Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu günkü menümü yazıyım:cokacimcoook

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği ,zytin ,yeşillik ve çay(klasik kahvaltım)yerimseniben

öğle
sipagetti ve yoğurt:kedi:

Ara
1 portakal

akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği ve 1 kase cacık

Ara
1 portakal

sabah

öğle

Ara
1 portakal

akşam

Ara
1 portakal
alkisalkisalkismenün gayet güzel kengocum ....

Son düzenleyen: Moderatör:
dünkü menüm .....

kavlatı .
omlet .. 1 br. süt.... 1 dl peynir......

öğlen ...
1 kase yogurt ve domates sosla spagetti....

ara 5 ceviz ve fındık ....

akşam .
1 tb nohut....bol salata .. 2 kş yogurt ....

ara . y.nar y. armut . 1 mandalina ...

sabah

öğle

Ara
1 portakal

akşam

Ara
1 portakal

Menün gayat güzel olmuş yine kengocummmmmzemuszemus

aebencim merhaba canım.
bildiğin üzere ben haşimato toriti hastasıyım. bilinçsiz diyet deneyimlerimin bana nelere mal olduğuna da şahit oldun.
nette haşimato hastalarının diyetiyle ilgili baya araştırma yaptım ve sonuç bize en uygun diyet glisemik indeksi düşük diyetler. yani ancak böyle sağlıklı kilo verebiliriz.
buda demektirki bana uyan tek diyet monti diyeti. bende zaman buldukça monti diyeti ile ilgili detaylı bilgiler toplamaya, hatta kitabını edinmeye çalışacağım. ama sen maşallah kitabı hatmettiğin için oldukça bilinçlisin.
1 ocaktan itibaren montiyi kuralarına uyarak, kusursuz uygulamaya karar verdim. mesela sabah menümü yazarım, gördüğün kusurları düzeltirsin. bunu sağolasın zaten yapıyorsun ama 1 ocaktan itibaren bana daha çok özenirsin umarım. eğer kilolarımdan kurtulamazsam başka sağlık sorunları beni bekliyor. haşimato lanet bi hastalık. metabolizma felci diyebilirim buna. tüm vucut sistemini mahvediyor.
zayıflama koçum olarak atamanı yaptım şekerim. 1 ocaktan itibaren görevdesin.yerimseniben

aebencim merhaba canım.
bildiğin üzere ben haşimato toriti hastasıyım. bilinçsiz diyet deneyimlerimin bana nelere mal olduğuna da şahit oldun.
nette haşimato hastalarının diyetiyle ilgili baya araştırma yaptım ve sonuç bize en uygun diyet glisemik indeksi düşük diyetler. yani ancak böyle sağlıklı kilo verebiliriz.
buda demektirki bana uyan tek diyet monti diyeti. bende zaman buldukça monti diyeti ile ilgili detaylı bilgiler toplamaya, hatta kitabını edinmeye çalışacağım. ama sen maşallah kitabı hatmettiğin için oldukça bilinçlisin.
1 ocaktan itibaren montiyi kuralarına uyarak, kusursuz uygulamaya karar verdim. mesela sabah menümü yazarım, gördüğün kusurları düzeltirsin. bunu sağolasın zaten yapıyorsun ama 1 ocaktan itibaren bana daha çok özenirsin umarım. eğer kilolarımdan kurtulamazsam başka sağlık sorunları beni bekliyor. haşimato lanet bi hastalık. metabolizma felci diyebilirim buna. tüm vucut sistemini mahvediyor.
zayıflama koçum olarak atamanı yaptım şekerim. 1 ocaktan itibaren görevdesin.yerimseniben
menuniyetle yaparım görevimi svetim ..yeterki sen kararlı ol ve vazgeçme .....
vede geçmiş olsun .....Şeniz

arkadaşlar dünkü menümü yazıyım ama bana bu hafta kesin kesin nazar değdi:nazar:
hergören çok zayıflamışsın dedi ve benim bu hafta midem de anormal yanma var ,yüzümde birşeyler çıktı özellikle göz çevremde ve çok sık canım birşeyler istiyormafoldumbenmafoldumben
Ama yola devamkaydirigubbakcemile4
Dünün Menüsü
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği,peynir, dometes,salatalık ve çay
Ara
1 portakal
Öğle
sebze yemeği ve yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası ,brokoli haşlaması,salata ve yoğurt (ne çok çeşit yemişim)yerimseniben

arkadaşlar dünkü menümü yazıyım ama bana bu hafta kesin kesin nazar değdi:nazar:
hergören çok zayıflamışsın dedi ve benim bu hafta midem de anormal yanma var ,yüzümde birşeyler çıktı özellikle göz çevremde ve çok sık canım birşeyler istiyormafoldumbenmafoldumben
Dünün Menüsü
Sabah
Ara
1 portakal
Öğle
sebze yemeği ve yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorbası ,brokoli haşlaması,salata ve yoğurt (ne çok çeşit yemişim)yerimseniben
süper menü kengocum ...:lepi: sabah ekmegini 2 dl ye canım . açıkmanı engeller biraz...yerimseniben

regllinmi yakın canım ondan kan şekerin düşüyor olabilir.:kedi:

süper menü kengocum ...:lepi: sabah ekmegini 2 dl ye canım . açıkmanı engeller biraz...yerimseniben

regllinmi yakın canım ondan kan şekerin düşüyor olabilir.:kedi:

Aslında daha 15 gün var ama neden böyle oldu bilimyorum düzelir inşaallah:sinifsinif:

menuniyetle yaparım görevimi svetim ..yeterki sen kararlı ol ve vazgeçme .....
vede geçmiş olsun .....Şeniz
teşekkür ederim canım. kararlıyım arkadaşım. göreceksin. yılbaşı gecesi resim çektireceğim. diyet sonrası resmimle kıyas olur. emin ol başaracayız. kaydirigubbakcemile4

HOŞGELDİN ARAMIZAa.s.a.s.a.s.
İnşallah bir an önce hastalığın iyiye doğru gider:sinifsinif:
kengocum hoşbulduk canım. inşallah Alllah tüm hastalara şifa versin. iyi dileklerin için teşekkürler.Şeniz

Dünün Menüsü
Sabah
Ara
1 portakal
Öğle
sebze yemeği ve yoğurt
Akşam

kengocum şifalı elerimle nazarını kaldırayım hemen. bol miktarda okunmuş nazar boncuğu göndereyim sana. :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar::nazar: :nazar:
ayrıca tecrübeyle sabit, ne zaman çukulata ve ya tatlı birşey yesem (doğal tatlılar hariç) ardından sonu gelmeyen açlıklar yaşadım. tatlı isteğini frenle, acıkmadığını göreceksin. opuyorumnanaktan

kengocum şifalı elerimle nazarını kaldırayım hemen. bol miktarda okunmuş nazar boncuğu göndereyim sana.
ayrıca tecrübeyle sabit, ne zaman çukulata ve ya tatlı birşey yesem (doğal tatlılar hariç) ardından sonu gelmeyen açlıklar yaşadım. tatlı isteğini frenle, acıkmadığını göreceksin.

nazar boncuklar ve duan için teşekkürler.yerimsenibenTecrübenide dikkate alıcama.sa.s

herkese merhaba bende zayıflamaya karar verdim 5 kl gibi fazlalıgım var büğün başladım ama galiba her ögünde ekmek yok bende yedim bilmeden oof bide bişey soracam kırmızı et yeniyomu :kedi:

herkese merhaba bende zayıflamaya karar verdim 5 kl gibi fazlalıgım var büğün başladım ama galiba her ögünde ekmek yok bende yedim bilmeden oof bide bişey soracam kırmızı et yeniyomu :kedi:
hoşgeldin mehaba.......opuyorumnanaktan
evet 1. atapda ekmek kavaltıda ..... evet kırmızı et yeniyor fakat , öglen tercih etmek lazım ..... akşam balık ve tavuk yenebiliyor ...tabi etin ve tavugun yaglı kısımları alınmış olarak .

kıslar bildiginiz üzere ben bu aralar dr. verdigi diyetle montiyi karıştıracagım kan şekerim çok düşüyor . yani montiyi bol ara ögünlü yapacagım ..... yapıyorumda . dünden beridir . onu için menülerimi yazayımmı bilemedim . ne dersiniz .

Günaydın kızlar,
aebenim çok özledim valla sizleri...opuyorumnanaktan
canım sen menülerini yaz yine bence disiplin oluyo yazınca buraya..
monti gibi değerlendirmeyiz bizde şeker...
ben hiç bozmadım bu akşam içinde hazırlık yapılacak malum misafirler de var ama yine de bozmayı düşünmüyom.onun için bugün yerine yarın tartılacam ki bozarsam delirip bi daha bozmayayım...kaydirigubbakcemile5

kıslar bildiginiz üzere ben bu aralar dr. verdigi diyetle montiyi karıştıracagım kan şekerim çok düşüyor . yani montiyi bol ara ögünlü yapacagım ..... yapıyorumda . dünden beridir . onu için menülerimi yazayımmı bilemedim . ne dersiniz .
HAYILI SABAHLAR
Rabbim öncelikle şifa versin :Saruboceq:sen bilirsin montiye çok aykırı değilse yazabilirsinyerimseniben

Günaydın kızlar,
aebenim çok özledim valla sizleri...opuyorumnanaktan
canım sen menülerini yaz yine bence disiplin oluyo yazınca buraya..
monti gibi değerlendirmeyiz bizde şeker...
ben hiç bozmadım bu akşam içinde hazırlık yapılacak malum misafirler de var ama yine de bozmayı düşünmüyom.onun için bugün yerine yarın tartılacam ki bozarsam delirip bi daha bozmayayım...kaydirigubbakcemile5
bizde seni çok özledik nevkuşum . gitselerde ddönsen aramıza yav Şeniz
seni tabrik ederin şekerim :nazar: misafire bile yenilmedin . bence sen kilo vermeyi hak ediyorsun .Şeniz
Rabbim öncelikle şifa versin :Saruboceq:sen bilirsin montiye çok aykırı değilse yazabilirsinyerimseniben
yok canım monti kurallarını ihlal etmiyorum ama ara ögün oldugundan dolayı o kural aksıyor sadece.-tatlicadiarzu-

DÜNKÜ MENÜM
SABAH
2 dilim tam buğday ekmeği,peynir ,yeşillik ve çay

ARA
1 portakal

ÖĞLE
1 kase çorba ve yoğurt

AKŞAM
1 tabak yumurtalı kabak yemeği ve 5-6 kaşık yoğurt

ARA
1 portakal

bizde seni çok özledik nevkuşum . gitselerde ddönsen aramıza yav Şeniz
seni tabrik ederin şekerim :nazar: misafire bile yenilmedin . bence sen kilo vermeyi hak ediyorsun .Şeniz

yok canım monti kurallarını ihlal etmiyorum ama ara ögün oldugundan dolayı o kural aksıyor sadece.-tatlicadiarzu-
aebencim valla herkes hlinden memnun aslında haftasonu gideceklerdi ama pzt salı lafları val bilmiyom yani...neyse başımızın tacı misafir o yönden sorun yokta buraya yazamıyom yahuuuu...
canım sağol valla yenilmedim.bence hepimiz hak ediyoruz çok çabalıyoruz.inşallah karşılığını alacaz.du bakalım sabah tartı ne diyecek bana çok yürüyüş yapamadım ama bol bol alışveriş merkezi turladım.o da sayılır herhalde..kaydirigubbakcemile2
canım senin şekerinin oynamasına üzüldüm dengeni şaşırtmadan bence dr.un dediği gibi ara öğününü yap ki insulin salınımın dengelensin..kısa sürede toparlarsın inşallah..

Ben yazayım menümü siz o gözle degerlendirin olumu 1.2 hafta böyle devam edicem ...

8.15. yulaf ezması 1br sütle.....

11 30.. 1 mandalina....

12 15.. 1 tb .tavuklu mantar.... az salata .. 2 kş yogurt ...

14 15.. y. armut ..1 mandalina ..1 çy br. kefir..
16 15. 1 dm peynir ..y. portakal ..

18.00 4 kş kısırla karıştırılmış salata ...... 1 çy.br. süt.
20.15...1 avuç kuru yemiş . 2 kuru kayısı ..

Son düzenleme:
Back
X