Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alirıza amaca hastaydı ama ölümcül bir hastalıkd egildii bir kez bu çok saçma oldu
başka bir sebep aramaya gerek yokkk
bende ağla ağla helak oldum yaa hele adamcağız oğlunu göremeden öldüya o sahne çok dokundu banabirde şu saçma geldi kızlar trabzona tren varmı???? neden trenle gittiler:44::44::44:
safis ikinciyemi niyetin var canim.
alirıza amaca hastaydı ama ölümcül bir hastalıkd egildii bir kez bu çok saçma oldu
başka bir sebep aramaya gerek yokkk
tv ye düşkün degilmişşsn safiş nasılsaaa düşünmene gerek yok ne yapcamm diyeee
5 yıl önceki gibi bıraktıgın yerdne devam etcennn:80::79:
5 senedir hiç izlemedim dünn izliyim dedimmm bitio bari uyuya kalmışımmmm öyle bir geçer zaman ki favorimmm:)
bende ağla ağla helak oldum yaa hele adamcağız oğlunu göremeden öldüya o sahne çok dokundu banabirde şu saçma geldi kızlar trabzona tren varmı???? neden trenle gittiler:44::44::44:
safişimmm yaraların mı deşildiii cnmm
başaın sagolsuun n babannen için cnm
gerçekten çok etkileyici bir diziydi ilk bölümünden tibaren izleidmmm
kızzz eniştee deidigmi duymaısnnn
bende diiz başladıgında 1 yıllık evliydim çocugum yoktu![]()
kızlarrrrrr şuanda kanald d haberlerde veriyorlar
dizi oyuncularıı çok aglamış ayrılıyorlar diyeee
ben leyla ve neclanın sahneisnde çok züüldüm yaa
birde geçen bölümdee y,genini seviyordu yaaa haniii
ferhunde bile çok agladıııı resmi buluncaaa
evi kim aldı acaba
ferhundemi aldı ki
eh beş yıl yanii borumu
insan birbirine alışıyor
neler paylaşılıyor neler yaşanıyor
biz izlerken ağladık
onlar ne yapsın....
dövseydinnn![]()
okonak daha çok dizilere konu olur safişş gidersin yinee
konagın 2. dizisii
5 senedir hiç izlemedim dünn izliyim dedimmm bitio bari uyuya kalmışımmmm öyle bir geçer zaman ki favorimmm:)
gamzem evey 100 yapıyorum ben zorlandıklarımda şu sexi kalça haraktaari henüz 10 yapılması gereken hareketleri 5 kadar yapıyorum ...bugunku menumude yazayım
sabah:1 armut
yarım saat sonra slimin 6 dan start it up(25 dk)
rump it up(sadece yer hareketleri 25 dk kadarda o)
kahvaltı:tb ekmek salatalık domates peynir yeşil zeytin
öğlen:kıymalı karnabahar kırmızı lahana salatası yogurt
ara:tarcınlı yogurt
aksam:nohut yemeği tursu yogurt
kızlar bu arada ben 2 gun oluyor call indirdim ama yapamıyorum kalca ve karın hareketlerini en fazla 20 ye kadar yaoıyorum siz nasıl yapıyorsunuz 100 e tamalıyabiliyormusunuz birde call yapınca hiç agzı acı hissetmiyorum sonrasında acaba benmi beceremiyorumda ondanmı olmuyor:26: slim in 6 yı yaopınca felaket yanma oluyor kalcamda ve bacaklarımda bende ona devam ediyorum belki oglen oglanı uyutuncada call yapmaya calısırım tekrar ayyy ne cok yazdım:76::76:![]()
akşam yine direk spora gittin zar dimi nazlım akşamı yine es geçmişin ..günaydınlar nasılsınız
dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık
öğlen
1 tabak yumurtalı kabak
1 bardak ayran
ara
1 portakal
akşam
1 kase tarçınlı yoğurt
ara
1 portakal
2,5 litre su
1,5 litre iksir
1 saat plates spor olarak
tamam mayveli kurabiyem sen nasıl rahat edeceksen ..slm kızlarr...
sema ablamm .. benim içinde bulunduğum sartlardan dolayı diyetsiz kilomu korumam zor onun için yeni bi diyete basladım..cok inanıyorum kendime nedense
aeben ablacım... şimdi bi heves basladım buna sansımı deniyeyim olmadı öyle senin önerini denerim..
sen şimdi kızdın bana yine hata yapıyorsun diyorsun kafanın dikine gidip napimm uslanmam için daha cok yolum varr..![]()
aysunun işte kıtlıkta kalmış gibi olmuşsen kuzum ..bugunku menun
sabah 3 ince dilim tbe+3 zeytin+marmeat+yeşillik+bir çay bardagı süt
oyle tavuk salata yogurtdum biti iş yerinde oyuzden yarım çay bardagı süt
ara bir portakal
akşam peynirli cevizli salata+ayran marketten almaya çalışacagım
bu hafta akşam yemeklerin 6dan önce yedim ve yatarkende tarçınlı yogurt yedim çok açlık hissetmedim
masumum 1 hafta yap bırakmadan . göbege etkili hareketler öyle göründügü gibi deyil helede 100 kere yaptıkdan sonra ..şimdi cal yapmaya çalıştımm ama hareketler daha çok bacak ve kalçaya yönelikk
gibi geldi bana benim sırt ve göbek eritmemm lazımmm
acaba bununla eritebilirmiyimki
yoksa sadece sırt ve göbek hareketleirne çalışıp oraları erittikten sonramıkal yapmalıyım
asidim ne güzel hemen kaynaitın ve burdasın bu demek oluyorki tam bir montici daha geliyor ...Ben sabah yumurta ve peynir yedim kahvaltıda, şimdi de iksir içiyorum.
Benim acemi monti çekirgesi olarak yine sorum var:))
Kitabı buldum ve aldım, bahsi geçen bira mayası nereden bulunabilir ve siz kullanıyor musunuz?
Geldim bebeğim
Ali Rıza Amcamın yasını tutuyordumda öğle itibari ile yas tutmaya son verdim ve hayata döndüm
naberrrr![]()
benimde favorim öyle bir geçer zamanki osmana ve meteye bağılıyorum tam pir piskopat mete . Caroline uyuz oluyorum elime verseler saçını başını yolarım . Aliye gıcık oluyorum ama adamın yinede bir yerlerde vicdanı sızlıyor .....
yok şeytan kulagına kurşun artık kilitlenmiyor ...masum naber cocuklar nasil.zilim dende ses yok acaba oglu nasil oldu.aebeninde kesin bilgisayari tamire göndermistir.
safişim allah gani gani rahmet eylesin .....sorma ablam yaaa sormaa
hani ali rıza diyordu ya
BİZ BİR DİZİ İZLEMEDİK ASLINDA AYNAYA BAKTIK
diye...
o kadar doğru bir tespit ki...
o dzide kendi hayatımdan o kadar yaşanmışlıklar vardıki
belkide bu yüzden o dizi beni çok etkiliyordu....
Dedim ya biraz önce banuyada
benim babaannemde aynı şekilde öldü artık iyileşmek üzere idi ve gitti
zavallım oda oğlunu göremeden gitti öldüğünde geldi çünkü amcam....
Neyse..... böyle işte....