slmlr herkese
bacaklarımın sızısından neredeyse çocuk gibi ağlıycam walla..

hiç bu günki kadar yorulduğumu hatırlamıyorum uzun zamandır..sabahtan beri ne milli eğitimi kaldı,ne oğlumun okulu,ne kursa gittiğim okul,ne çarşı-pazarı...
birde sabah arabam çalışmadı.sitenin bahçesine sokamamıştım tam kapının önüne park eden araç yüzünden..biri arabamın benzinin çekmiş hortumla..bende okula başlayınca uzun bir süre benzinlik aramıyayım diye dün fullemiştim.insan bi gram benzin bırakır ..insan bile demeye dilim varmıyor ,insan müsvettesi...
bende sabah arabanın içinde kalakaldım,eşimi aradım niye çalışmıyorki diye..taksiye bin git dedi ,mecbur öyle yapacaktım zaten...
elimde 3 koca çanta ve bi omzumda oğlumun okul çantası ve kemanım.diğer elimde kol çantam...bayağı bi bohçacı kadın modunda..birde asansörü bakıma gelmişler sabahın köründe 7 katı topuklularla ve bunca yükle indik...
koca günde ordan oraya koşturdum,hatta brde pazara bile gittim,dahada fazlasını yüklenerek geldim eve...bacaklarımdan hayır kalmadı..bilseydim böyle olacağını düz taban bişey giyer giderdim bari..
montig aplam sende çok koşturmacalı bir gün geçirmişsin bu gün...kaçamaklar eriyip gitmiştir bile ....
ben de şekersiz kabağımı yedim az evvel..fırındada portakallı pekmezli tahinli kek pişiyor..sabah kahvaltı için sipariş verdi küçük beyimiz...
bir an evvel uyumak istiyorum,bu gün bitsin artıııık...