• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yalnızım iyiyim cnm aman her zmanki gibi yemek yeidr çocukları uyuttt
şimdi uyuyorlarrr bende yemek yiycem elma yaeidmde üzerinden biraz geçsin diye bekliyorum

alirıza amaca hastaydı ama ölümcül bir hastalıkd egildii bir kez bu çok saçma oldu
başka bir sebep aramaya gerek yokkk

bende ağla ağla helak oldum yaa hele adamcağız oğlunu göremeden öldüya o sahne çok dokundu bana :43::43::43::43:birde şu saçma geldi kızlar trabzona tren varmı???? neden trenle gittiler:44::44::44:

bende ağla ağla helak oldum yaa hele adamcağız oğlunu göremeden öldüya o sahne çok dokundu bana :43::43::43::43:birde şu saçma geldi kızlar trabzona tren varmı???? neden trenle gittiler:44::44::44:

tren varmı bilmiyorum ama hayriye hm geldikleir gibi dönmek istemiş trenlle

safis ikinciyemi niyetin var canim.

yok canım şimdilik düşünmüyorum kızım daha çok küçük her ikisiyle uğraşamak çalışan bir kadın olarak yetişemediğim zamanımı dahada çoğaltır 24 saat bana yetmez :1: :1:
Kızım biraz daha büyüsün o zaman nasipse bakarız.
Birde ben özen gösteriyorum çok çocuk büyütmeye canım onlar bizim geleceğimiz bu yüzden zaman ayırmam gerek nasip....

alirıza amaca hastaydı ama ölümcül bir hastalıkd egildii bir kez bu çok saçma oldu
başka bir sebep aramaya gerek yokkk

ama adam öleceğinin sinyallerini verdiki zaten
BEN ARTIK ÇOK YORULDUM dedi
ayrıca ölümcül hastalık değildi evet ama ölmesi normaldi
benim babaannemde aynı şekilde öldü çünkü güzelim :59:

tv ye düşkün degilmişşsn safiş nasılsaaa düşünmene gerek yok ne yapcamm diyeee
5 yıl önceki gibi bıraktıgın yerdne devam etcennn:80::79:

5 yıl önce bekardım kocam çocuğum yoktu :1:

5 senedir hiç izlemedim dünn izliyim dedimmm bitio bari uyuya kalmışımmmm öyle bir geçer zaman ki favorimmm:)

:60: :60: :60:

sorma ablam yaaa sormaa
hani ali rıza diyordu ya
BİZ BİR DİZİ İZLEMEDİK ASLINDA AYNAYA BAKTIK
diye...
o kadar doğru bir tespit ki...
o dzide kendi hayatımdan o kadar yaşanmışlıklar vardıki
belkide bu yüzden o dizi beni çok etkiliyordu....

Dedim ya biraz önce banuyada
benim babaannemde aynı şekilde öldü artık iyileşmek üzere idi ve gitti
zavallım oda oğlunu göremeden gitti öldüğünde geldi çünkü amcam....

Neyse..... böyle işte....

safişimmm yaraların mı deşildiii cnmm
başaın sagolsuun n babannen için cnm:(
gerçekten çok etkileyici bir diziydi ilk bölümünden tibaren izleidmmm

kızzz eniştee deidigmi duymaısnnn :1::1::1:
bende diiz başladıgında 1 yıllık evliydim çocugum yoktu:24::24:

kızlarrrrrr şuanda kanald d haberlerde veriyorlar
dizi oyuncularıı çok aglamış ayrılıyorlar diyeee

safişimmm yaraların mı deşildiii cnmm
başaın sagolsuun n babannen için cnm:(
gerçekten çok etkileyici bir diziydi ilk bölümünden tibaren izleidmmm

kızzz eniştee deidigmi duymaısnnn :1::1::1:
bende diiz başladıgında 1 yıllık evliydim çocugum yoktu:24::24:

çok kötü oldum evet :14: :14: :14: :14:
insan geçmişini bir ekranda izleyince nasılda etkileniyormuş meğer....

Kesinlikle
dizinin bazı bölümlerinde işte ben dediğim çok olmuştur ve sanki kendi hayatımı izler gibi izledim bazı yerlerini....

Ama finalinde bu kadar bana ağır geleceğini hesaba katmadım hiç
aynı şey sevdiklerinin başına gelince....

Enişte biliyor canım ve bana diyorki
ben sana 1. bölümden itibaren her çarşamba saat sekize açıcam diziyi baştan seyredicez bir beş sene daha
tabii benim bünye bunu kaldırırmı bilemem :1:

ben leyla ve neclanın sahneisnde çok züüldüm yaa
birde geçen bölümdee y,genini seviyordu yaaa haniii

ferhunde bile çok agladıııı resmi buluncaaa
evi kim aldı acaba:(
ferhundemi aldı ki

ben leyla ve neclanın sahneisnde çok züüldüm yaa
birde geçen bölümdee y,genini seviyordu yaaa haniii

ferhunde bile çok agladıııı resmi buluncaaa
evi kim aldı acaba:(
ferhundemi aldı ki

:60: :60: :60: :60:

ferhunde neyle alıcak evi kıs delüüüü paramı var onda
açlıktan arabayı sattı karı
ali sarper alırsa bilemem tabisi :1:

neyse bitti gitti işte oynayanları tebrik ediyorum valla
dizi çekilirken iki defa gittim konağa ben ama her seferinde kapalı idi uyuz oldum :27: :27:

okonak daha çok dizilere konu olur safişş gidersin yinee
konagın 2. dizisii

5 senedir hiç izlemedim dünn izliyim dedimmm bitio bari uyuya kalmışımmmm öyle bir geçer zaman ki favorimmm:)

benimde favorim öyle bir geçer zamanki osmana ve meteye bağılıyorum tam pir piskopat mete . Caroline uyuz oluyorum elime verseler saçını başını yolarım . Aliye gıcık oluyorum ama adamın yinede bir yerlerde vicdanı sızlıyor .....

hayırlı günlar kıslar ....

bugunku menumude yazayım
sabah:1 armut
yarım saat sonra slimin 6 dan start it up(25 dk)
rump it up(sadece yer hareketleri 25 dk kadarda o)
kahvaltı:tb ekmek salatalık domates peynir yeşil zeytin
öğlen:kıymalı karnabahar kırmızı lahana salatası yogurt
ara:tarcınlı yogurt
aksam:nohut yemeği tursu yogurt

kızlar bu arada ben 2 gun oluyor call indirdim ama yapamıyorum kalca ve karın hareketlerini en fazla 20 ye kadar yaoıyorum siz nasıl yapıyorsunuz 100 e tamalıyabiliyormusunuz birde call yapınca hiç agzı acı hissetmiyorum sonrasında acaba benmi beceremiyorumda ondanmı olmuyor:26: slim in 6 yı yaopınca felaket yanma oluyor kalcamda ve bacaklarımda bende ona devam ediyorum belki oglen oglanı uyutuncada call yapmaya calısırım tekrar ayyy ne cok yazdım:76::76::77:
gamzem evey 100 yapıyorum ben zorlandıklarımda şu sexi kalça haraktaari henüz 10 yapılması gereken hareketleri 5 kadar yapıyorum ...
ilk gün bacek hareketleri zorlamıştı beni ve ön bacak kaşlarım baya agrımıştı şimdi ise çok kolay yapıyorum o hareketleri... 1 hafta oldu sanırım bugün henüz yapmadım ama nedense pek üzengecim bugün henüz ali rıza beyin kasvetini atamadım galiba ...:9:

hareketleri kaslarını hisederet yap gamzem .eger tam yapmıyorsan ondan agrıl olmamıştır yada kasların çok kuvetilidir diycem ama o zamnda 100 kere yapman lazımdı ...
ilk bi kaçgün alışma günü henüz hareketlere. 3.5 den sonra etkisini görürü hareketleride hahıyyen yaparsın sakın bırakma ...
günaydınlar nasılsınız
dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak yumurtalı kabak
1 bardak ayran

ara
1 portakal

akşam
1 kase tarçınlı yoğurt

ara
1 portakal

2,5 litre su
1,5 litre iksir
1 saat plates spor olarak
akşam yine direk spora gittin zar dimi nazlım akşamı yine es geçmişin ..
mönün güzel fıstık ....
slm kızlarr...

sema ablamm .. benim içinde bulunduğum sartlardan dolayı diyetsiz kilomu korumam zor onun için yeni bi diyete basladım.. :8: cok inanıyorum kendime nedense :9:

aeben ablacım... şimdi bi heves basladım buna sansımı deniyeyim olmadı öyle senin önerini denerim..
sen şimdi kızdın bana yine hata yapıyorsun diyorsun kafanın dikine gidip napimm uslanmam için daha cok yolum varr.. :1:
tamam mayveli kurabiyem sen nasıl rahat edeceksen ..:16:.
ahanda buraya yazıyorum geri döneceksin ..:9:
bugunku menun
sabah 3 ince dilim tbe+3 zeytin+marmeat+yeşillik+bir çay bardagı süt
oyle tavuk salata yogurtdum biti iş yerinde oyuzden yarım çay bardagı süt
ara bir portakal
akşam peynirli cevizli salata+ayran marketten almaya çalışacagım
bu hafta akşam yemeklerin 6dan önce yedim ve yatarkende tarçınlı yogurt yedim çok açlık hissetmedim
aysunun işte kıtlıkta kalmış gibi olmuşsen kuzum ..:9:
şimdi cal yapmaya çalıştımm ama hareketler daha çok bacak ve kalçaya yönelikk
gibi geldi bana benim sırt ve göbek eritmemm lazımmm
acaba bununla eritebilirmiyimki

yoksa sadece sırt ve göbek hareketleirne çalışıp oraları erittikten sonramıkal yapmalıyım
masumum 1 hafta yap bırakmadan . göbege etkili hareketler öyle göründügü gibi deyil helede 100 kere yaptıkdan sonra ..:37:
benim göbüşü öok etkiledi tabi ilk etepda hemen tün yagları eritmedi ama kaslar gerginleşimce otomatıkman göbüz içine çekiliyor ve buda görününde baya fark yaratıyor .dimedi dime .:31:
eger hareketleri tam yparsanki ben inanıyorumki 1 haftada ancak tam yapılacak kıvama geliyor bacak esnetmelerde ve yanlara agilmelerde asıl sırt kasları çalışıyor vede yanlar ... bunları eger yapaken o kasların sündügünü hisetmiyorsanız yanlış yapıyorsunuz demek .hareletlerin hepsi tamyapılırsa tüm vucudu çalıştıryor sadece kalçayı deyil .

Ben sabah yumurta ve peynir yedim kahvaltıda, şimdi de iksir içiyorum.

Benim acemi monti çekirgesi olarak yine sorum var:))
Kitabı buldum ve aldım, bahsi geçen bira mayası nereden bulunabilir ve siz kullanıyor musunuz?
asidim ne güzel hemen kaynaitın ve burdasın bu demek oluyorki tam bir montici daha geliyor ...:7:
yedikçe zayıflayımı aldın gııı..
ilk sayfayı degştirme imkanın yok orda yazılanlardan tabiki yedikçe zayıfla kitabını aldın ..
keşke sorsaydın .kadına özel kitabını al derdim . ilk kitap baya karışık .çözmek zor .:37:

bira mayasına gelincede kulanan yok canım bira mayası eczanelerda satılıyor bildigimiz mayadan deyil ...
ama okadar yarları vark kitapdada okumuşsun ... eczacıya sordum :emzirem vede kilo almak isteyenler kulanıyor dedi ama kiloya direk etki etigini sanmam ..benim sahsen kulanmayışımın sebebi ilk fiyatı sonrada sıvısı pekmeze benzer bişi onu kim içeçek olması .:37:
Geldim bebeğim
Ali Rıza Amcamın yasını tutuyordumda öğle itibari ile yas tutmaya son verdim ve hayata döndüm :1:

naberrrr :3:

asıl konuya gelelim safiş .....:9:
alirıza bey bahçeye çıktıgında vede güllerim ben olmadan daha iyi açıyor dediginde ne dedim biliyormusun ..alirıza bey ölecek .ve ben o anda başlamıştım yas tutmaya ...:9:
tabi eşimin ne şom agızlısın nerden biliyorsun demeside sonu degiştirmedi tabe ...:9:.
en aklımda kalan sahne . ferhundenın kendi etiklerinin ürününe oturup aglamasıydı orası bana çok dokundu ..:14:

benimde favorim öyle bir geçer zamanki osmana ve meteye bağılıyorum tam pir piskopat mete . Caroline uyuz oluyorum elime verseler saçını başını yolarım . Aliye gıcık oluyorum ama adamın yinede bir yerlerde vicdanı sızlıyor .....
:52:ahanda yazıyorn o adam en sonunda bunların eline muhtac kalacak ve bunlar bakaçak ...:37:
tabi daha önce ben gidip öldürmessem ikisinide ...:33:

:60:aynı soruyu eşimde sordu ....ya tren olsa bende trenle giderim karadenize dedi
tren yok o tarafa ....:37:.

birde tahsin ilk trobzondaki eve didip tamire başladıgında demiştim en sonunda burda yaşayacaklar diye ....

Son düzenleme:
evet ablam direk spora gittiğim için akşam yemeği öyle oldu malesef . eve gelmem 20:30-21:00 buluyor o saatten sonrada bişey yemek istemiyorum

masum naber cocuklar nasil.zilim dende ses yok acaba oglu nasil oldu.aebeninde kesin bilgisayari tamire göndermistir.
yok şeytan kulagına kurşun artık kilitlenmiyor ...:37:
ben uyuşukluk ettim azcık ...
sorma ablam yaaa sormaa
hani ali rıza diyordu ya
BİZ BİR DİZİ İZLEMEDİK ASLINDA AYNAYA BAKTIK
diye...
o kadar doğru bir tespit ki...
o dzide kendi hayatımdan o kadar yaşanmışlıklar vardıki
belkide bu yüzden o dizi beni çok etkiliyordu....

Dedim ya biraz önce banuyada
benim babaannemde aynı şekilde öldü artık iyileşmek üzere idi ve gitti
zavallım oda oğlunu göremeden gitti öldüğünde geldi çünkü amcam....

Neyse..... böyle işte....
safişim allah gani gani rahmet eylesin .....

zilim 2 gündür yok bebiş iyidir inşallah ....

Son düzenleme:
Back
X