ben de çok şkürü iyiyim..

Cumartesi günü aşılama oldum...Bakalım hayırlısı...Banucum senin aşılamadan sonra ikiz olmuştu dime..Bende öyle olsa ne güzel olur..Rabbim hayırlısını versin istiyoruz..Olmazsa bu ay direk tüp bebeğe geçilecek..

Öpüyorum sizi özledim valla..:29:

Selammm kızlarrr...

ne güzel diyetlere başlanmış listeler yapılmış maşaallhh..Aeben ablam toplamışın yine ne güzel...

Kızlar iyisiniz inşallahh...Ben de çok şkürü iyiyim..

Cumartesi günü aşılama oldum...Bakalım hayırlısı...Banucum senin aşılamadan sonra ikiz olmuştu dime..Bende öyle olsa ne güzel olur..Rabbim hayırlısını versin istiyoruz..Olmazsa bu ay direk tüp bebeğe geçilecek..

Öpüyorum sizi özledim valla..:29:

hoışgeldin nesliş :16:
canım rabbım gönlüne göre versin inşallah ..:16:

merhaba hatunlar yine yok oldunuz :4::4:
çokmu yogunsunuz desem:44:

ayselim kadavra işini geçmişsin :27::27: kormuyormusun yavs :1: ben hiç cesaret edemem , kadavrayı bırak normal cerrahlık bile hayallerimin ötesinde bir beceri:9: maşallah sana :nazar: hangi ün. desin kızım soruyordu geçen gün?(özel olmazsa tabi)

banu çoçuklar okulda nasıl sorun çıkarmadılar umarım .

merhaba hatunlar yine yok oldunuz :4::4:
çokmu yogunsunuz desem:44:

ayselim kadavra işini geçmişsin :27::27: kormuyormusun yavs :1: ben hiç cesaret edemem , kadavrayı bırak normal cerrahlık bile hayallerimin ötesinde bir beceri:9: maşallah sana :nazar: hangi ün. desin kızım soruyordu geçen gün?(özel olmazsa tabi)

banu çoçuklar okulda nasıl sorun çıkarmadılar umarım .

teşekkürler ablacımm :38:

valla ilk zamanlar korkudan uyuyamadığım oldu ama artık alıştım ayrıca kuruyemişcim bana o kadar yardımcı oldu ki onun sayesinde bir de babam eski cerrah olduğu için bana tüyolar verdi filan artık cesaretliyim Allah'a şükür :21:

yok ablacım niye özel olsun :) marmara üniversitesi tıp fakültesindeyim ablam kadıköy :)

senin kızın ne yaptı bu arada o da üniv sınavına girmişti dimi?

teşekkürler ablacımm :38:

valla ilk zamanlar korkudan uyuyamadığım oldu ama artık alıştım ayrıca kuruyemişcim bana o kadar yardımcı oldu ki onun sayesinde bir de babam eski cerrah olduğu için bana tüyolar verdi filan artık cesaretliyim Allah'a şükür :21:

yok ablacım niye özel olsun :) marmara üniversitesi tıp fakültesindeyim ablam kadıköy :)

senin kızın ne yaptı bu arada o da üniv sınavına girmişti dimi?

iyi bari alışmışsın.:9:
canım kızım 40 bininci oldu. hatta özel bir ün. de ankarada burslu tutuyordu . ama tarçih için ikna edemedik , istedigim bölümler deyil diye istemedi . bu sene tekrar hazırlanıp bir kere daha deniycek :ssz: anlıycan aynı stresi bu yılda yaşıycaz , hayırlısı bakalım rabbım emeklarını karşılıgını versin inşallah .. neyseki bu yıl küçük kızın sınavı olmayacak en azından :9:

slm herkese:3::3::3:

walla okullar bir başladı,pir başladı..nereye koşturacağımı şaşırmış durumdayım..
bir kendi okulum, bir oğlumun okulu ...radan oraya koş dur..daha 4 yaşında çocuğun okul masrafları ünv.kayıt masrafı kadar tuttu:53:
enwaii çeşit malzemeyazmışlar tam 45 çeşit malzeme..zaten okulun aylığı 700+100 tl(ing.öğretmeni tutmuşlar özel) toplamda 800 tl.walla nasıl yetişeceğiz bilmem..Allah güç kuvvet versin çocuk okutanlara...
bunun üstü başı-yol masrafı derken aylık 1000 lira..:53: 2 tane çocuk olsa 2000:18:

arkadaş bu gün okulda oğlunun çok yavaş büyüdüğünden yakınıyordu 2 yıldır aynı şort-eşofman vs..giyiyor hiç kısalmadı diye..
yat kalk şükür et dememek için zor tuttum kendimi..oğlumun geçen yıldan bu yıla kalan bir tek pijaması-eşofman altı-üstü-kazağı-palto-ayakkabı hatta iç çamaşırı bile yok..okulada gittiği için bolca alıyorum yedek vs..olsun diye..hepsi pırıl pırıl kalıyorlar.her yıl kışlıkları baharda-yazlıkları sonbaharda veriyorum,önümüzdeki yaza yada kışa olmayacaklarına emin olduğum için..çocuk ne kadar masraflı bişey yaw..ana babalara kolaylık versin Allah...

bende bu yıl hemen hemen tam günüm..her günüm aynı değil tabii..ve arada boş derslerim çok var..sabah-öğlen ve öğleden sonra derslerim var araları boş:(( bazı günlerde yarım gün gibi..mecburen oğlumu tam gün verdim okula..

banuş seninkiler ne yaptı bu yıl 1.sınıfsınız değilmi?hepinize kolay gelsin..onlarında seninde işiniz zor..

aebenim oğluşa :46::46::46::46: brawoo...
büyük kızınında Rabbim gönlüne göre versin,inşallah bi dahaki yıla istediği yer olur...

neslihancımmm..hoşgeldin cnm...:nazar::nazar: inşallah bebiklerin sana sımsıkı tutunurlar..rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah cnm..daha sık gel,cee deyip kaybolmayın...ne güzel topik canlanmışken ...:54:

katherinam sen neler yapıyorsun cnm?

iyi akşamlar nasılsınızz bakalım..

zilimmmm
bende aben ablama katılıyorum cidden snein kadar kendini paralayan bir anne görmeidm ben , aslınd abu kadar titizlenmek cidden dogru bir şeyd egil bana göre cnm biraz relax olmak iyidirr aslına. yeni koşturmacan hayırlı olsun bu arada
cnm biz 1. sınıf dgeiliz ana sınıfyız öglenci yaptım ben dekuzucukları sabah babanneye bırakıyorum güzelc ekahvaltı yapıyorlar , yemek yiyip okula gidiyorlar. akşamada ben geliyorum öglenci olmaları iyi oldu yani..

aben ablam sen nasılsın kızın bu yıld agiricekmiş hayırlısı olsun , hangi bölümdü burdaki tutann bölüm

neslihancım hayırlısı olsun cnm hakkınd aben aşılama olmadım cnm , klomen kullanmıştım sadece.

hafta sonum berbat geçti benimde malesef:( siz cumaları tartılıyorsanız kuralı bozmayım bend ecumaları tartılayım kızlar .

iyi bari alışmışsın.:9:
canım kızım 40 bininci oldu. hatta özel bir ün. de ankarada burslu tutuyordu . ama tarçih için ikna edemedik , istedigim bölümler deyil diye istemedi . bu sene tekrar hazırlanıp bir kere daha deniycek :ssz: anlıycan aynı stresi bu yılda yaşıycaz , hayırlısı bakalım rabbım emeklarını karşılıgını versin inşallah .. neyseki bu yıl küçük kızın sınavı olmayacak en azından :9:

maşallah :) bende ilk 20 binin içine giriştim , bir kere daha denesin şansını ablam bakarsın istediği bölümü tutar mutsuz bir şekilde üniv okumasından iyidir...

Allah zihin açıklığı versin hepsinee :)

slm herkese:3::3::3:

walla okullar bir başladı,pir başladı..nereye koşturacağımı şaşırmış durumdayım..
bir kendi okulum, bir oğlumun okulu ...radan oraya koş dur..daha 4 yaşında çocuğun okul masrafları ünv.kayıt masrafı kadar tuttu:53:
enwaii çeşit malzemeyazmışlar tam 45 çeşit malzeme..zaten okulun aylığı 700+100 tl(ing.öğretmeni tutmuşlar özel) toplamda 800 tl.walla nasıl yetişeceğiz bilmem..Allah güç kuvvet versin çocuk okutanlara...
bunun üstü başı-yol masrafı derken aylık 1000 lira..:53: 2 tane çocuk olsa 2000:18:

arkadaş bu gün okulda oğlunun çok yavaş büyüdüğünden yakınıyordu 2 yıldır aynı şort-eşofman vs..giyiyor hiç kısalmadı diye..
yat kalk şükür et dememek için zor tuttum kendimi..oğlumun geçen yıldan bu yıla kalan bir tek pijaması-eşofman altı-üstü-kazağı-palto-ayakkabı hatta iç çamaşırı bile yok..okulada gittiği için bolca alıyorum yedek vs..olsun diye..hepsi pırıl pırıl kalıyorlar.her yıl kışlıkları baharda-yazlıkları sonbaharda veriyorum,önümüzdeki yaza yada kışa olmayacaklarına emin olduğum için..çocuk ne kadar masraflı bişey yaw..ana babalara kolaylık versin Allah...

bende bu yıl hemen hemen tam günüm..her günüm aynı değil tabii..ve arada boş derslerim çok var..sabah-öğlen ve öğleden sonra derslerim var araları boş:(( bazı günlerde yarım gün gibi..mecburen oğlumu tam gün verdim okula..

banuş seninkiler ne yaptı bu yıl 1.sınıfsınız değilmi?hepinize kolay gelsin..onlarında seninde işiniz zor..

aebenim oğluşa :46::46::46::46: brawoo...
büyük kızınında Rabbim gönlüne göre versin,inşallah bi dahaki yıla istediği yer olur...

neslihancımmm..hoşgeldin cnm...:nazar::nazar: inşallah bebiklerin sana sımsıkı tutunurlar..rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah cnm..daha sık gel,cee deyip kaybolmayın...ne güzel topik canlanmışken ...:54:

katherinam sen neler yapıyorsun cnm?

zillicim iyiyim saol okuldan önceki son haftamın tadını çıkarıyorum :)

sen neler yapıyorsun dicem ama çok yoğunsun yine belli :)

Allah kolaylık versin tüm işlerinde :38:

Son düzenleme:
bu arada menüm::56:

Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 yumurta haşlanmış, domates,zeytin,peynir
İkindi:domates soslu köfte,yoğurt

bugün iştahım yok pek daha doğrusu hep içecek birşey istiyorum yemek diil neden bilmiyorum bugün rahat 3 lt su içmişimdir :7:

spor: 1 saat yürüyüş :8:

İyi akşamlar

Montig ablam okumuş mesajlara beğeni basmissin ama yazmadan girmişsin. Ozledimmm abla:16:

Banum kızım dış doktoru , mimarlık ,onlarda olmazsa odyoloji (kulak ve duymacihazlari)bölümü .
Bu bolumuaslinda kazanıyordu ama diğer seçenekleri daha çok istiyor. Hayırlısı bakalım

Diyet iyi gidiyor cumaya göre artırayım demistim ama yanlış hatırlanırım yaff eksideyim cumaya kadar neler olur bilinmez.Bugün misafirlikde resmen diyetini ilan ettim:1:Simit krepv. e canım kadayıfa hayır dedim domatessalatalik zeytin ve peynire talim ettim bu demek oluyorki diyete Kufe adeler oldum:46:

Son düzenleme:
Kızlar telden yazınca kelimeler bazan yanlış çıkıyor otomatik yazımdan
Oyuzden kusura bakmayın .:37:

Arkadaşlar selam tatlılar bu hafta dayak yeiş gibiyim moral sıfır daha doğrusu duruma adapte modundayım tembelleşmişim yazın okul bu yıl fena biliyosunuz ilk orta ayrılınca hem arkadaşlarım gitti hemde bölge kalabalık okul acayip kalabalık oldu kafam patlıyo ruhum çatlıyor ama atlatırım ben tırs geçer alışırım ama çok oturmuş harika bir okulum vardı hem meslek anlamında deneyimli bir kadro hemde yaşıtım meslektaşlarım vardı şimdi yeni öğretmenler ilk atamalar doldu okul olacak tabii ama alışmak zaman alıcak dolayıısı ile efenim ben bu hafta geçemedim diyet moduna tam tersi alabildiğince dikkatsiz yiyorum ama sanırım pek bişey almadım yarın sabah tartılırım pazartesi başlıyım ben anca düzene girer gönlüm ama nolur sakın bırakmayın .....Aeben ölçü falan bildiremem ben ya ............KİLO YETER KIZ NEYDİYON ALAN ALMIŞ SATAN SATMIŞ HA HAAAA HAAAAAA HAMAMA GÖTÜR İSTERSEN TATLIM :)

Selam cancanlar topik canlanmış kalabalıklaşmış oh ne ala ne ala hoş gelmişsiniz beyaaa :1: :1: :1:

Dünün menüsünü vereyim hemencecik....

Kahvaltı : 08.30
3 dl. kızarmış tb ekmeği - domates salata - bir dilim beyaz peynir - bir kupa şekersiz çay

Öğle : 12.30

3 adet kabak mücveri - salata ve yoğurt

Akşam 18.30
Bir parça tavuk göğsü ızgara - yeşillikli salata ve cacık

Gün içinde 2 lt su ve 3-4 bardak şekersiz çay....

Not : Henüz spora başlamadım.... (Gece sporu elbette devam :29: :1: )

Günaydın abencim günaydın arkadaşlar bende aranızdayım artık:16:

ablam hoşgeldin :16::16::16::16:
ne güzel toplandık yine keşke kilo almasakda öyle toplansak :9: fakat kilo almayınca kimse geri dönmüyor:27::9:

ablacım nasılsın görüşmeyeli ? epey oldu .
monti linki diye hepimiz monti yapmıyoruz biliyorsun o yüzden kasma kendini:34:

Selam cancanlar topik canlanmış kalabalıklaşmış oh ne ala ne ala hoş gelmişsiniz beyaaa :1: :1: :1:

Dünün menüsünü vereyim hemencecik....

Kahvaltı : 08.30
3 dl. kızarmış tb ekmeği - domates salata - bir dilim beyaz peynir - bir kupa şekersiz çay

Öğle : 12.30

3 adet kabak mücveri - salata ve yoğurt

Akşam 18.30
Bir parça tavuk göğsü ızgara - yeşillikli salata ve cacık

Gün içinde 2 lt su ve 3-4 bardak şekersiz çay....

Not : Henüz spora başlamadım.... (Gece sporu elbette devam :29: :1: )

safişim mönün yine harıka canım afiyet olsun :16:
bencede henüz gece sporun yeter :9:
bende diyete ilk baslarda spor katmayı düşünmüyorum fakat zati sürekli yürüyorum :10:

Arkadaşlar selam tatlılar bu hafta dayak yeiş gibiyim moral sıfır daha doğrusu duruma adapte modundayım tembelleşmişim yazın okul bu yıl fena biliyosunuz ilk orta ayrılınca hem arkadaşlarım gitti hemde bölge kalabalık okul acayip kalabalık oldu kafam patlıyo ruhum çatlıyor ama atlatırım ben tırs geçer alışırım ama çok oturmuş harika bir okulum vardı hem meslek anlamında deneyimli bir kadro hemde yaşıtım meslektaşlarım vardı şimdi yeni öğretmenler ilk atamalar doldu okul olacak tabii ama alışmak zaman alıcak dolayıısı ile efenim ben bu hafta geçemedim diyet moduna tam tersi alabildiğince dikkatsiz yiyorum ama sanırım pek bişey almadım yarın sabah tartılırım pazartesi başlıyım ben anca düzene girer gönlüm ama nolur sakın bırakmayın .....Aeben ölçü falan bildiremem ben ya ............KİLO YETER KIZ NEYDİYON ALAN ALMIŞ SATAN SATMIŞ HA HAAAA HAAAAAA HAMAMA GÖTÜR İSTERSEN TATLIM :)

ilahi laram :9: ölçü ilk hafta yazıp kayıtlarda kalsın diye yazdım . benim sürekli yaptıgım şeydir ajandamda her daim olur . vede yagdan kilo verdigimi ölçülerimden anlarım .:9: AMA size yazın demedim yavss:9: her cuma kilo bildirin kafi:38:
hamam iyi fikir ama :9:

okul düzeni içinde , gerçekden alıştınmı arkadaşlardan ayrılmak , ortamı degişmesi kötü fakat bakarsın daha iyi arkadaşlar edinirsin:34:

dünki mönüm . tam monti yapmadıgımı her zaman söylememe gerek yok sanırım .:16:

sabah
peynir ızgara. 1 hş yumurta .
domates ,salatalık

öyleyin .
kabak böregi (kabak ,yumurta,peynir )
yogurt . 1 kase yş. mercimek .

ikindi (misafirlikte )
domates ,salatalık
zeytin, peynir, biber .

akşam
1 kase yeşil mercimek
2 ceviz ..

yarım saat kadar yürüdüm .
su çok fazla deyil artırmam lazım .:44:

Yemek iyi geldi bana kızlar kilo vermişim ben çok sevindim yani işte aldım verd,m oluyorum bu ara yerimde sayıyorum demek ki başladığıma gidecek kilolar ruhumu hazırlıyorum .......:21:

Back
X