Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

güzinciiimm abd de en beğendiim yer. şanslısın. bizde bu yaz kardeşimi göndereceğiz inş. wat programıyla. ama daha eyaleti belli değil.

güzinciğim yazdıklarını okuyunca iyiki amerikada yaşamıyorum dedim walla.ben hayatta peynirsiz duramam çünki...el kadar peynire dünya para vermenize üzüldüm valla..türkiyedede çok ucuz değil ama bol en azından ..yani çeşitte bol fiyat aralığıda...herkese her keseye göre peynir dolu güzel yurdumda...ben akşam yemeğinde bile peynir yiyorum valla...
topikte peynirini kendi yapan arkadaşlar var..sütü kestirip lor yapıyorlar..eğer sütte peynir kadar pahalı değilse kendin yapabilirsin..hem nasıl yapıldığını bildiğin tertemiz mis gibi peynir yemiş olursun...

şu müsli işine montinin kendi sitesinde tamamdır dedilerse süper olur...o zaman meyveli tarçınlı yoğurtta yenebilir.ama aebenim bir gelsede gerekli açıklamayı yapsa bu konuda...herkesin içi rahatlasa..

birde aralarda meyve yiyebilirsin.normaldede gün içinde çok sık ara yaparmıydın..yoksa diyetteyim moduna girdiğin içinmi acıkıyorsun cnm.??
bu arada boyun ve kilon kaç??

iki satır yazıyı yazana kadar ısırılmadık yer kalmadı bacaklarımda...oğlum kemirgen familyasından sanırım....ben kaçar,iyice morarmadan...:60::60:

güzinnn cimm
aben ablam gelinc ebi soralım eger öle isee bizde yiyelimm yaaa
hemd eyulaf ezmeis ile filan süper oluyor ben öncedne yapıyordum haftada bir gün ama montiye geçince yapamadımm hem benim gibi müzmin kabızlarada ii oluyorrr bu müsli

masumcummm, herseyi bilsem size zaten sormazdim, hele senin gibi 20 kusur kilo vermis birileri varken ne haddime:26:
amaaa inanki bu yedigim musliden hic suphem yok, cunku bizzat montignacin yardimcilarinin agzindan cikan bu. gece yeme diyorlar sadece. ama kendin hazirla, icine seker koyma, kuru meyveler tatlandiriyo zaten, findik,ceviz,badem, yulaf ezmesi, ruseym koyuyorum ben super oluyo
benim derdim... mesela kahvaltida yedim bunu sonra acikinca ne yiycem, ya agzima yanlis bisey atarsam da ogle yemeginde yiyecegim seye ters etki yaparsa... falan

sizin menulerinizden kopya cekmeye calisiyorum, kafam da karismiyo degil tabii, kimi bulgurlu biseyler yemis, kimi tatlandiricili cay icmis karbonhidratin yaninda... ama yine de zayiflamislar, hem de onlarca kilo. 10-15 kilo fazlam var ama ben 20 kilo vermeyi istiyorum ve artik zayif olmak istiyorum, kendimi bildim bileli balik etliyim, yunus baligi :1:

güzincimmm cnmmm bak utandım şimdiii cnm bende inann verbilirmiyim diye düşüne düşüne verdim kilollarımıı pko ve çalışmayan bir sindirim sistemimme ragmen :)

bend eyapıyordum snein tarifni ama ozman monti yepmıyordumm ve tadınıda begeniyordum çok da doyrucu dediign gibii

aben ablam gelsinde açıklama yapar zilimin de dedigii gibi

zilim
akşam yemekleirmi artık 6 da yiyeyim diyorum çok mu erken olur
çayın yanındaa kuru meyve yiiyorum benn saat 10 gibi
7 de yemek yersem aradan 3 saat geçiyorrr

6 da yesem daha ii olur sanırsma dimii:)

güzinciğim yazdıklarını okuyunca iyiki amerikada yaşamıyorum dedim walla.ben hayatta peynirsiz duramam çünki...el kadar peynire dünya para vermenize üzüldüm valla..türkiyedede çok ucuz değil ama bol en azından ..yani çeşitte bol fiyat aralığıda...herkese her keseye göre peynir dolu güzel yurdumda...ben akşam yemeğinde bile peynir yiyorum valla...
topikte peynirini kendi yapan arkadaşlar var..sütü kestirip lor yapıyorlar..eğer sütte peynir kadar pahalı değilse kendin yapabilirsin..hem nasıl yapıldığını bildiğin tertemiz mis gibi peynir yemiş olursun...

şu müsli işine montinin kendi sitesinde tamamdır dedilerse süper olur...o zaman meyveli tarçınlı yoğurtta yenebilir.ama aebenim bir gelsede gerekli açıklamayı yapsa bu konuda...herkesin içi rahatlasa..

birde aralarda meyve yiyebilirsin.normaldede gün içinde çok sık ara yaparmıydın..yoksa diyetteyim moduna girdiğin içinmi acıkıyorsun cnm.??
bu arada boyun ve kilon kaç??

iki satır yazıyı yazana kadar ısırılmadık yer kalmadı bacaklarımda...oğlum kemirgen familyasından sanırım....ben kaçar,iyice morarmadan...:60::60:

ziligurticim, ben de peynirciyim, buraya birkac saat mesafede turk marketleri var, arada gidip toptan aliyorum ama yag orani %9 aksam baktim, birsuru cesit peynir var dedigim gibi ama bu diyete uygun degiller. arastiricam bakalim belki bulabilirim uygun fiyatli biseyler. cunku ben de peynirsiz yasayamam:34:

peynirin nasil yapildigini biliyosan bana yazarmisin:46:

ziligurticim, ben de peynirciyim, buraya birkac saat mesafede turk marketleri var, arada gidip toptan aliyorum ama yag orani %9 aksam baktim, birsuru cesit peynir var dedigim gibi ama bu diyete uygun degiller. arastiricam bakalim belki bulabilirim uygun fiyatli biseyler. cunku ben de peynirsiz yasayamam:34:

peynirin nasil yapildigini biliyosan bana yazarmisin:46:

ay bewn biliyordıum sanki 3 bardak yogurtdun içine yrım bardak su kouyor kaynatılıyor bi taşım soguyunceda süzüluyordu sanırım yani aklımda kal bu ama bilenler yazar canım sana

ziligurticim, atlamisim bazi seyleri, evet hep aralarda biseyler yerim ben oldum olasi, boyun 170 kilom 80 oldu son iki-3 ayda stresten. hep 70 lerde gezerdim, en cok 75 olurdu, 80'i gorunce panikledim acikcasi:41:

ay bewn biliyordıum sanki 3 bardak yogurtdun içine yrım bardak su kouyor kaynatılıyor bi taşım soguyunceda süzüluyordu sanırım yani aklımda kal bu ama bilenler yazar canım sana

canim sagol, internetten de bir bakiyim, yapanlarda yazarlarsa cok iyi olur tabii.
bu arada sana bir sorum var; nasil verdin 25 kiloyu yaaaaaaa:26:

:58:
canim sagol, internetten de bir bakiyim, yapanlarda yazarlarsa cok iyi olur tabii.
bu arada sana bir sorum var; nasil verdin 25 kiloyu yaaaaaaa:26:

canım iki sen eoldu ben başlayalı tabi bıraktıgım zamnlarda oldun alıp verdigim donemler ben hiç oyle şok diyetler yapmadım 6 oyunle beslendim 3 ana 3 ara şeker hamur işi onları kısıtladım derken spor olarak bir ssat yuruyordum şimdi evde leslie yapıyorum 30 dakika ama sen çabuk verirsin ilk doemler bende ayda 7 kilo verdigimi biliyorumama sonra inatlaşıyor vucudum montiye başlayalıda iki haftayı geçti çabalıyoruz bakalım

:58:

canım iki sen eoldu ben başlayalı tabi bıraktıgım zamnlarda oldun alıp verdigim donemler ben hiç oyle şok diyetler yapmadım 6 oyunle beslendim 3 ana 3 ara şeker hamur işi onları kısıtladım derken spor olarak bir ssat yuruyordum şimdi evde leslie yapıyorum 30 dakika ama sen çabuk verirsin ilk doemler bende ayda 7 kilo verdigimi biliyorumama sonra inatlaşıyor vucudum montiye başlayalıda iki haftayı geçti çabalıyoruz bakalım

hatirlayabilirsen, menu ornekleri verebilirmisin bana, ne yiycem diye cok zorlaniyoruuummm :32:

bugun yediklerimi yaziyim da beni ufalayin yine :52:
saka saka kotu bisey yemedim...henuz!!!

sabah yarim seftali, bir kiwi, bir bardak su
yaklasik bir saat sonra bir tabak yulaf ezmesi, kuru meyveli,cevizli, yagsiz sutlu

oglen,
yesil salata, zeytinyagli limonlu peynirli
soya soslu tavuk gogsu izgara
1 bardak ayran

aksami daha yemedim ama;
karnibahar haslayip, 1 yumurtayla karistirip, 1-2 kasik yagda kavurmayi dusunuyorum, uzerine sarimsakli yogurt dokup yiycem... bunu aeben'in ilk gunlerde yazdiklarindan buldum

bu karnibaharin yaninda baska ne yiyebilirim??? yumurta var, karbonhidrat olmaz, ne kaliyo geriye? kafam durdu... biri birseyler soylesin:76:

kızlar gunaydın neredesiniz ya kimseler gelmemiş
bugunku menum
sabah
yulaf ezmesi+iki ceviz+süt bir kaşık marmelat karıştırıp yedim
oyle patlıcan yemegi+salata +yogurt+bir parça tavuk
ara portakal
akşam salata peynirli cevizli
aratarçınlı yogurt

günaydın kıslar...ne oldu bizim topiğimize yahu???
herkes nerelerde?mimu,diyar,masum,safinaz,naz,çamlıca ve sayamadığım diğer herkes.....nerelerdesiniz....???hu huuuuu....?:3::3:
hepinizinmi işi çıktı kıslarrr?montiyimi bıraktınız?haber verseydiniz bari giderken yahu?
aebenimde yok....yeni gelenler kendi başınamı yapacaklar diyetlerini kıslar...girin yardım edin biraz...ben elimden geldiğince yardımcı olacağım ama sürekli kalamıyorum çocuğumdan dolayı....gelin hadii..toparlanın kıslaaar...hadin bakeeem...:71:

günaydın kıslar...ne oldu bizim topiğimize yahu???
herkes nerelerde?mimu,diyar,masum,safinaz,naz,çamlıca ve sayamadığım diğer herkes.....nerelerdesiniz....???hu huuuuu....?:3::3:
hepinizinmi işi çıktı kıslarrr?montiyimi bıraktınız?haber verseydiniz bari giderken yahu?
aebenimde yok....yeni gelenler kendi başınamı yapacaklar diyetlerini kıslar...girin yardım edin biraz...ben elimden geldiğince yardımcı olacağım ama sürekli kalamıyorum çocuğumdan dolayı....gelin hadii..toparlanın kıslaaar...hadin bakeeem...:71:

:38::38::38::38::38:

kızlar gunaydın neredesiniz ya kimseler gelmemiş
bugunku menum
sabah
yulaf ezmesi+iki ceviz+süt bir kaşık marmelat karıştırıp yedim
oyle patlıcan yemegi+salata +yogurt+bir parça tavuk
ara portakal
akşam salata peynirli cevizli
aratarçınlı yogurt

aysnn cnm menülerin güzelde akşamları sıcak yemek gibi bişeyleri neden tercih etmiyorsun tatlım??sadece salatayla doyabilecekmisin?

evet ya kimseler ugramıyor
kızlar benim aklıma şoyle bişey geldi aeben aplam demiştiya pişmiş meyvelerle yogurt yada sutle karıştıra biliriz diye umarım yanlış hatırlamıyorumdur yani yulafın içine pişmiş şekersiz marmelattan koyabiliriz diye düşündüm sabah bende kalvaltıma ekledim ne dersiniz siz

aysnn cnm menülerin güzelde akşamları sıcak yemek gibi bişeyleri neden tercih etmiyorsun tatlım??sadece salatayla doyabilecekmisin?

canım yemekler uymuyor evde en iyi doydugum slta galiba pratik bide zaten veremedim bu haffta ay açlış krizlerim çogaldı bir kaç gundur neden oldugunuda anlayamıyorum :84:

bugun yediklerimi yaziyim da beni ufalayin yine :52:
saka saka kotu bisey yemedim...henuz!!!

sabah yarim seftali, bir kiwi, bir bardak su
yaklasik bir saat sonra bir tabak yulaf ezmesi, kuru meyveli,cevizli, yagsiz sutlu

oglen,
yesil salata, zeytinyagli limonlu peynirli
soya soslu tavuk gogsu izgara
1 bardak ayran

aksami daha yemedim ama;
karnibahar haslayip, 1 yumurtayla karistirip, 1-2 kasik yagda kavurmayi dusunuyorum, uzerine sarimsakli yogurt dokup yiycem... bunu aeben'in ilk gunlerde yazdiklarindan buldum

bu karnibaharin yaninda baska ne yiyebilirim??? yumurta var, karbonhidrat olmaz, ne kaliyo geriye? kafam durdu... biri birseyler soylesin:76:

güzinciğim kendini yemek konusunda çaresiz hissedip umutrsuzluğa kapılma cnm.montide yasak olanlar çok az çünki..sulu yemeklerin büyük bölümüde serbset zaten.sabahki müsli dünde bahsettiğimiz gibi serbestse sorun yok.öğlende güzel,akşamada karnıbaharın yanına salata yiyebilirsin.başka bir çeşit daha sebze yiyebilirsin.hatta karnı yarık bile olabilir ..sebzelerle et serbest cnm bildiğin gibi..ekmeksiz yapacağın köfte olabilir..yani karnıbaharla doymam dersen karbonhidrat içermeyen başka bişeylerden doyana kadar yersin cnm.salata ve yoğurt olur sa birde tam monti olur...:13:

Back
X