Sen baya kilo verdin sanırım benim takıma gelemediğim günlerdeTlf bozuldu yine kalemle yazıyorum ve cok zorlanıyorum. İçimden gelmiyo aebenim. Bir müddet ara vermek istedim
Ben başladım banum 73 düm ,2 hafta oldu.70,6 züm . Bi yerden başlamak lazımselamm 76 kilo oldum ablam dolanıp duruyorum pofidij pofidik oralarda
Eh yorulduk diyetten kolay değil tabiOlmuyor Abla toparlayamiyorum
Sabah baslsyip akşam birakiyorum
Diyarım hoşgeldin ..Acaba tekrar başlayabilir miyim? Sabah başlayıp akşam bırakıyorum nefes almadan yiyorum sonra pişmanlık. Ekim gibi para bulursam tüp mide düşünüyorum ama son bir şans verip amilyatsız bu işi tekrar başarmak istiyorum
Bacım ne ameliyatıAcaba tekrar başlayabilir miyim? Sabah başlayıp akşam bırakıyorum nefes almadan yiyorum sonra pişmanlık. Ekim gibi para bulursam tüp mide düşünüyorum ama son bir şans verip amilyatsız bu işi tekrar başarmak istiyorum
Bacım o parayla kendine yeni kıyafetler al, ölüm makinesi gibi sakın olma lütfenTamam ablam gelirim bende korkuyorum birde pahalı ama böyle yiyip patlamaktan korkuyorum
Canım sen hani 7. Takıma gelmistin bi araDiyar seni görmek ne güzel nasılsın?
Cnm kaç kilo oldun ki ne ameliyatı bencede abartma lütfen birbirimize destek olarak yine verebiliriz bende 76 oldum yine
Merhaba BanuDiyar seni görmek ne güzel nasılsın?
Cnm kaç kilo oldun ki ne ameliyatı bencede abartma lütfen birbirimize destek olarak yine verebiliriz bende 76 oldum yine
Canım sen hani 7. Takıma gelmistin bi ara
Merhaba Banu
Can'ım ben cuma gecesi günü 102.5 çıktım
Artık fazla şansım kalmadı bugün hık diye gidicem
Ongun diyet sonda verdiğimden fazlasını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?