slm ve hayırlı cumalar hepinize
uykusuzluktan gözlerim şişmiş vaziyetteyim..akşam hiç uyumadım..dün sabah oğlum bademcikleri şiş olarak uyandı..okula başlar başlamaz kaldığımız yerden devam ediyoruz hastalıklara..rabbim başka sıkıntı vermesin ama artık hastalık lafını duyar duymaz bacaklarım kesiliyor wallahi..kendimi o kadar çaresiz ve tükenmiş hissediyorumki oğlum hastayken..tüm gece ateşliydik..
evelki gece süt nayalayacaktım,yatana kadar mayalansında dolaba kaldırayım diye sütü soğutmak için tencereyi bir hamur leğenine oturtup buz doldurdum leğene..ılınsında mayalayabileyim diye..oğlum ben bul.makineye yerleştirirken al sen kalıp kalıp buz yut

hiç yaptığı bişey değildi bu tür haşerelikler..okulda arkadaşı ben buz yiyyorum demiş.bizimkde hasta olursun demiş.çocukta yoo olmuyorum deyince kendinde denemek istemiş..nasıl üzüldüm öylece yatarken o..ödlek oldum şu hastalıklar yüzünden..eşimde bademciklerini alalım yoksa hep böyle olacak deyip duruyor..kendi dr'una götürdük dün sabah..oda alalım dedi..nasıl dayanacak yawrum yaaa

safinaz sakın çocuk mocuk yapma bacım..bizimkiler böyle hastalandıkça bende aynen sen gibi düşünüyorum..ve aklımdan acilen çıkarıp atıyorum çocuk olayını..bu gün eşim işe gidemedi o baktı..kusmuş çocuk yemek yiyememiş.eşim anlattı ben ağladım.sinir sistemim çöktü şu hastalık mevzularından..ya 2.çocukta böyle hassas olursa diye düşünüyor ve anında yok yapamıycam diyorum..
ama banuşumun dediği gibide kardeşi olmadanda nasıl olacak diyorum..karman çormanım..
eşimde alalım bademciği çocuk bu kadar hasta olmaz diyor..nasıl yapacak çocuğunu bayıltıp,çatır çatır kesip biçecek..
her gün kesip biçmekten ruhsuzlaşıyormu bu dr'lar bu kadar yaaaa

bi ton kızdım adamcağızada ,çok hevesliysen kendi bademciklerini kes kopar dedim..ay walla ben deliriyormuyum ne yaaa..