hemen yazayım yemak yiycektim helebi dura dursun yazayımda ondan sonra...da af edin beni .......
9.00 kahvaltı..
3 dl ekmek .1 dl peynir ... domates ve ezmasi ....az z. ezmasi ...
12 00.... 1 elma
14 .00...1 elma ..2 kuru kayısı ......
16.00 ....1 kase hoşaf .....
17 30..akşam ..
(mantı yogurdu ve sosuyla ). brokali haşlama ..........( mantı yemedim haaa)kaydirigubbakcemile3
19 30
1 elma 1 mandalin ....
22 ..00 çam fıstıklı pastanın 10 t fıstıgı ..(pasta yemedim haa)
evet şimdi gelelim diyceklerime encokda refim sana diyorum biz senle 2 aydan uzundur monti yapıyoruz dimi . ve bazanda takıldıgımız yerler oluyor.. montiyi bozmadan

lmaz:bazan kiloyu tetiklemek için dün öglen aklıma geldi kavaltımı zaten herzamanki gibi yapmıştım . canım öglen bişi istemeyince bende meyve yiyeyim dedim baktım iştah gene yok 1 elma ve hoşaf canım çekti onlarıda yedim derken zaten ögleni geçirmiş oldum .. akşamda bildigin üzere bebelere manti yapmıştım yermiyim kendimede brokoli haşladım onlarım manti sosundan yogurdundan döktüm yedim ..... sonrada pasta faslı tabi onunda fıstıklarıyla drken . ha bide gelip gidip su içtim :içelim:
diycegim şu ki ben hergün dikkat ediyorum çişimden yag gidiyor fakat (düzensiz reglimdende ) kaynaklanan kiloda durma vardı aslında kiloda veriyorum bunu biliyorum ama basküle yansımıyordu dün 64.3 gelmiştim hatta .
kısacası 1 günlügüne denemeni öneriyorum sabah aynı kavaltı ögleni 2 satte bir meyve . akşamada çok hafif sebzeyle geçir bakalım sonuç sendede ne olacak ....:uhm:
ha bu arada bugün monti menülerime bol yemege devam ..sırnaşık şey
bunu sadece vucudumdaki birikenleri artıklar atmak olarak ve tetikleyici diye düşünüyorum kilolar zaten montiyle eriyor .. ....:lepi:
bunu sizinle paylaşmak istedim .....:1hug:anca beraber kence bereber