İyi akşamlar efendim .
Banum benim hafta sonuda gezmede gecti :)dün kaynimlardaydik mangal yaptık ,Cumartesi aksamda bı arkadasa cocuk görmeye gitik .aksam yemeği yemeden gitmiştim ama ikramliklar hep cisti ,laz böreği gibi

hafta sonları diyet yapmıyorum .amacım yavaş ve kalıcı kilo vermek.
Montig ablam sen menüleri eksik etme .bizlerde ornek olsun .:)
Ablam planlı yemek diyet acısından güzel . Lakin cogumuzun buna uyması zor.
Mesela su an börek pişirdim mis gibi koktu:)ama yeminden 2mandalina yedim . Onlada yatarım .kilo vermek şart oldu benim için .
Kızlar trampolin almayı düşünüyorum .ne dersiniz . Daha evvelde aklimdaydi , önceki dogum yapan arkadasımda diyince tekrar aklıma geldi . Havalar soğuk artık .
Günaydınnn
Tamam abencim öyle diyorsan yazayım lisemi her gün ama yine de rahatsız olacagım k,mse yazmadıgı için

Sizler çoluklu çocuklu olunca liste yapmak zor canım, haklısın..
Bu arada ben bir hata yaptım gecen cumartesi günü. Ailecek ve arkadaş grubu ile Abanttaydık tüm gün. Diyete oldugumu ve 8.700 gram verdiğimi ögrenen kendisi de 20 kiloya yakın veren bir arkadaşım, diyeti bu gün boz dilediğini ye, metebolizman hızlanır, vücut kıtlık krızinden çıkar, ben her 5 kilo verdikçe yaptım dedi. Çok mntıklı gelmemekle birlikte, 0 20 kilo zayıflayınca güvendim. Böyle güzel bir yerde iken ben de deneyeyim dedim, denemez olaydım

o gün aşure ( 1 porsitonu 400-450 kl), pide (420 kl),simit(400 kl), tatlı canım ne çekerse yedim. Bu arada temkini de elden bırakmamaya çalıştım ama kabaca hesaplayınca 3000 kalori falan almışımdır.Ertesi sabah merak ettim tartıldım. tartı 1.600 fazla gösteriyordu

sonraki günler yediklerime daha fazla itina ederek ve daha fazla spor yaparak (ayrıca her sabah tarılarak) önce 66.300 dün 65.300( çok şükür en azından eski kiloma indim diye sevinmiştim) bu sabah 65.500 çıktım

yani bırak kilo vermeyi hala 200 gr. fazlalıgım var geçen haftaya göre

Maydonoz suları, sebze yemeler, daha çok hareket te fayda etmedi geçen haftaki kilomu yakalamaya

Arkadaşıma ver yansın ettim tabi

bir haftam boşa geçiyor, çektiğim sıkıntı da cabası

Neyse abencim işte böyle..içimi dökeyim istedim, gerçekten çok canım sıkıldı yaptıgım aptallıga. Neyse canım sağlık olsun artık yapacak birşey yok.
Bu günkü menüm
saat 11 de
1 yumurta, az beyaz peynir, salaalık
ara
tarçınlı yoğurt, yarım elma
akşam
tavuk baget ızdara, marul salatası, az yogurt
gece
1 salatalık
2 saat yürüyüş