montiyi çok iyi bilmiyorum ya bacım ahkam kesmeyim dedimelifim akşam bezelyeleri götürmüş bana göre bezelye gı değeri yüksek derim emine öğlen karbon almış zaten akşama sebze yese iyi olurdu derdim kendim içinde öğlen yemeği atladığım için sebze yememiş oldum ama akşam salatyla onu doldurdum sayılır sen iyi yapmışssın ohhhhh afiyet olsun 25yıl diyet yapmak kolaymı saraycamda her zamanki gibi az yiyor bana göre.
Yok canım artık ben o tarz zararlı besinler tuketmiyorum...emine neler yaptım neler gel oh mis pogaça gel gel hadi
Ayyy benim.annem de yapar ondanAblam valla yemek yedim şimdi şükür son beş gündür yemek yiyorum tabi anam yapınca yedim ama buna da şükür. Valla çok sevdiğim patlıcan yemeğinden tiksindim galiba çok kötü geldi kokusu yazık annem gündüz babama yedirmiş ben işteykenşimdi kuru biberi haşlayıp az yağda kavurur gibi yapar annem ondan yedim neredeyse bir tava bir yufka ekmekle. Biraz önce de tartildim 66.4 çıktı ama kabızlık sürekli maalesef. Bana akıl verin hele nasıl olacak bu is. Sadece kuru şeyler yiyebiliyorum
Canım biz herşeyi paylaşıyoruz burda ne demekmis o öyle. Sen hamile kaldığından beri biraz alıgan mi oldun neYa güzel ablalarim kardeşlerim dostlarım ben sadece diyet konuşmayı beceremiyorum bazı arkadaslari 7. Takımla biliyorum bilmeyenler için ben yaklaşık 15 kilo verdim ama şimdi hamile kaldım o yüzden tam diyet modunda değilim. Ama buralardan uzaklaşmak istemiyorum eğer sizi rahatsız edersem ne olur farkeder farketmez güzelce söyleyin ya susar ya giderim. Çünkü cenem durmaz ben çok konuşurum. Ev is bebek herşeykimseyi kırmak sıkmak ya da kirilmak istemiyorum
Aynı dertten muzdaribim. Benim cocuklar ve özellikle eşim çok secici.Bakliyatı demiştim elifim .
Ispanakta kalıyor ertesi güne bazan
Dün bir link okumuştum tavuk ıspanak bir kaç gıda daha bunlar pişip yenecek tekrar ısıtmak yok diyo .
Benim yemeklerin arkası dükülüyo bende ona çok üzülüyorumrabbım afettsin , insanlar açlıktan ölürken çok agrıma gidiyo . Çokta pişirmiyorum ama çoçuklar seçiçi ertesi güne kalıncada yemiyolar . Bende diyet yapıyom diyo herşeyi yemiyorum . Buna bi çare bulmam lazım . Evde tek artmayan makarna
Ayy bu grup bana da iyi geldi hakkaten.Sizi gerçekten çok seviyorum. İnanın çok iyi geliyorsunuz bana su an yaptığınız yorumların değerini bir bilseniz. Allah razı olsun hepinizden
saraycam benim fikirlerimi en iyi sen biliyorsun evet bu konuda aynı düşünüyorum herşeyden kararınca yemek porsiyon kontrolü taraftarıyım ama hepimizin diyet geçmişi fazla ne kilo verdiriyor ne aldırıyor biliyoruz az çok sen ekmek sevmiyorsun mesela onun yerine gene sağlıklı karbon ekleyebilirsin canım az az ama sık sık yemek bana iyi geliyor ama senin için zor hem işe götürmek açısından . aralara kuruyemiş süt ekle ikindiye eve aç gitmessin kolay olabilir akşam saldırmayız yemeklere .Ayrica ben monti yapmiyorum bir duzen tutturmaya calisiyorum aslinda iş ve evde ne varsa kararinca yemem en doğrusu sanirim
Farkettiniz mi bizden mezun olan herkes 5-6 aydan sonra baslangic kilolarina donup tekrar basladilar. Bu üzücü
ooo hülyam hgdin nasılsın ata nasıl ablan nasıl canım takımda kopma değlde çok yeniler gelince adaptosyon sorunu yaşıyorum kendimce diyettende koptum takımdandandaAnammmm niye burdan devam ediyoruz bacılar?kopma falan mı oldu takımda?benim haftaya misafirim geliyor sonraki 2 hafta ben yokum inşallah...benim gelmem şubat ortasında...monti yapmak şart mı?ben aldım başımı gittim birkaç hafta vücudu şoklamam lazım
Hülyam nasılsın.Anammmm niye burdan devam ediyoruz bacılar?kopma falan mı oldu takımda?benim haftaya misafirim geliyor sonraki 2 hafta ben yokum inşallah...benim gelmem şubat ortasında...monti yapmak şart mı?ben aldım başımı gittim birkaç hafta vücudu şoklamam lazım
Hoşbuldum yasom.ata iyi ablamda Şükür...diyetten bende koptum yapasımda yok valla..evde olmayacağım için..sen nasılsın?ooo hülyam hgdin nasılsın ata nasıl ablan nasıl canım takımda kopma değlde çok yeniler gelince adaptosyon sorunu yaşıyorum kendimce diyettende koptum takımdandanda
İyiyim Emine'm..sen nasılsın..ben monti yapamam yaaa zor gelir..Hülyam nasılsın.
monti şart değil biz de hala montiye adapte olamadık.
bi kere de beraber monti yapalım yaaaa
as ahucum sonunda gözüktün karabatak nasıl geçti günün ?Aaaaa herkes burda neredeyse ayol Almanya'dan dönen gurbetçiler gibi hissettim kendimi
Selam sanaaeben ablam
Selam sanayasom7272
Selam sanaasfarovski
Selam sanakuzularinannesi
Selam sanaSarayca
Selam sanafiruzeew
Selam sanaDaydream- ve daha adını görmediğim dostlarım
hamdolsun hülyam iyiyim sadece diyete adepte olamıyorum nasıl kilo veririm araştırmaları denemeleri devam ediyor istanbuldan dönünce 1 kilo almıştım 2haftadır veremedim .Hoşbuldum yasom.ata iyi ablamda Şükür...diyetten bende koptum yapasımda yok valla..evde olmayacağım için..sen nasılsın?
İyiyim Emine'm..sen nasılsın..ben monti yapamam yaaa zor gelir..
Ablam zor giriyorum kkya niyeysehamdolsun hülyam iyiyim sadece diyete adepte olamıyorum nasıl kilo veririm araştırmaları denemeleri devam ediyor istanbuldan dönünce 1 kilo almıştım 2haftadır veremedim .atanında ablanında iyi olmasına çok sevindim rabbim tüm hastalara şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?