Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

refim tebrik ederim güzelim ...
yok yanlış deyilde arada bir farklı şeyler yapmak işe yarıyor .... ayrıntılı anlatıcam ama vaktım yok güzelim daha kavaltı etmedim ya sucu gelecek ......

bu arada melegimde gelir onunda güzel haberleri varrr.....
Evet elifin güzel haberlerini aldım takımdan :)))
sana çok kolay gelsin canım çok zor şu su akması flan bilirim ...
buralardayım bende kahvaltıya gidiyorm sonra konuşuruz o halde heyecnla bekliyoruz senden haberleriiiiiiiii:kedi:

günaydın şekerler

maşallah kilolar gitmiş

kengocum eşinin bu hafta neden sesinin çıkmadığı belli oldu kaydirigubbakcemile3

bende 900 gr vermişim nihayet 71,1 im
sositososito

aebenim kolay gelsin iş çıkmış başına ama hamarat hatunsun halledersin sen hemen

merak ettim haberlerini

günaydın arkadaşlar. herkes keyifli maşallah. bişey sormak istiyorum kızlar. bugdaylı ayran çorbası montiye uygunmu? (hani şu aşurelik buğday)

günaydın arkadaşlar. herkes keyifli maşallah. bişey sormak istiyorum kızlar. bugdaylı ayran çorbası montiye uygunmu? (hani şu aşurelik buğday)
günlük bir ögününde olmak kaydıyla olabilir svetcim .

Aeben seni heyhecanla beklemeye devam ediyorum :))

az sonra refim kaydirigubbakcemile3

Çok heyecanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2:kedi:
:utangac::utangac::utangac: ah canım ya bi yandan evi acelece topla bi yandan 6. takımdaki heyacanlı yarışı takip et derken buraya gelemedim çümkü menümüde yazmam lazımdı açıklama için uzun sürecekti .:kedi:yafff gerçekten çok çok özür dilerim ......:mymeka:bana .....

hemen yazayım yemak yiycektim helebi dura dursun yazayımda ondan sonra...da af edin beni .......

9.00 kahvaltı..
3 dl ekmek .1 dl peynir ... domates ve ezmasi ....az z. ezmasi ...

12 00.... 1 elma
14 .00...1 elma ..2 kuru kayısı ......
16.00 ....1 kase hoşaf .....
17 30..akşam ..
(mantı yogurdu ve sosuyla ). brokali haşlama ..........( mantı yemedim haaa)kaydirigubbakcemile3
19 30
1 elma 1 mandalin ....

22 ..00 çam fıstıklı pastanın 10 t fıstıgı ..(pasta yemedim haa):delphin:

evet şimdi gelelim diyceklerime encokda refim sana diyorum biz senle 2 aydan uzundur monti yapıyoruz dimi . ve bazanda takıldıgımız yerler oluyor.. montiyi bozmadan :olmaz:bazan kiloyu tetiklemek için dün öglen aklıma geldi kavaltımı zaten herzamanki gibi yapmıştım . canım öglen bişi istemeyince bende meyve yiyeyim dedim baktım iştah gene yok 1 elma ve hoşaf canım çekti onlarıda yedim derken zaten ögleni geçirmiş oldum .. akşamda bildigin üzere bebelere manti yapmıştım yermiyim kendimede brokoli haşladım onlarım manti sosundan yogurdundan döktüm yedim ..... sonrada pasta faslı tabi onunda fıstıklarıyla drken . ha bide gelip gidip su içtim :içelim:
diycegim şu ki ben hergün dikkat ediyorum çişimden yag gidiyor fakat (düzensiz reglimdende ) kaynaklanan kiloda durma vardı aslında kiloda veriyorum bunu biliyorum ama basküle yansımıyordu dün 64.3 gelmiştim hatta .:utangac:

kısacası 1 günlügüne denemeni öneriyorum sabah aynı kavaltı ögleni 2 satte bir meyve . akşamada çok hafif sebzeyle geçir bakalım sonuç sendede ne olacak ....:uhm:
ha bu arada bugün monti menülerime bol yemege devam ..sırnaşık şey
bunu sadece vucudumdaki birikenleri artıklar atmak olarak ve tetikleyici diye düşünüyorum kilolar zaten montiyle eriyor .. ....:lepi:
bunu sizinle paylaşmak istedim .....:1hug:anca beraber kence bereber

arada bir vücudu şaşırtmak lazım yani zemuszemus çok yemeğe alışmasın kaydirigubbakcemile3

bende dünkü menümü yazayım

sabah 1 kuru kayısı

kahvaltı ve öğlende ekmek ,peynir ve maydonozumu bitirmiş oldum (mantı vardı yemekte)

akşam 2 tane adana kebap (banvitin hazır piliç kebapları) , közlenmiş biberli salata , 1 dl peynir

bi de yemekten sonra buzdolabını temizledim reçel tabaklarını tamamlarken falan kaşıkları yaladım :kedi: kaydirigubbakcemile3

gece 1 mandalina ,1 elma yedim

kociş gelince sosis kızartmıştım, 2 tane minik sosis yedim :kedi: :kedi:

Son düzenleme:
ha bide şunu ekleyim çizelgeyi ekleyemiyordum öylesine 63 .5. yazmıştım dün.kaydirigubbakcemile3 kaliş sagolsun eklemiş .... keşke 63. yazsaymışım ....:roflol::roflol:
ama kendime sürekli söylüyordum yarın kilom 63.5 olacak bunu senden istiyorum diyordum hep kendime ...:1shok:

arada bir vücudu şaşırtmak lazım yani zemuszemus çok yemeğe alışmasın kaydirigubbakcemile3

sabah 1 kuru kayısı

kahvaltı ve öğlende ekmek ,peynir ve maydonozumu bitirmiş oldum (mantı vardı yemekte)

akşam 2 tane adana kebap (banvitin hazır piliç kebapları) , közlenmiş biberli salata , 1 dl peynir

bi de yemekten sonra buzdolabını temizledim reçel tabaklarını tamamlarken falan kaşıkları yaladım :kedi: kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun elifim ..Şeniz

kıslar ilk sayfaya bu haftaki kilolarımızı ekledim ... süper hepimizde gayet güzel gidiyoruz darısı haftaya .......

hemen yazayım yemak yiycektim helebi dura dursun yazayımda ondan sonra...da af edin beni .......

9.00 kahvaltı..

12 00.... 1 elma
17 30..akşam ..
(mantı yogurdu ve sosuyla ). brokali haşlama ..........( mantı yemedim haaa)kaydirigubbakcemile3
19 30
1 elma 1 mandalin ....

evet şimdi gelelim diyceklerime encokda refim sana diyorum biz senle 2 aydan uzundur monti yapıyoruz dimi . ve bazanda takıldıgımız yerler oluyor.. montiyi bozmadan :olmaz:bazan kiloyu tetiklemek için dün öglen aklıma geldi kavaltımı zaten herzamanki gibi yapmıştım . canım öglen bişi istemeyince bende meyve yiyeyim dedim baktım iştah gene yok 1 elma ve hoşaf canım çekti onlarıda yedim derken zaten ögleni geçirmiş oldum .. akşamda bildigin üzere bebelere manti yapmıştım yermiyim kendimede brokoli haşladım onlarım manti sosundan yogurdundan döktüm yedim ..... sonrada pasta faslı tabi onunda fıstıklarıyla drken . ha bide gelip gidip su içtim :içelim:
diycegim şu ki ben hergün dikkat ediyorum çişimden yag gidiyor fakat (düzensiz reglimdende ) kaynaklanan kiloda durma vardı aslında kiloda veriyorum bunu biliyorum ama basküle yansımıyordu dün 64.3 gelmiştim hatta .:utangac:

kısacası 1 günlügüne denemeni öneriyorum sabah aynı kavaltı ögleni 2 satte bir meyve . akşamada çok hafif sebzeyle geçir bakalım sonuç sendede ne olacak ....:uhm:
bunu sadece vucudumdaki birikenleri artıklar atmak olarak ve tetikleyici diye düşünüyorum kilolar zaten montiyle eriyor .. ....:lepi:

Ben hala öğle yemeğimi yemedim ve canım hiç çekmiyor geçen hafta inan benimde aklımdan geçmişti hatta tam gün meyve yemek geçmişti aklımdan ama seninki daha mantıklı bugün uygulayacağım çok tokum nedense :) çok sağolllll yeni fikirlerinle yeniden görüşmek üzereeeeeeeeeesırnaşık şey

sabah 1 kuru kayısı

Aeben bişey dememiş ama ben beğenmedimmmm:1no2::kızgın: çünküüü az da olsa yediğin bu reçel kan şekeri dengeni altüst edebilir buda ileri için iyi olmayabilir yasaklar tam yasakya tatlım ondan diyorum vede kırmızı et gece gece yemesen iyiyimişşş tabiki yola devam ama reçelde bildiğimiz şeker var keşke şekersiz marmelat yalasaymışsıncokacimcoook

Ben hala öğle yemeğimi yemedim ve canım hiç çekmiyor geçen hafta inan benimde aklımdan geçmişti hatta tam gün meyve yemek geçmişti aklımdan ama seninki daha mantıklı bugün uygulayacağım çok tokum nedense :) çok sağolllll yeni fikirlerinle yeniden görüşmek üzereeeeeeeeeesırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay valla herşeyi paylaşıyorum sizinle anca beraber kanca beraber...:lepi:.

sakın sadece meyve yeme refim sabah kavaltını ne olursa olsun aynı yap çünki gün boyu o seni tok tutar .... ögleni sık sık meyve yiyerek akşamıda 1 posiyon sebze ve yogurtla geçir bakalım yarın ne olacak .....zemuszemus ama bir günlügüne.:olmaz:

Aeben bişey dememiş ama ben beğenmedimmmm:1no2::kızgın: çünküüü az da olsa yediğin bu reçel kan şekeri dengeni altüst edebilir buda ileri için iyi olmayabilir yasaklar tam yasakya tatlım ondan diyorum vede kırmızı et gece gece yemesen iyiyimişşş tabiki yola devam ama reçelde bildiğimiz şeker var keşke şekersiz marmelat yalasaymışsıncokacimcoook
kaydirigubbakcemile3haklısın refim bişi demedim çünki melegim yanlışını biliyodur sıkıpta şevkini kırmayım dedim hazırda kilo vermişken ...kaydirigubbakcemile3 adım gestapo aeben kalmasın imaj degiştiriyorumda.....:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3haklısın refim bişi demedim çünki melegim yanlışını biliyodur sıkıpta şevkini kırmayım dedim hazırda kilo vermişken ...kaydirigubbakcemile3 adım gestapo aeben kalmasın imaj degiştiriyorumda.....:roflol::roflol::roflol:

Hahahahh :emir_bebek: ya akşam az kırmızı et yemiyim mi?????? canım çektide pişirmiştimşakkıdı

yanlışlarımın yanında :kedi: vardı zaten refim kaydirigubbakcemile3

benim canım yine sosis istiyo bugün halbuki sevmem sosisi

hep canım bişeyler istiyo 2 gündür cokacimcoook

Hahahahh :emir_bebek: ya akşam az kırmızı et yemiyim mi?????? canım çektide pişirmiştimşakkıdı
afiyet olsun ....

yiyinya bugün cuma yarın sıkın .hehe :icecream:kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3 şaka maka kıslar çok kıstlamayın kendinizi yiyebileceklerinizi yiyin fazla abartmadam.. fazla baskı yapmayın kendinize kendinizi sevin .:1hug:

opuyorumnanaktan ah canımmmmmmm canım çektiyse ye gerçekten bak hamiş mamişsindir karışmam haaaaa kaydirigubbakcemile3

canım bak sen azimlisin yaparsınnnnn ben sana inanıyorum ve güveniyorum sende kendine ben yapamasam bile sen bu yaza 60 veya 65 kilo olarak girmelisin :) çıtır kız ama elkmeksiz yersen özelliklede öğlenleri yersen sosis hiçbirşey yapmaz bence tabi salataylaaa...

Amannnn sana söylüyorum ama ben sanki tam yapıyorum dimiiiiiiihihoyyyt

9.00 kahvaltı..

12 00.... 1 elma
17 30..akşam ..
19 30
1 elma 1 mandalin ....

aeben bu arada evi hallettin mi herşey yolunda mı?

bence bu bi günlük şoklama işe yarar... iyi fikir tıkanıklık yaşayanlar yapabilir bence de....
kıslar ben menüleri bilerek eleştirmiyom ha sakın yanlış anlamayın montici gözümü eğitmem lazım
CADIARZU
kıslar ilk sayfaya bu haftaki kilolarımızı ekledim ... süper hepimizde gayet güzel gidiyoruz darısı haftaya .......
yaşasınnn.ellerine sağlık aebenim...Şeniz
afiyet olsun ....

yiyinya bugün cuma yarın sıkın .hehe :icecream:kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3 şaka maka kıslar çok kıstlamayın kendinizi yiyebileceklerinizi yiyin fazla abartmadam.. fazla baskı yapmayın kendinize kendinizi sevin .:1hug:
he heee ben gidip 2 tabak makarna yiyim mi????????? lülülülülülülülülülülülü

aslaaaaaaaaa yemem 70 leeri ucundan kıyısından görmüşkene..:umursamaz:

aeben ne diyosun ben bu düzenimde devam ediim diyom çok menüleri arttırmıyom baksana güzelce gidiyolar ?? :nazar:

bu da bugünkü menüüüü

bu arada bugünkü menümüz
2 peynir,2 t.buğday,domates,çay
tavuk sote,salata,1 ayran
arada bi saate kadar 1 elma yiycem
akşama ıspanak yemeği,yoğurt yarım akse, biraz da salata
ara:2 mandalina...

:içelim:

kıs aeben beni ilk sayfaya 69.9 yazmışsın 79.9 yerine...Allah mı sööletti bacııımmm
sırnaşık şey

Back
X