Aman canım hastalık olmasında... Bu arada dişleri çıktı mı kuzunun?
Burun tıkanıklığı normal canım hastalığı ancak atıyor yavru vücuttan...
Kıyamam ona yaaa.... Görüyorum resimlerini paşanın... Tü tü tü maşallah...
Doğru diyorsun ablam yaaaa bende çok vermek istemem açıkçası elmacık kemiklerim çıkıyor ve kaburgalarım tek tek sayılıyor...
58-59 benim için ideal... Hem vücut hem yüz açısından
zaten ayrıca da maşallahın var ablam hiç 50 durmuyorsun yani
Şubat başı koruma programı iyidir ablam umarım kilo alımın en fazla 2 kilo olur ve o arada gider gelirsin hep
Buralardan ayrı kalma özletme kendini
Her zaman yardıma hazırım abla kendi adıma
MAŞALLAH analı kızlı yakıyorsunuz . zilli kızın ne güzel pozlar vermiş öyle
henüz dişlerimiz çıkmadı .ama damaklar baya sertleşmış akşam çenemi yakaladı koparacak nerdeyse
Canım benim Allah razı olsun güzel düşüncelerin için birtanem... utandırdın....
Sorma bir pozlar veriyor ki görme.... O pozlar sebebi ile küçük cadıya 3 tane reklam ajansından teklif geldi nazlım... Ama biz kıyamadık çocuğun oralarda helak olmasına geri çevirdik
Rabbim bahtlarını güzel yazsın inşallah...
oooyyyyşşş birden cerenin minik halleri geldi aklıma.... Ten bulmasın çıplak bir yer geçmesin eline göğüs omuz el parmak hemen yakalayıp götürürdü ağzına yaaa.... Jel aldınızmı canım çok iyi geliyor baya rahatlatıyor çocuğu... Biz öyle geçirmiştik....
MAŞALLAH kızçene . en iyisini yapmışsınız çocuklar helak oluyor setlerde . jel almadım canım kullanmadık hiç . doktora gittiğimizde sormuştum gerek yok çokta işe yaramıyor demişti :26:
Benim niyetimde bu canım..Zaten koruma programında da buralardayım kısmet olursa...Aman canım hastalık olmasında... Bu arada dişleri çıktı mı kuzunun?
Burun tıkanıklığı normal canım hastalığı ancak atıyor yavru vücuttan...
Kıyamam ona yaaa.... Görüyorum resimlerini paşanın... Tü tü tü maşallah...
Doğru diyorsun ablam yaaaa bende çok vermek istemem açıkçası elmacık kemiklerim çıkıyor ve kaburgalarım tek tek sayılıyor...
58-59 benim için ideal... Hem vücut hem yüz açısından
zaten ayrıca da maşallahın var ablam hiç 50 durmuyorsun yani
Şubat başı koruma programı iyidir ablam umarım kilo alımın en fazla 2 kilo olur ve o arada gider gelirsin hep
Buralardan ayrı kalma özletme kendini
Her zaman yardıma hazırım abla kendi adıma
Sagolasın yavrum..tamamdır..şubat başı korumadayım kısmet olursa...ayyy tam bişiy yazcma i,şim çıkıyor kapatıyorum pat diye
monti ablam senin eski fotolrınıda görmüştüm inanılmaz degişim tebrikler ama bencede artık korumaya geç,
hafif balıke tli kadıniyidir kuru takıt takırr güzel olmuyor..
.
Maşallah size nazar değmesin
Benim niyetimde bu canım..Zaten koruma programında da buralardayım kısmet olursa...
Maşallah size nazar değmesin
slm herkese...
aebenim biyopsiye gerek kalmamasına sevindim aplam..inşallah değerlerin dahada iyiye gider...
montig aplam valla çıtır olmuşsun ,tebrikler...kendini hangi kiloda iyi hissedeceksen ona göre devm et.ama 20'li yaşlarda verilen kilodan dolayı vücut çok deformasyona uğramıyorken ilerleyen yaşla birlikte elastikiyet kaybı daha fazla oluyor.gayet güzel görünüyorsun zaten ay sonu koruma geçebilirsin bencede..
safinaz kuzenime söyledim.bakacak o makineye..teşekkürler...
bu gün okula antepli bir öğrencimin veliisinden koca bi poşet fıstık gelmişti.öğle yemeğimizi fıstıkla ettik resmen..abartmıyorum tek başıma iç olarak 3 avuç yemişimdir..hala acıkmadım..akşama kadar acıkmam sanırım...
notlarıda teslim ettim ohh be rahatadım.yarın 12'de karne töreninden sonra 15 gün serbestiz....annane,teyze gezicez oğluşla...babamız isveçe gidecek 1 hafta...bizde evde pineklemektense gidip ziyaret ederiz biraz değişiklik olur...
Günaydınnnn hayırlı cumalar kızlar
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 59.900
bu hafta 59.600
giden kilo 300 gram:26:
evdeki hesap çarşıya uymadı. 59 kiloyu sabitleyebilmem için 600 gr. daha vermeye ihtiyacım var. umarım son haftada sağlıkla verebilirim. cumartesi günü matematik öğretmeni olan yan komşum ve arkadaşlarımla sözleşmiştik 2 hafta önce. komşum pide yapacak, ben sütlü tatlı yapacagım ve bende buluşacagız.Komşum da sporla kilo vermeye çalışıyor çünkü gögüs ve üst beden zayıf, basenler geniş. o istedi böyle bir kaçamagı bende olur demiştim. şimdi kaytarmam imkansız bu yüzden az yiyerek geçiştirmeye çalışacagım ama yine de bu günden önlem alıp. sebze pro besleneceğim. abeninde söylediği gibi bu davetler diyeti sekteye ugratıyor, ama olmazsada olmuyor.
menüm
sabah
1 yumurta beyaz peynir salatalık domates
ara
yogurtlu karnıbahar salatası
akşam
tavuk ızgara, az havuçlu bol lahana salatası
gece
birkaç dilim ayva, armut
1,5 saat yürüyüş
Gunaydin ,hayirli cumalar .
Safis, cadi yine poz vermis :) masallah .
Kizlar bu hafta diyet sadece pazrtesi yapabildim . Bu gunlerde kafam karisik pek diyet dusunecek durumdada deyilim acikcasi . Bide evde 1 tepsi hediye baklava gelince , gerisini yazmayim artik . 3 haftadir ayni kilo araliginda dolasiyorum . Hata benim diyetin yada bunyenin bir sucu yok yani . Kilom sabah iyibariyle 68.9 du dun gece 12 de kacamak yaptigim icin bu kadar fazla yani gercek kilom deyil . Gecen hafta kactim onada bakmadim, hatirlayamadim su an .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?