Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

DÜNKÜ menum;

SABAH

2 yumurta,domates

ÖGLEN
sut ve findik

AKSAM
Yesil fasulye,salata ve 4 parca tavuk gögsu

Kilo veren herkesi kutluyorum

zilim aslında albüm yapmak çok basit. pc de resmin varsa . o koydugun resim hiç anlaşılmıyorduki..

zilim küçük kızımı veririm canım lakin ben iyi kayınvalide olsamda küçük kızım çokkk cadı. senin oglan baş edemez .ama ogluş sarışınsa belki olur
kolaygelsin şimdiden .

günaydınlar . ve hayırlı cumalar kilo bildiriminide yapayım

geçen hafta : 73,5 kg
bu hafta : 72,5 kg
giden : 1 kg
nazlışım tebrikler canım

kendi bünyeni unutuyorsun banu vede bu işin başka yolu omadıgını mecburuz sabır etmeye . birde şunu bil nazlım mesela dogum kiloları oyüzden her hafta güzel gidiyor ben nazlınında eskinden haftalarca takıldıgını bilirim
o yüzden lütfen kendini bu havaya sokma . başka bir yolumuz varmı? ama şunu önerebilirim sana eger bu hafta kilon yine sabit çıkarsa hafta sonu SADECE 1 ÖGÜN tozut ,tatlı hariç
Hayirli cumalarr hepinize kilo bildirimi yapiyim

28.02.2014=73,200
07.03.2014=71,700

Giden;1,500
ayiıgıgım tabrikler canım
devamini dilerim ...bugün nasılsın ?

bugün öyleden sonra tatlilerim çıkıyor ve dr. kontrole gicicem . evden arken çıkıp cumaya kocatepeye gitme planı yaptım . birazda kendime vakit ayırayım deyilmi. due edin kızlar tahliller normal seviyede çıksın inşallah

hepinizi öper kaçarım

ayiıgıgım tabrikler canım
devamini dilerim ...bugün nasılsın ?[/QUOTE]

tesekkurler aebenim,sikintilarim devem ediyor kafam cok karisik.herseyin hayirlisi....

ben nazlıyı baz alarak konuşmuyorum abla zaten , nazlının dogum kilollaır oldugu çin fırt fırt gidiyor
ben veridigm emege kilo veremeidm için züülüyorum -300 -500
fark etmez amaa sabit çıkmak sinir ediyorr insanıı çok fazla beklentilerim yok zaten
bakalım sabah tartı ne diycek eger yine gitmemişse

spor+su+form çay hergün wc düzenli çıkamıyorum kabızlık var bunlaır düzeltmeye çalışıcam

insallah hersey normal cikar canimmm.allah ibadetini kabul etsin aebenim

yok banum zaten nazlıyı örnek olarak verdim inşallah yarın baskül istediginden fazla düşerde biraz olsun rahatlatır seni
insallah hersey normal cikar canimmm.allah ibadetini kabul etsin aebenim

aminnnn ayışıgım cümlemizinkinide

Kızlar Merhaba!

Çok yoğun haftalar yaşıyorum. seyahatlerim var bol bol. ama diyeti bozmadım! :) ve karşılığını da almaya başlıyorum sanırım. çok mutluyum bugun :)

* Fasulye Turşusu

27.01.2014 : 80,6 kg
03.02.2014 : 78,6 kg
07.02.2014 : 77,6 kg
14.02.2014 : 79,6 kg
21.02.2014 : 78,5 kg
28.02.2014 : 78,1 kg
07.03.2014 : 76,8 kg

Monti kanunlarına az çok uymaya çalışıyorum ama kendimce bazı değişiklikler yaptım. ve geçtiğimiz hafta şöyle bitti :

Dışarıda olabildiğince çorba salata ayran yapmaya çalıştım . Eti kendim pişirirerek haşlama yemeye çalıştım.
benim sorunum tatlı idi. bunu da şöyle çözdüm. Eğer bulabilirsem süraş light meyveli yoğurt yedim ama çok geç bir saatte değil mümkünse sabah yedim.
Dr.Oetkerin light pudingi var ama her yerde satılmıyor. içinde şeker yok un yok kıvam artırıcı ve tatlandırıcı biraz da nişasta var sanırım. onu %0,1 yağlı sütle pişirdim (kakaolusunu) . 2 gün üstüste olmıcak şekilde çok krize girince 1 kase ondan yedim. ben 1 puding ve 500ml sütten 4 kase çıkarıyorum bilerek ki 1 kase az dolu olsun ama ben 1 kase yedim saniym :)

tatlı krizleri için (montiye çok uymuyor olabilir) yoldan cıkmamak için bunları yaptım. Bende işe yaramışa benziyor :)

bu arada bazen sabah kahvaltı bulamayınca (işyeri seyahat) yanımda hep hazır bardak çorba bulunduruyorum (sadece şehriyeli tavukunu seviyorum cunku kremasız) kahvaltı olarak 1 bardak onu içiyorum. çok tok tutuyor.

işte böyle bir hafta geçti sonuç çok mutlu etti :)

darısı başlarımıza

inşş diledigin gibi çıkar abla , geçmiş olsun , allah kabul etsin bzileride unutma dualarında

yok banum zaten nazlıyı örnek olarak verdim inşallah yarın baskül istediginden fazla düşerde biraz olsun rahatlatır seni

aminnnn ayışıgım cümlemizinkinide

eşim bile akşam diyorki bukadar emek veriyorsun üzülüy7orum snein için yemiyorsun içmiyorsun ama karşılığıda yok diyor haklı..
dur bakalım yarın belli olur:18::18::18:

aben abla kaçırmadan sorayım fasulyenin yazısınd agörüdm bende sana onu sorcaktım şekersiz puding yiyebilimiyiz?

fasulye tebrikler cnm şahse gelmeyince diyei mi bozdu idye düşünmüştüm
çok sevindim snein adınaa
şekersiz pudingide hatırlattın bana iyi oldu sorcaktım unutuyorum ne zmandır.

tebrikler fasulyem kilo vermenden daha çok mutlu olmana sevindim ..
hep dedigim gibi saglık şekilde olsun dyetinizde adı ne olursa olsun fasulyem afiyet olsun
aben abla kaçırmadan sorayım fasulyenin yazısınd agörüdm bende sana onu sorcaktım şekersiz puding yiyebilimiyiz?
banum montiye uymasada hafta sonu ye istersen kendini çok kasıyorsun belki biraz rahatlatır
içerinde montiya uymayan nişasta var sanırım .ama dedigim gibi haftada bir kaçamak olabilir , bu size kalmış bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…