Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masum bende babyliss kullanıyordum,şimdide styler varya rulolu olan ondan aldım 1 ay oldu aşağı yukarı,maşa olarakta babaylis kullanıyorum hepsinden memnunum.ama düzleştirici saçı yıpratıyor cnm yaa.gerçi sıcak ile edilen her müdahale yıpratıyor ....eğer kalıp gibi olsun diyorsan düzleştirici derim ben.ama fönlenmiş gibi havalı olsun dersen styler...hepsini kullandım.ama son aldığım styler elimden düşmez oldu..her duştan sonra 5 dakikada işimi görüyor...

slm
meyvecimmm merhaba cnm naıslsınnn barun çok ii ama çok pahalı cnm ben okadar vermek istemiyorumm ama bakarım yarın fiyatınaaa

zilim cnm ben düzleştiri istiyorum maşam var ama kullanma özrülüyüm nasıl yapıyorsunuz 5 dk ya ayılıyorumm becerebileneee

bira zönce 2 portakal hüplettim afiyetleeeee
ama çok yorulmuştum

menümü yazayımm

sabah çeyrek elma
yarım lt su

kahvaltı
4 minik simit klasik monti

öglen
2 yumurta ile omlet
3 yk kapuska
yogurt(tarçınlı bi kısmı)

ara
1 keçiboynuzu
1mandalin

akşam
1 tabak kabuska
salata
yogurt

gün içinde
3lt su
1.5 lt iksirr yeşilçaylı limonlu

Bu sabah tartıldım 103.0 kg çıktım.

Şimdide kilo analizimi yazıyorum
19.12.2010:
Kilo: 104.8
BMI:37.2
kAS ORANI:24.4
Yağ Oranı:46.5
İç Yağ Oranı: 9

26.12.2010:
Kilo: 103.0
BMI:36.5
kAS ORANI:25.4
Yağ Oranı:44.5
İç Yağ Oranı: 8

selam kıscezlar ......
eşimi şehir dişına ugurladım yine....:6: sizlere bakayım dedim ....:16:

ben öküzüm canım bildiğin malım walla bak

dayandım dayandım okadar kilo verdim şimdi biraz daha azmedip en zorlu kısmı dikkatlice sabırla vermem gerekirken resmen kendimi sabote ediyorum

fazla tabi ki banucum fazla olmaz olur mu

gözüm aç benim annem

şimdi yemesem bile depo yapıyorum sanki savaş çıkıcak
eski sohbet moduna dönmüşün diyarın .:9:.
o öküz herkesin içinde uyanıyor bazan .tek deyilsin inana .... ama ben o öküzü tarçınla kandırdım öyle uyuyor garip ..:60:
Bu sabah tartıldım 103.0 kg çıktım.

Şimdide kilo analizimi yazıyorum
19.12.2010:
Kilo: 104.8
BMI:37.2
kAS ORANI:24.4
Yağ Oranı:46.5
İç Yağ Oranı: 9

26.12.2010:
Kilo: 103.0
BMI:36.5
kAS ORANI:25.4
Yağ Oranı:44.5
İç Yağ Oranı: 8
harika :nazar:....
agırlıkda görünen 1.800 gr.....
kaybedilen yag oranı 3.000 gr
1 kiloda kas kazanılmış ....:46:

şimdi anladınızmı agırlıkdaki farkı ..hep vurguluyorum basküle aldanmayın diye ....

1 haftdada 3 kilo saf yagda harika bir sonuç .tebrikler inceliyorum .....:46:

Bu arada belirtmeyi unuttum..Tartım OMRON hepsiburada.com dan 90 tl ye almıştım..Aeben sormuştu sanırım..

evet ben sormuştum .... bu baskülden birde bana lazım ..

peki bir soru daha ...aynı gün tartıldıgında . yag vede kas oranları bi önceki tartıldıgınla aynı çıkıyor dimi.?

selam ben geldim çok yoruldummm ne yeidm ne içtim bend ebilmiyorummm
kaçırmadım kaçamakta yapmadımdaaa düzensiz yeidmm bugün hafta sonuuu olacak okadar diyorum

saç düzleştirici aldım remigton markaaa vee ısı ayarı yok sölemeyi unutmuşum sormayıdaa
umarım sıkıntı olmazzz

güle güle kullan banu ...bende kıslara braun almıştım iyi düzleştiyor .
tebe benim öyle sorumun yok .:9: evdede fön makinesi yetiyor ...:78:..
nerdeydın bugün bizde eşimle a siti sonra ankamal turu yaptık aceleyle .:37:..

meyvem hoşgeldin .....:3:

huuu ben geldimmmm yine kimseler yok

haftasonu düzensiz yemek zorunda kaldım öğün atlamamak için ayran yoğurt leblebi yedim tatlı hiç yemedim ama bugün öğlen lahmacun yemek zorunda kaldım :(((((

üç saat horon teptim ama vicdanım rahatsız eve geldim ayva yedim sadece

selam kıscezlar ......
eşimi şehir dişına ugurladım yine....:6: sizlere bakayım dedim ....:16:

eski sohbet moduna dönmüşün diyarın .:9:.
o öküz herkesin içinde uyanıyor bazan .tek deyilsin inana .... ama ben o öküzü tarçınla kandırdım öyle uyuyor garip ..:60:

harika :nazar:....
agırlıkda görünen 1.800 gr.....
kaybedilen yag oranı 3.000 gr
1 kiloda kas kazanılmış ....:46:

şimdi anladınızmı agırlıkdaki farkı ..hep vurguluyorum basküle aldanmayın diye ....

1 haftdada 3 kilo saf yagda harika bir sonuç .tebrikler inceliyorum .....:46:

evet ben sormuştum .... bu baskülden birde bana lazım ..

peki bir soru daha ...aynı gün tartıldıgında . yag vede kas oranları bi önceki tartıldıgınla aynı çıkıyor dimi.?

çıkmayabilir aeben..Çünkü su içtiğinde ufakta olsa bir oynama oluyor oranlarda.Ama diyetisyendeki tanitanın analizine benzer bir analiz yapıyor bu tartı birde kiloyu hassas bir şekilde ölçüyor..Birde yağ yakıldığında kişi incelmiş görünüyor o şekildede tartı doğrulanmış oluyor mesela bugün beni geçen haftaya göre zayıflamış buldular..Nasıl bir fark olduğunu da söyliyim mesela su içtin diyelim o zaman yağ oranı azalmış görünüyor.yağ oranı su oranı birbirini etkiliyor.Kas oranı daha az değişiyor...Bu diğer tüm tartılarda oluyor ama sadece benim tartımda değil...Ayrıca teşekkür ederim, sizlerin desteğiyle başardım..İnşaallah devamıda gelicek..

Son düzenleme:
ben de katılmak istiyorum ..
bu aralar çok kilo aldım malesef..
yarın başlıyorum diyete ama kitap alıp okumaya vaktim yok çünkü derslerim sınavlarım yoğun :13:
kısaca bahsedermisiniz bana bu diyetten

slm kızlar ben gelddimm özlemisim sizlerii...

bu günkü menümü yazayım..

sabah tambuğday unundan bi gözleme ve süt

öğlen yoğurt ve kabak yemeği

aksam yoğurtlu mor lahana salatası kabak

ara meyve

anneme yaptırdım tadı biraz farklı oldu ama süper nefsini öldürüyor insanın tavsiye ederim..

bu sabah 5 de otobüsten indim 2 bucuk saat terminalde bekledim yine işkenceydi dönüşüm.. ama tatil cok güzel geldi..
tabi ki yedimm :62:
ama vücudum cok fazla ödem yaptı gece çizmelerimi acmıstım sabah kapatamadım o derece şişim düşünün halimi..

sizde ne var ne yok yeni arkadaslar katılmıs hoş gelmişler..

selam ben geldim çok yoruldummm ne yeidm ne içtim bend ebilmiyorummm
kaçırmadım kaçamakta yapmadımdaaa düzensiz yeidmm bugün hafta sonuuu olacak okadar diyorum

saç düzleştirici aldım remigton markaaa vee ısı ayarı yok sölemeyi unutmuşum sormayıdaa
umarım sıkıntı olmazzz

güle güle kullan tatlım..

günaydınn hoşgeldin meyvemm

bi agırlık var üstümde spora başlamam lazımmm ama eski azmi bulamıyorum kendimdeee nasıll gelcek spor aşkımmm yahu bilemiyorum

aben ablam biz kent parktaydık ama foto için gittik ben sevmiyorum okadar uzak avm leri çocuklarla işkence oluyorrr şu yanımıza ikea açılsada kurtulsakkk hem yakınnn çocjklarla daha rahat olacak

bende dün aşkam 1 dilim ekmegin üzerine peynir sürüp yeidm dzüensiz yedigim için karnım acıktı göüm döndüüü birdee kuruyemiş yeidmm çok degldi ama bana fazla geldi gece çok midenm bulandı ve anladımki diyett bitince eskisi gibi asla ve asla yiyemiycemmmm sevindim bunaa
biraz kaçırdıgım içinde bu hafta 3 gün yumurtalı kahvaltı yapıp karboonhidratı az alıcammm

çocukları uyutunca gelirim sanırım öpt hepinizi

Back
X