Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
site çok berbatt yaaa öncelikle onu söleyimmm
ilkecimm cnm ya bend eöleyi hafta içi 68.5 gödüm ama bugün 69 u görüdm yine ben anlam veremiyorumm bu işe
zilimmm valla çocukalr olunc ainsan şaşırıyor artık degilmi
bend eyapayım tavuk köfteisni eskidne çok yaprdıım uzun süredir yapmadım
kızlar şimdi keçioynuzu cısss mı oldu ben dün iki tane yeidm ama? vee 2 günür wc ye çıkamrıyordum bugün çıktımm umarım cısss degildirr kesinleşmemiştir yni
kızlar artık cvp paneli olmayacakmı yahu...?bu ne biçim yapılandırma olmuş..yapılanmış hali buysa bıraksalardı eski haline siteyi yahu...ne güzeldi...:13:
kilo verenleri tebrik ederim arkadaşlar...en çokta safinazın eşini...erkeklerin vücudu bize göre çok daha elverişli kilo vermeye..çünki onların vücudundan bizimkisi kadar yağ dokusu yok malesef
bizim popo,meme,karın,kalça bacak her bir yerimiz yap dokusu ile kaplıyken aynı bölgeler onların kas ile çevrili...(gıcık şeyler)
o sebeplede biz kilo verince karın,üst kollar,popo ve meme dokusundaki yağlar yer çekimine karşı koyamayıp sarkma yapıyor.deli gibi spor yaparak azıcık sıkılaştırabiliyoruz..yoksa pörsümüş balon gibi olmak kaçınılmaz oluyor.onlar iki kilo verse acaip fit görünüyorlar...yağ dokuları bize göre %40 civarı az olduğundan...
ama ne yapalım ,Allah böyle yaratmış.biz elimizden geleni yapalımda....veririz bi şekilde....![]()
niye kimse bişey yazmıyor yahu...aşağıda bir sürü kişi var görünüyor oysa...meyve gelmemişmi bu gün ?? birde ketum abladan 2 haftadır tık yok,nerelerde acaba??
ilkesu bazen oluyor böyle takılmalar.vücut korumaya alıyor kendini ama incelmen devam eder...haftaya fazlaca verirsin dengelenir cnm..sıkma tatlı canını...her hafta versen zaten bir iki ayda verecek kilo kalmaz.birde ideal kiloya yaklaştıkça vermen azalacak bunu unutma..sabırla devam et,mecbur gidecek kilocuklar....![]()
safişim çıkamadıım depo yüzünden maaşım kadar borcum var şirkete :) ama adak adamıştım hatırlarsanız.. asıl 70 oluncaki adağım çok büyük:) yani böle şelerle ölçülmez ama kendimi daha çok motive ediyorum böylece
merhabaaaaa kızlarrrrrrr
aebencim kilom
geçen hafta....101,3
bugün...........100![]()
KIZLAAAARRR
Ben bu hafta fazla veremedim malesef ama üzülmüyorum
nedeni ise
kocişim beni çok mutlu etttiiiiiiiiiiiiii biliyorsunuz oda monti yapıyor ve acaip kilo verdi
benim kilom ;
Geçen hafta ; 60.000
Bu Hafta ; 59.700
Giden ; 0,300
Kocişime Gelinceeeeeee;
Geçen Hafta başlangıç Kilosu ;112.000 gr.
Bu hafta issseeeeeeeee ; 108.100 gr.
Gideeennn ; 3.900 gr.
kocişim eğer takımda olsa idi kesin birinci olurdu takımıda birinci yapardııııı
yagmurum tebrik ederim.... yine sınırdasın haftaya 2 li rakamlar tekrar ...merhabaaaaa kızlarrrrrrr
aebencim kilom
geçen hafta....101,3
bugün...........100![]()
merhabaaaaa kızlarrrrrrr
aebencim kilom
geçen hafta....101,3
bugün...........100![]()
ilkecim ölçülerin inceliyorsa basküle bakma kilo vermeye devam ediyorsun demekdir .....slm kızlar bu hafta bana kal geldi galiba 69 da kaldım ya neden çok üzgünüm hatta bu incelmeler gözle görülüyodu belim inceldi.offff offff ya
kş. hiç ölçmedim gamzem . normal çr. kasesiyle fazla doldurmuyorum ama takriben tepeleme 3 y.kş vardır .tarifte cok guzelmiş ben cok severim domates corbasını denıycem mutalaka birde aeben yulafla kahvaltı yaparken kac kasık yulaf koyuyorsun kasene bende alıp denemek istiyorum da![]()
son okudugumda keçi boynuzunu şeker hastalarına önermiyorlardı .site çok berbatt yaaa öncelikle onu söleyimmm
ilkecimm cnm ya bend eöleyi hafta içi 68.5 gödüm ama bugün 69 u görüdm yine ben anlam veremiyorumm bu işe
zilimmm valla çocukalr olunc ainsan şaşırıyor artık degilmi
bend eyapayım tavuk köfteisni eskidne çok yaprdıım uzun süredir yapmadım
kızlar şimdi keçioynuzu cısss mı oldu ben dün iki tane yeidm ama? vee 2 günür wc ye çıkamrıyordum bugün çıktımm umarım cısss degildirr kesinleşmemiştir yni
bulgur miktarı ne kadar tarifdeki gibimi çamlıcam ...?kizlar yazi panelim daha yeni geldi bu neistir aaaaaaa
ziligurticim ispanakli kofteyi menume ekleyen bendim canim kofteyi bende gamze gibi hazirliyorum icine ekmek ilave etmiyorum... sonradan malzemeler kendini topluyo canim
bu arada bir sorum var acilen cevap ...simdi ben aebeni verdigi kabakli corbadan hazirladim yaninda 1 parca tavuk yiyebilirmiydim lutfen cevaaaap
belirtmeyi unutmusum corbada bulgur varda
hepsine topdan EVET....kızlar esmer pirinç,y da tam undan yapılmış makarna yeniyor mu 1. kısımda?
akşamları karbonhidrat yeniyor mu,proteinsiz tabi?
BUNA PROTEİNSİZ DEMEYELİMDE ETSİZ DİYELİM ..
ayy kimse hişç bişeeee yazm9ıoooo
bende seniii gülümmm:)
tebrikler safişim ....
ama ben seni kocişinden daha çok tebrik ederim senin 300gr ın koçişin 3 kilosunyla aynı .hemde 5 li rakamları görmüşün ..çok istikrarlı kilo veriyorsun...
tabe eşinide tebrikederim erkekler diyetden pek hoşlazmazlar. ayrıca 4 kiloda süper ...
daha evelde dedigim gibi erkekler bu konuda bizden daha şanslı kiloları şeker dengesi üstüne kurulu . düzenleyince hemencik kurtuluyorlar kilolarından ....
bu arada eşinin düşüncelerini merak ettim mutlumu sonuçdan tepkisi ne oldu ?
..
.bu arada koçişinde baya kiloluymuş(böyle söyle daha azimlensin) ben eşime 78 kiloyken baskı yapıyorum göbüşüne bak diye .
![]()
hepsine topdan EVET....
KARBONHİDRATSIZ SAGLIKLI KİLO VERİLMEZKİ ..
YANLIZ 2 ÇEŞİT KARBONHİDRAT VAR..
BİRİ KAN ŞEKERİNİ ÇABUK YÜLSELTEN KARBONHİDRATLAR (BEYAZ UN. ŞEKER .PATATES .MISIR VS).
BİRDE YAVAŞ YAVAŞ YÜKSELTEN KARBONHİDRATLAR VAR ...
(TAHILLI EKMEKLER .... BAKLAGİLLER .SEBZELER .).....
ŞUNU UNUTMAYIN TOPRAKDAN GELEN HER ŞEY KARBONHİDRATTIR ....
HAYVENDEN GELENLERDE PROTEİN ..
yagmurum tebrik ederim.... yine sınırdasın haftaya 2 li rakamlar tekrar ...![]()
ne yazem bacım ne yzem
sabah sekizden 11.30 a kadar elektrik yoktu oturdum kitap okudum kitapta neler olduğunumu yazam ne yazam
![]()
![]()
Sağol ablacım sayende hepsiiii![]()
![]()
[ı]eğer eşim bıkmadan usanmadan hedefe varana kadar uygularsa diyeti bence çok güzel olur ayrıca yazmadan geçemicem arkadaşlar benim eşimin midesinde sorun vardı ülser başlangıcı daha önce her akşam yatmadan evvel yada uyku esnasında uyanıp mide yanmasından talcid atardı ağzına lakinnn montiye başladığından beri mide yanması hiç yaşamadı yeme alışkanlığı düzene girdi sanırım. Işte bu yüzden monti diyet değil sağlıklı beslenme şekli bence![]()
![]()
[/ı]
eşim mutluydu valla ablaaammm beni tebrike et deyip durdu banaaa bende ettim zaarr
Ama benim kociş şimdilik 80 kg. Olsa yeter zaten çokta zayıf olmasın ben istemem beeee cılız erkek sevmem ben
Anladın sen![]()
![]()
sorma canım belkide çizelgeme dönerdim ama akşam özel bir yemek daveti vardı ehemm öhöhmmm şeyyy![]()