slmlar herkese..
takyim hoşgeldin cnm..başınız sağolsun..ve babacığınada rabbim şifalar versin.tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..sen kiloları takma hiç..sağlıklı olmak en en önemlisi..sağlık elden gitmeden pek anlamıyorz kıymetini.kilo milo boşver sen şimdi..kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol.önemli olan bu..şu ara zayıflamaya takılma zaten.çüünki insan kilo verirken hiç farkında olmadan sinirleride zayıflıyor bir müddet..çok denedim bunu.kendimde ve etrafımda..vücut indiği kiloya adapte olana kadar bir süre siniirlilik hali gözlemleniyor..sen zaten ruhsal açıdan zor bir durumdasın o sebeplede zayıflıycam diye takılma ve güçlü olmaya çalış..
hem baban için,hemde uğraşmak zorunda olduğun ergen yawruların için...walla ergen kaprisi çekmekte çok zor biliyorum..höte zöte gelemiyorlar hiç..hemen atarlanıyorlar:18:
montig aplam tebrik ederim seni..

2 ayda oldukça güzel bir rakam walla

diyet sende etkisini hemen gösteren bi şey bence..pek kaçamak yapmadığından olsa gerek..metabolizma 30 yaşından sonra her beş yılda bir %5 yavaşlıyor sözünü yalanlamış buluyorsun..

banumm ne ara 72 oldun cnm sen?geçen yıl bu zamanlarda 64'ten aşağı inemiyorum diye üzülürken neredeyse 8 kilodan fazla almışsın..sen çok iradelisin cnm salma kendini..burda gösterdiğin eski resimlerden sonra azmine hayran kalmıştım walla..filiz gibiydin geçen yıl,aklımda kalan iki resmin geldi gözümün önüne..biri çocuklarla parkta çekildiğin kilolu resmin diğeride siyah kalem etekli incecik resmin...
silkelen ve kendine gel hemen cnm...aebenimin yüksek müsadesiyle ben kapacağım oklavayı walla...
safinaz sende aynı şekilde ....hemen b-c-d artık ne planlarınız varsa bi an evel uygulamaya geçin...yarışa girin bişeyler yapın ...
HEEEEY TOPİK AHALİSİİİİİİİ..DERHAL SİLKELENİP BİŞEYLER YAPIN..OKLAVA FAYDA ETMEYECEKSE MOTORLU TESTEREMİ ALIP GELİYORUM...NERDE FAZLALIK GÖRÜRSEM BİÇİP GEÇECEĞİM ONA GÖRE

KIŞ YARAMADI WALLA MONTİCİLERE...:44: