maytabım bacım için rahat olsun e olur okadar telaş etme yagf ..aebencim akşama zaten etli yemek yok
bugün zeytinyağlı imambayıldı yapıcaktım dolmayı dün akşa arkadaş bahçesinden toplamış getirdi sürprizz oldu yane ben akşama balıkmı yiyim yoksa aebennnn patlıcandamı yemiim ama balık yersem yoğurt yok biliyon:))) hadi bi yardım et şu garibe
hoş geldin ebrum .olumunekankayizsmile. canım valla dışarı çıkıcam yoksa burda seninle atışmayı kaçırırmıydım hiç effet. Şenizbak sne neler oluyormuşta haberim yokmuş
e vaktim çok topik topik geziyorum yaaaaaaaa
mehtabım merhaba tatlım nörüyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyisin inşallah koptuk gittik iyice
çok haklısın zamanında düşünmeden yediğimiz için şimdi bunu yapıyoruz zaten,sen nasıl oldun başlayabildin mi bugün montiye annemdeyim diyordun ne zaman kavuşuyorsun yeni evine :1hug:
inşallah canım :Saruboceq: evde bir takım zararlı maddeler varda :jeyyar: onları tüketelim de bizi cezbetmesin diye yasakkelime
bana da tam da böyle bir motivasyon lazımdı teşekkür ederim.
kızlar bu arada benim eşim de yapacak,bizim evde bir rekabet söz konusu yani,bakalım kimdaha çok kilo verecek diye,büyük ihtimalle eşim daha fazla verecektir ama belli de olmaz bu işler dimi aklinialirimsmile
Merhaba güzel hatunlar,
Dünkü menüm:
Kahvaltıdan önce: 1 bardak su + 1yeşil elma
Kahvaltı: 1 dilim uno light ekmek ve biraz light peynir ile tost, 3 adet domates, 1 adet salatalık
Öğle : Birazcık et döner, biber turşusu, domates, salatalık, ayran
Akşam: 1 Tabak mantar sote(bol soğan, biraz et, bolca renkli biber, domates, 1 kaşık zeytinyağ), bolca yoğurt ve maden suyu
Menü olmuş mu ? Eleştirilerinizi yaparsanız sevinirim. Hatta dayak yemeğe gönüllüyümzemuszemus
selam canımnerelerdesin yaw msn yoksun topiğine kadar geldim bi cee demedinalsanaalsanasmilebak sne neler oluyormuşta haberim yokmuş
e vaktim çok topik topik geziyorum yaaaaaaaa
mehtabım merhaba tatlım nörüyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyisin inşallah koptuk gittik iyice
sabahki ekmeğe takıldım alparzucum lıght ekmek değil tam buğday ekmeği yiyoruzMerhaba güzel hatunlar,
Dünkü menüm:
Kahvaltıdan önce: 1 bardak su + 1yeşil elma
Kahvaltı: 1 dilim uno light ekmek ve biraz light peynir ile tost, 3 adet domates, 1 adet salatalık
Öğle : Birazcık et döner, biber turşusu, domates, salatalık, ayran
Akşam: 1 Tabak mantar sote(bol soğan, biraz et, bolca renkli biber, domates, 1 kaşık zeytinyağ), bolca yoğurt ve maden suyu
Menü olmuş mu ? Eleştirilerinizi yaparsanız sevinirim. Hatta dayak yemeğe gönüllüyümzemuszemus
--------------------------------------------------------------------------------
Ben bugünkü menümü yazayım
SABAH yağsız tost+zeytin+yeşillik
ÖĞLEN mercimek çorbası(unsuz)+yoğurt ve salata
ARA 1 elma
AKŞAM nohut+yoğurt ve salata
GECE 1 elma +1 portakal yerim....
Arkadaşlar hatam varsa uyarın olur mu,kesinlikle alınmam,her türlü cezaya da açığım.:roflol:
--------------------------------------------------------------------------------
Ben bugünkü menümü yazayım
SABAH yağsız tost+zeytin+yeşillik
ÖĞLEN mercimek çorbası(unsuz)+yoğurt ve salata
ARA 1 elma
AKŞAM nohut+yoğurt ve salata
GECE 1 elma +1 portakal yerim....
Arkadaşlar hatam varsa uyarın olur mu,kesinlikle alınmam,her türlü cezaya da açığım.:roflol:
selam kızlar anca gelebildimmm
dünkü menümü yazayım
kahvaltı : 2 dilim tam tahıllı ekmek ,peynir. salatalık,yeşilçay
öğle : tavuk ızgara ,yogurt,salata (montiye ilk başlama öğünü)
ara : 4 kayısı kurusu
akşam : 1 tabak semiz otu yemeği , 1 tabak taze fasulye
marul,yogurt.
ara : 5 fındık
nasıl kızlar menüm
dünkü menümü yazayım
kahvaltı : 2 dilim tam tahıllı ekmek ,peynir. salatalık,yeşilçay
öğle : tavuk ızgara ,yogurt,salata (montiye ilk başlama öğünü)
ara : 4 kayısı kurusu
akşam : 1 tabak semiz otu yemeği , 1 tabak taze fasulye
marul,yogurt.
ara : 5 fındık
nasıl kızlar menüm
narincim tam tahıllı değil tam buğday ekmeği olacak fırınlarda ve halkekmekte var hatta marketlerde de artık var
semizotunda pirinç yoksa alkisalkisalkis
güzel menü
Ekmek dışında
Budur kaydirigubbakcemile5
Ama ilk gün olur o kdr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?