Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar herkese....:3::3::3:
kaç gündür uğramıyorum buralara yüzüm yok çünki:77::77::77:cumartesiden beri cozutmuş durumdayım...yeğenimin doğumgünü vardı ve ben azcık ondan azcık bundan derken ipin ucunu kaçırdım:47:üstüne birde regl oldum...ödem başladı yine ellerim ayaklarım şişti eskisi gibi:43::43::43:aebencim ben bir süre izin istiyorum tekrar eski disiplinime dönemiyorum bir türlü çok üzgünüm moralim sıfır :43::43::43:spora başlamam lazım olmayacak böyle...birde şunu sormak istiyorum...kollarımı ve iç bacaklarımı nasıl sıkılaştırabilirim bilen varsa yazsın lütfen

aben ablam bende seviyorumm oo bimdeki sosu bend ebi keresinde almıştım şekerlisini yemedim ama tabukiiii

bi agırlı ve yeme istegim var üzeirmdeee çocuklara pasta yapıcaktım yapmadım çünki yiyeism var bbu haftada 500 gr filan versme süper olacak yadaa şu küsüratı atsam:33::33::33:

herkese selamlar

yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizzzz

bugün montisiz geçti ama sor bi aeben ablam neden? yani oturup kaçamak olsun die tatlı yemedim yada poğaça yemedim ama işyerinde olduğum için yemekhaneye uymak zorunda kaldım

bugünkü montiye uygun düşmeyen menüm:

sabah: tb ekmekli monti kahvaltısı
öğlen: bir kase kısır, yarım tabak nohut yemeği(içinde etli pişmişti ama bir minicik parça et düştü şimdi eti yesem inanki çapı 2 cm yoktu nasıl doyucaktım),salata,yoğurt
ara: bir elma
akşam: şimdi işyerinde mesaideyim öğlen zaten istemeden kötü beslendiğim için bir tane haşlanmış yumurta,ayran yedim salata malzemem yok işyerinde

işte böyle ablalarım kardeşlerim isterek yapmadım ama cumaya tartılınca artı olarak göreceğim durumun sebepleri bunlar:(( sinir oldum ama

mimucum kahvaltılık sos için şekersiz iki seçenek daha var..daha evelde yazmıştım.biri penguenin pincur kahvaltılık sosu.diğeride tat acılı ezme. ikisindede şeker yok.ne yesem hemen içindekileri okuyorum tik olarak kaldı valla ende bu..ben sizin kadar dikkat etmiyorum ama size uygunmu diye bakmadan geçemiyorum..

aebenim ibriahim saraçoğlu hocadan duyup yazmıştım ben o portakal kabuğu işini daha evvel başka bi arkadaşaydı sanırım.ama portakal kabuğu bulamayacaklarını yazmışlardı hatırladığım kadarıyle..bende bir daha yazmadım bulunması çok kolay değil diye...ama dediğin gibi pazarcılardan yada manavdan isteseler kasalarda kalan yaprakları bile verir bencede...

meyvem montiyi bıraksanda bizi bırakma canım ...özleriz seni....:54:

yeni başlacak olan arkadaşımız hoşgeldin..hayırlısı olsun diyelim....

masumcum aynı yerden aynı şeyden bahsediyoruz tatlışım..bende ordan ve dediğim linkten indirdim.aebenim benimkide türkçe dublajlı ,alt yazılı ve 58 dk..
birde yemek işini spordan ya bir saat önce bitirmiş olmalısınız,yada bir saat sonra .....eğer sabah kalktığın gibi yapacaksanda aç olmamak için bir muz yeniyor normalde ama montiye aykırı olduğu için elma yersiniz sizde..

Son düzenleme:
zilimmm ogluşun nasıl cnm
ben bi bakıcamportakal yapragınaeşimin babaısna söleyim bakalım bulabilecekmii

günaydın kızlar...

zilim ben sizi bırakırmıyım hiç yine buralardayım :70:

aeben ablam diyet önerin için teşekkür ederim.. busabah dukan diyetine basladım regl de oldum 1 bucuk kilo + dayım .. et yemem gerektiği için şuanda en çok işime yarıyacak olan diyet bu sanırım.. bi denicem 5 kilo versem ilk seferde bana yeticek...

Dün Monti İçin Ne Yaptım :1: :1:

Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
4-5 siyah zeytin
bir dilim beyaz peynir.
domates salata
Bir kupa çay şekersiz....

Öğle 12.15
tavuk döneri bir tabak
ayran....
(Yine ve yeniden salata yok malesef )

Akşam 18.15
Kabak Yemeği bir tabak
Bir Kase yoğurt
Bol yeşillikli salata....

1 lt. yeşil çay iksiri
1.5 lt. saf su :1:
gün bıyu sınırsız çay (şirketten :1: )

merhaba kızlar dun akşam patronlar tatıştım bıktım inanın bu işten hem zorla mesayiye koyarlar üstune bide oruruyorsun diye laf ederler
bugunkü menun
sabah 7 de bir adet incir iki kayısı
saat 10 yapabildim bugun kahvaltımı
iki dilim t.b ekmegi+iki adey zeytin+yeşillik +bir çay kaşagı şekersiz marmelat yarım su bardagı süt
oyle kuru fasulye+salata+yogurt
ara bir portakal
akşam salata +yogurt +iki adet ceviz +bir yumurta
içtiklerim iki litre su +4 bardak karışık bitki çayı

gnydınnn
aysuncumm cnm is yeirnde malesef oluyor öyle şeyler sıkma canınııı

dagcı cnm 66 degil 66.9 aslında 67 desek yeridir inşş bu hafta inerimm 66 ya ama zor gibi cnm 2 hfta ii kilo veridm bu hafta durabilir yada daha az olur

safişşş
monti için güsel şeyler yapmışsın tebrikler cnmm

meyvem
cnm inşş sonuç alırısn ama dukan diyeti yapan herkes etten tiksindigini sölüyor cnm
aslınd amonti gerçekten çok güsle bir diyet ve senin zaten çok az kaldı şöle bi sıkı sarılsan emin ol hepsi gidicek ben eminimm

didemmm
hoşgeldin cnm

dünkü menüm

sabah 1 portakal
bol su

kahvaltı
2 dlm ekmekle monti

öglen
2 haşlama but,salata,yogurt

ara
1keçiboynuzu 1 mandalin

akşam
kereviz yemegi,salata,yogurt

ara
1 kaysı,1 hurma
3 tk nar

kızlar günün yarısı ama ben okadar yorudlumkii

eşime kahvaltı hazırla ,çocuklara hazırla yedir,yemek yap,10 pantalon 9 gömlek ütüle 1 saat spor yap
çamaşır katlaa, çamaşır ser,çocuklaraögle yemegi yedir uyuttt

ve saat daha 12:300 çok youldum çokkk

kızlar günün yarısı ama ben okadar yorudlumkii

eşime kahvaltı hazırla ,çocuklara hazırla yedir,yemek yap,10 pantalon 9 gömlek ütüle 1 saat spor yap
çamaşır katlaa, çamaşır ser,çocuklaraögle yemegi yedir uyuttt

ve saat daha 12:300 çok youldum çokkk

kadın olmak zor
hele hele anne olmak dahada zor
AMAAAA ÇOOOOOKKK GÜZELLLLLLLL

Birde bunların yanında çalıştığını düşün :52: :52:

safiş bunların yanında çalışmak zor tabiki ama başa gelince oda yapılırr yanii
evde de yoruluyorsun iş tede hele benimgibi bi anneysen dahada zor dur işin
ben çok düzenlidirim çocuklarımın yemek ve uyku oyun saatleri hususunda

ark kreş ögretmeni ana hep derki keşke seninki gibi düzenli çocuklar gelse bize der
yemek saatimiz uyku saatimiz şaşmazz saati saatinedir hep

safiş bunların yanında çalışmak zor tabiki ama başa gelince oda yapılırr yanii
evde de yoruluyorsun iş tede hele benimgibi bi anneysen dahada zor dur işin
ben çok düzenlidirim çocuklarımın yemek ve uyku oyun saatleri hususunda

ark kreş ögretmeni ana hep derki keşke seninki gibi düzenli çocuklar gelse bize der
yemek saatimiz uyku saatimiz şaşmazz saati saatinedir hep

:1: :1: :1: :1: :1:

her işin bir zorluğu vardır güzelim emin ol...
Herkes kendine göre düzenli disiplinlidir.
Neyse sana kolay gelsin ...
Başa gelince herşey olur....

Back
X