Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın herkese.

Dün yediklerim.
Sabah menemen ve peynir

Öğlen ızgara köfte, salata, yoğurt

Akşam z.yağlı fasulye, cacık, kuru soğan

Ara yarım şeftali

Bu hafta artıda çıkacağım kesin. Regl bitmedi ve şişlikler inmedi. Su ve yeşil çay bol içiyorum ama bakıcaz artık. Haftaya son haftam sonraki hafta izindeyim bir hafta yokum.
Tatile 68 olmuş olarak gitmek istiyorum ama imkansız gibi bu durumda.

Gelir gelmez misafire dayak atılıyor mafoldumben öleyimde kurtulun bari lülülülülülü
Banane meyvalı soda yasaksa ice tea hepten yasak kaydirigubbakcemile2

:teselli:

BU İCE TEE NİN İÇERĞİ BEN TAM ANLADIM HEM 1 KALORİ HEMDE ŞEKERLE ÜRETİLDİ DİYO .ACABA FRUKTOZ YANİ MEYVE ŞEKERİMİ İÇİNDEKİ bilmiyorumkismile Koruyucu madde içermez Renklendirici ve koruyucu herhangi bir madde içermez, tamamen doğal şeker ile üretilir.

Hazır olan herşeyde kesinlikle katkı olduğuna inanıyorum cnm ben. Onlar istediklerini yazsınlar.

Arkadaşlar asitli içeceklerin hepsi yasak biliyorum ben, sodada da aynı asit mevcut olduğundan onun da yasak olması lazım, içecek olarak en masumu Uludağ şekersiz (tatlandırıcılı) limonata olabilir, asitsiz ve doğal bir tadı var ve değerleri sıfırın altında illa içecek diyenler bunu deneyebilir...

soda serbest abla. Soda derken doğal maden suyu yani.

İrem&Özge icetea yasaksa evde taze çayla kendinde yapabilirsin canım, katkısız miss gibi, kızlarımın icetea krizi tutarsa ben öyle yapıyorum..Bardağın dibine 1 cm. kadar çayı koyup üstüne soğuk suyu basıyorum, tadı yakalayana kadar da limon sıkıyorum, kızlara yaptığımda şeker ilave ediyorum ama bize yasak olduğundan sen tadlandırıcı ile yapabilirsin:))

Ketum abla ben yemek yapmaya fırsat bulamıyorum ki :roflol::tomato:

yeri gelmişken yazayım iremcim geçenlerde hani sana bi arkadaş emanet etmiştim MENÜLERİNE BAK DİYE .HATİCE .. hani kilosu bikaç aydır durmuştu yatdım istiyorsu başka bir topikden .a.s
akadaş o hafta bana özel mesaj yazmış...tavsiyelerime uymuş ve o hafta 2 kilo birden vermiş teşekkür ediyordu ..:içelim:
belki çok güzel bir örnek teşkil etmem ama iyi hocayımdır ..:roflol:sempatiksalakcinni

Abla o arkadaş topiğe hiç girmedi bende bişiy yazamadım dolayısıyla. Kilo vermesine çok ama çok sevindim.
Ev içinde geçmiş olsun aman heryer batmadan farketmişsiniz. Allah beterinden korusun.
Abla bu cadılar ice tea içmek istiyor ben yasak diyorum hayır içicez diyorlar bişiy söle şunlara. Bana da aeben abla görmez sende iç diyorlar mafoldumben :dilcikar:

bugünkü menüm kızlar
sabah : 2 dilim tam tahıllı ekmek ile klasik kahvaltı

öğlen: 2 tane yumurtayı haşladım bol salata ve 1 bardak yoğurtla yedim

akşam: 5-6 kaşık bamya yemeği, salata, ayran

ara: 15 adet kiraz

spor: 40 dk plates + 60 dk yürüyüş

su: 1.5 litre , 2 kupa yeşil çay

:lepi:

iyi geceler fıstıklar
yatmadan hemen menümü vereyim

kahvaltı
2 yumurta ile omlet (içinde 1 domates,azcık peynir,zeytin,maydonoz,biber)
1 salatalık

öğle
1 tabak ton balıklı salata
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu

ara
1 küçük şeftali
1 erik

3 litre su,1 soda
500 mekik

:lepi:

Günaydın kızçeler amanınnnnn dün aeben ablam ne tarifler vermişte ben kaçırmışım.Siz böyle güzel yemek tarifleri yazınca canım hepsininden yemek istiyor. :)))

Ablam gene coşmusun valla o tarifler ne öyle sende ne güzel 2.aşama tarifleri varmışta bizden saklıyormuşsun :))
Yazdıklarının hepsiciğini not aldım.Bende yapıyım bebişimle yiyelim bir güzel :))
Bu arada ben 1.40kg vermişim bu 2.aşamaya başladığımdan beri aldım derken benden kilo gidiyor iyimi kötümü anlamadım gitti ya.
bu hafta birde hep zilinin dediği gibi beslendim ama aklım karıştı siz ne dersiniz bu duruma iyimi kötümü sizce

günaydın şekerler

dün ne yedim

7:30
1 kayısı

8:30
yarımdilim t ekmek,2 çatal peynir,5 zeytin

12:00
1 yeşil elma

13:30
bir porsiyon taze fasulye, bir kase cacık

18:00
1 yeşil elma

20:00
yarım fırında patlican,2 küçük kıyma köfte,2 bardak ayran, bir tane yeşil biber

3,5 lt su

herkese merhaba ancak gelebildim.kızımın kontrolü vardı maalesef idrarda hale enfeksiyon var başka bir antibitotik denencek.2 gün önce çektirdiğim dişimin yeri dünden beri beni mahvetti.hiç keyfim yok canım yemek bile yemek istemiyor.saglıklı olmak gerçekten çok büyük zenginlik insan hastalanınca ancak anlıyor bunu

bende seni yukarıda görüyorum tatlım maşallah montiye ayak uydurmuşsun harikasın tatlım

herkese merhaba ancak gelebildim.kızımın kontrolü vardı maalesef idrarda hale enfeksiyon var başka bir antibitotik denencek.2 gün önce çektirdiğim dişimin yeri dünden beri beni mahvetti.hiç keyfim yok canım yemek bile yemek istemiyor.saglıklı olmak gerçekten çok büyük zenginlik insan hastalanınca ancak anlıyor bunu

Çok geçmiş olsun narininm .Çok doğru Allah sağlığımızı sıhatimizi korusun zor gerçekten.hele bide çoçuklar hastalanınca kendi hastalığının 2 katı zor oluyor malesef ..boshayallersmile

cumaya ne olacak çok merak ediyorumbenim baskül dengesizleşmeye başladı ardı ardına 2 kere çıkıldıgında farklı gösterebiliyor 300 -400 gr. ne olmuş olabilir acaba genelde hep aynı yerinde durur kıpırdatmamda ama inşallah bozulmuyordur

canım çok geçmiş olsun ikinizede
allah şifa versin :teselli:

sagol akrepçim sen bugün montiye başladın galiba değil mi canım inşallah hedeflediğin kiloya hiç kaçamak yapmadan saglıklı bir şekilde ulaşırsın olumunekankayizsmile

Günaydın montici güzel hanımlar,

Aklıma çocukken komşumuzun yapıp minik pastane sandviçlerinin arasına doldurduğu bir karışım geldi, gerçekten çok lezzetli oluyor, ezilmiş sarmısak, ezilmiş beyaz peynir ve salçadan oluşuyordu, ekmeğinize sürüp yiyebilirsiniz, çalışan arkadaşlar haftasonu uygulayabililer:))
amanin bu tarif hem pratik hem güzel ilk fırsatta denemeli..:hulya:

ACILI EZME

Malzemeler
2 adet Kuru soğan
2 adet yeşil biber
2 adet domates
1 diş sarımsak
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
1 tutam taze nane
1 ÇK biber salçası
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber, pul biber, limon suyu, zeytinyağı

Yapılışı
Kuru soğanı, yeşil biberi, taze naneyi, maydanozu, dereotunu rondoda karıştırın.
Süzgüye koyup suyunun süzülmesini bekleyin
Domateslerin kabuklarını soyup, incecik doğrayın, yada rondoda parçalayın.
Tüm malzemeleri karıştırın
Üzerine biber salçasını, tuz, karabiber, kekik, pul biber, limon suyu ve zeytinyağını ekleyin.

kızlar bu tarifi ben çok sık yaparım . ayrıca içinde montiye uygun olmayan hiç bir şey yok .acı sevenler için sabah ekmeğe sürüp yemesi çok leziz tavsiye ederim..

bu tarifi denemeden önce hazır alıyordum ben acılı ezmeyi .ama hazırların içinde nişasta ve şeker olduğu için uygun olmaz montiye ..buda onlar gibi olyor tavsiye ederim
ayy bu tarif de nefis görünüyor hemde hiç zararlı birşey de yok, yazan ellerine sağlık, ilk fırsatta deneyeceğim notunu aldım..:hulya:

NEVKUŞUM SENİN KİTABIM YOKTU BULAMAMIŞTIN AMA SENDEN SONRA BAŞKA BİR KİTAP BULDUK MONTİGNAC AMCANIN AYNI BESLENMEBU KİTAPDADA VAR HEM DAHA SONRA YAZILMIŞ DAHA AYRINTILI .....

bu kitabı edin ve oku canım ...PİYASADA VAR ..

KADINA ÖZEL MONTİGNAC ..
ERGENLİKDEN .MENOPOZA ....
aaa valla mı varsa piyasada hemen aılrım çok sağol aebenciğim yaaa...
dur bi internetten de bakayım ben...kaydirigubbakcemile4

canım çok geçmiş olsun..kısa sürede toparlanırsınız inşallah..olumunekankayizsmile

Narincim msj yeni gördüm tatlım çok geçmiş olsun.İnş bir anca iyileşir kuzucun.Senide diş konusunda çok iyi anlıyorum o dişlerden bende çok çektim.çok zor bir durum.

Selam Hanımlar,

Narincimm sana ve kızına geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..

Bugünkü Menüm;

Sabah:
1 küçük boy şeftali, 1 Kayısı

Kahvaltı:
2 dlm. tam buğd. ekmek
2 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
1/2 k.k. kadar peynir
Dom. Salatalık ve çay

Öğle:
Fırında Somon
Peynirli Salata

Akşam:
Izgara tavuk göğüs
Salata
Ayran

canım çok geçmiş olsun..kısa sürede toparlanırsınız inşallah..olumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım.
Narincim msj yeni gördüm tatlım çok geçmiş olsun.İnş bir anca iyileşir kuzucun.Senide diş konusunda çok iyi anlıyorum o dişlerden bende çok çektim.çok zor bir durum.

sagol çiçekçim.diş tedavisine başladım.bir ay önce falan ne var ne yok bi bakılsın istedim.geçecek inşallah agrı kesici aldım biraz önce

Back
X