Merhaba kızlar...
1-2 gündür çok yoğundum giremedim.
Ama aebenciğim hiiiiiç kaçamak yapmadım 3 gündür. hihoyyyt
Bugün de 77.8 çıktım... hihoyyyt
Montiye tam gaz devam yani...
Sevgiler...opuyorumnanaktan
............................yazayım hemen o zaman ..
1 kilo çilek aldım olgunlarını şeçtim (750gr)kadar oldu ..
dogradım .
2br.. kadar şekersiz alma sularından koydum .üstüne .
8 tanede günkurusu kayısı dogradım içine .
kaynattim bü süre 5 dk kadar...
sonra blendırla bi güzel ezdim . kıvamlı oldu zaten ...
sonra DOGA nın 1 kavonoz (300gr) çilek marmeladınıda içine döktüm ...
birazda bunla kaynattım ....
valla harika oldu tadı ....
doganın o kavonozlarıyla 4 tane kovonoz çıktı hatta birde kase ...1 . 2 .ay gider bana bu marmelat ...
bu tarıfi aslında o marka marmeladın tüm meyve çeşitleriyle yapabilirsiniz .
erikgi var vişnesi ,bögütleni.vs.. hepsini bu şekilde degişik marmelatlar yapabilirsiniz ...
tatlışım ben doyana kadar yiyorum yaa..menün güzel akrebim ama bnen senden porsiyom yada edet miktarlarınıda istiyorum ..a.s
çaglayan çiçek ....
başlangıç.. 9. 4.2010 ...
ilk hafta ......86.000 gr.
1. hafta .......83. 500gr.
çiçek senin çizelgen bumu ?????? maşallah .....
Ya kızlar benim anlamadığım bir konu var şimdi soda yasak mı değil mi heryerde başka birşey yazıyor itap bile bu konuda çelişkili yani tam açık değilllllll .Zili Aeben siz tecrübelisiniz bişe diyin gıııı :)))
kıslar sultanım nerde yahu kaç gündür yokkkkkkkkohaoldumsmile
kavaltı eksik biliyorsun .... gerisi her zamanki gibi harika hadi bakalım samanyolum bu sefer sonuna kadar devam .opuyorumnanaktanMerhaba arkadaşlar ,bugün bende uygulamaya çalışıyorum montiyi....
SABAH ( Acele çıktım)1 elma+ 1 bardak süt
ÖĞLEN barbunya+yoğurt ve salata+ 5 tane yer fıstığı
ARA meyve
AKŞAM balık +salata+peynir yerim
GECE 1 meyve +kefir
Şu diyeti bir oturtsam,çok iyi olacak,bu aralar reglim de yakın abur cuburdan uzak duramıyorum...Bugün henüz kaçamak yapmadım....Zamanla olacak inanıyorum....olumunekankayizsmile
refim belki görmessin diye repine yazdım canım . çiçekte yazmış normal meden sadası içiliyor şekersiz meyvesiz olan ...Ya kızlar benim anlamadığım bir konu var şimdi soda yasak mı değil mi heryerde başka birşey yazıyor itap bile bu konuda çelişkili yani tam açık değilllllll .Zili Aeben siz tecrübelisiniz bişe diyin gıııı :)))
geçmiş oldun güzelim sıcak havlu koy kas gevşeticiyle .:1hug:evet ablacım çizelgem bu teşekkür ederim.
ben bugün pek giremiyorum dün rüzgarda belimi üşütmüşüm belim çok ağrıyor ve kasılıyor yarın inş.daha düzenli gireceğim.
bune çiçek hani menüüüü???kafamçokkarıştıben bugün kü menümü yazmadım çok yalnış yaptım biliyorum ama yaptım işte
kahvaltı :1 bardak yeşil çay , 1 avuç beyaz leblebi
öğle : 4-5 kuru kayısı ,1 avuç beyaz leblebi
hepsi bu kadar
yarım lt'de su var işte :kedi:
sabah ekmegi yazmayı unutttun dimi maytap .bende menümü veriim
sabah 7
peynir zeytin domates salatalık
acuka
öğle
13.00
yeşil mercimek yemeği
yoğurt
domates
taze sarımsak
akşam 19.00
valla eve bezelye yemeği yaptım
kendimede kabak-patlıcan bezelye üçlüsünden bi uydurmasyon yemek yaptım tadıda nefis olmuş ayıptır söylemesi türlü diyelim
yoğurt
göbek domates salatalık karışık salata
acıktım ama çok yaa
yemekteyizi izliyorumda hatunun biri diabet hastası olduğunu söyledi ama tatlıyı götürdü kuru üzümü götürdü ama lıght içecek istedi bu ne yaman çelişkidir sanki sallıyo
canım sen yaz mutlaka cevap yazan olur sorularına ...arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana acaba
Şenizmeraklanmaya başlamıştım gözlerim arıyor seni cadı ....olumunekankayizsmilehaftasonu pcde probelem vardı aebenim giremedim bugünde sabhtan cıktım dersanedeydim ancak frsat buldum bu ara yogun olucam sanırsam yeni bir program hazrlattım kendime bakalım fırsat buldukca burdayım amakaydirigubbakcemile5
güzel menü hasret buyrunnnnnnnnnyanlız akşamamın fazla hafif olmuş ...salatanda birde ton görseydim harika menü derdim yada haşlama tavuk .yada haşlanmış baklagıl katabilirdin salatana .. yada yumurta .... ay ne seçenek sundum .sırnaşık şey:roflol:yani her şeyi koyabilirdin salatana ...lülülülülülübugünkü menüm
09:00 bir bucuk dilim kemek,krem peynir, acuka,marmelat, salatalik
13:30 firinda balik+salata
16:15 bir yesil elma
18:00 yesil salata+pul biberli yogurt
ara yapmayi düsünmüyorum olurda cok acikirsam kuru kayisi ve erik yiycem
ayrica leslie ile 4 mil yürüyüs(55dk)
tüm menünü hatırlamıyorum camlıcam ama akşamın güzel .buyrunnnnnnnnnben bugunku menumde aksam ne yapacagimi bilmedigim icin yazmamistim
nohut yemegi,evde salata kalmamis onun yerine 1 domates yiycem ve ayran.
daha ne olsun dişarda afiyet olsun ....hihoyyytDengesiz bigün oldu ama sabahtan akşama kadar hastanedeydim
10:40 1 tabak ekşili çorba maraşa ait bi çorba içinde ıspanak patlıcan yarma birazda bulgur var
yanına yoğurt,salatalık ve domates de istedim
16:00 1porsiyon ızgara ciğer,yoğurt,bol salata
20:30 1 avuç beyaz leblebi,8 badem,1 ceviz , 1 bardak 0 yağlı süt.
Aebenim ne diycen merak ediorum vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?