Ablam bir kaç sayfa okudum, seni gördüğüme de sevindim artık monti yapmıyorum diye sayfaya da gelmiyorumsaol ziligurti çok şükür normal hayata döndük:))
abla kilomuz aynı 68,7 yim ben de iki gündür ama 5 haftadır diyetteyim geçen hafta şehir dışında mısır ve kestane kaçamağım oldu onun dışında hiç kaçamaksızım ya nebilim daha çok vermeyi umuyorum çocuk düşünüyoruz ve 60 kilo olmam lazım ama bu gidişle yaza anca görücem 60 ı eşim de hiç fark yok okadar dikkat ediyosun diyor kafamı bozuyor:)) ya ben geçen sene de böyle oldu sonra diyeti bozdum moral bozukluğuyla yedim de yedim insan motive olmaıyor kilo veremeyince inşallah şimdi öyle olmaz
Kimse kızmaz zeynom gelselinenya ben de monti yapmıyorum ama genel kurallarına uyuyorum biraz monti biraz karatay üsülü ilerliyorum bu sabah 68,4 ü görünce rahatladım yani veriyorum kilo elbet ama az gidiyor ancak spor falan yok belki onun etkisimi ki, bir de yağdan çok kısmıyorum salataya bile atıyorum karatay dediği gibi ama monti gibide karbonla pretoini karışıtmıyorum bezelye falan yemiyorum
valla 7. gurba ben de yazim bakim ama ben çekinirim ya :)) gruba katılmadan oluyomu ya sahiden kızmasınlar:)))
İyi bari banum,bende hergun en eaz 7 km yuruyorum ama tık yok kilom oynamiyo.ben o incecik çırpı gibi olduğum gunlerimi özlüyorum.şimdi basenlerim ust bacaklarim daha dolu dolu.belim kalinlasti.ve en onemlisi dirayetimi kaybettim.gören bulan varsa haber verirse sewinirim:))
Mesela ben onceden aksamlari misir patlatinca 2-3 tane yer birakirdim.şimdi 2-3 avuç yemeden birakmiyorum(
Yada okula öğretmenler odasinda masada kahve içilirken sadece kahvemi suyumu içer kalkardim.şimdi bir tane kakaolu biskuvi,1 lokum yada çikolata yemekten alikoyamiyorum kendimi.yada börek çörek yemezdim,içim gitsede..şimdi 1 dilimde olsa yiyiyorum.biz hep boylemi yaşiycaz yaaa.millet lüp lüp yutarken bakacakmiyiz.azicik nefsimize yenilince vicdan azabi yada kilo olarakmi çikacak karşimiza...artik kapayi neredeyse hafta bir yapar oldum.oda fayda etmiycek bi yerden sonra(.....
İki oturummu girdin banum ? Benimki sadece sabahtı ?Ayyy Yoruldum sınav vardı bugün iki oturum girdim, zilim bizim bunyeler diyete alışık o yüzden her formulu deniycez.
Sirkeyi eve gelince deneyim ben, akşamları yememide kontrol eder belki,birde bu limon pul biber yoğurt kurunu herkes söylüyor ama ben tadını beğenmediğini için yapmamistim deneyim tekrardan olmadı
Birde akşam yegi niyetine işten çıkmadan brokoli karnibahar üzerine yigurtmu yesem diyorum veya lahana??
Hepsini deniycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?