Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugunku menum
sabah 3 ince dilim tb ekmegi+iki kaşık yogurt+şekersiz marmelat
oyle melemen+yogurt salata
ara portakal
akşam yeşil mercimek yemegi+yogurt +salata
ara meyva
yatrken bir kaşık yogurtla tarçın

kızlar nasılsnız birsey sorucam ben dun tansastan tam bugday ekmeği aldım doygun marka fakat 2 çeşit vardı ben beyaz kagıt ambalajın içinde dilimlenmiş şekilde olanını aldım arkasında yüzdeyüz tam bugday unu ve ruşeym var yazıyor ama renk olarak beyaz renk gibi esmer birde normal unonunkiler gibi poset ambalajda yine dilimlenmiş olanı vardı onun rengi biraz daha esmerde fakat cavdar kepeğide varmıs onda arkasında oyle yazıyordu ben acaba dogru olanımı aldım renginin beyaz ıolması tedirgin etti beni yoksa diğer ambalajlı olanımı almam gerekirdi

herkese iyi yillar kizlar mutluluk saglik ask para huzur hepsi sizin olsun.zilimm asagida gördüm seni iyi yillar oglusun nasil canim toparlandimi biraz.

slm kıslar...yalnızım pc yi açıp oğluşla ilgilenince senin yazdığını sen çıktıktan sonra gördüm cnm kusura bakma..iyi oğlum çok şükür...
aebenim ve masumum sizi meraklandırdığım için özür dilerim...eşim sürpriz yaparak tatil ayarlamış,oğluş iyileşince....son dakika kıbrısta rezervasyon yaptırmışlar iki arkadaşı ve aileleri ile birlikte.eve geldi hadi hazırlan gidiyoruz deyince neye uğradığımı şaşırdım.çocuk daha yeni iyileşti gitmeyelim dedim ama bizimle gidenlerden biride oğlumun dr. olunca bizede bi değişiklik olur diye apar topar toplanıp geldik.laptop'ı da aldım yanıma ama hiç fırsatım olmadı açıp yazamadım size..ancak fırsat buldum...yarın dönüyoruz .pazartesi görüşürüz.herkesin yeni yılı kutlu olsun kıslar...

zilimmmm
çok merak ettik cnm seni nasıl ogluşun herşey yolundamıııı

ii geceler efem....... 8aben ablam gibin yazdımm dime),

kızlar ben p.tesi günü detoks yapmaya karar verdim ayran kullanıcagım yogurt yagsız olmalı degilmi

ii aman çok şükürr zilimmm
herşeyin yolund aolmasına sevindim cnm bi degişiklik omuştur tatildee sizin için
sanada mutlu yıllar tatlişkom:70::70:

masumcum detox yapacaksan yarım yağlı kullan yoğurdu.çok yoğun bir yoğurt kullanılıyor çünki.2 litre ayran yapmak için hemen hemen 1 kg yoğurt gidiyor.yağlı olmasın yarım yağlı olsun.durduk yere yağ yemiş olma cnm..ama aebenim sana detox yapma demedimi yahu..öyle okudum giibi geldi geçmiş sayfalarda..çok hızlı geçtim okurken yalnışta görmüş olabilirim ama...

masumcum detox yapacaksan yarım yağlı kullan yoğurdu.çok yoğun bir yoğurt kullanılıyor çünki.2 litre ayran yapmak için hemen hemen 1 kg yoğurt gidiyor.yağlı olmasın yarım yağlı olsun.durduk yere yağ yemiş olma cnm..ama aebenim sana detox yapma demedimi yahu..öyle okudum giibi geldi geçmiş sayfalarda..çok hızlı geçtim okurken yalnışta görmüş olabilirim ama...

zilim dogru okumuşsun cnm dedii biliyorum kızacak ama yapmak istiyorum kaçamaklarım çok oldu çünkü geçen sefer yaptıgımda ben yanlış uygulamıştım ve çok aç kalmıştım o sebepten dedi sanırım aben ablamdaa bu kez dogru yapıcammmm

cısları atmam laızm vucudumdann birde yagsız yogurt alayım ozmannnn ben yarın lıyht yogurt daha ii olur ozman degilmi

birçok kez yazıldı bu detokss tarifi ama ben yinede soruyorum şimdi şöyle degilmi
4 er kaşık haşlanmış nohut,yarma ve mercimegi 2 lt ayran ile karıştıryoruz ve bunu her 2 saatte bir yanınd asalatalık ile yiyoruzz

yani toplamda 4 yk nohut,4 yk yarma ve 4 yk mercimek yiyoruz

3 haftalık diyet boyunca kilo analizimi sırasıyla yazıyorum.Haftada bir tartıldım..

Tarih: 19.12.2010 26.12.2010 02.01.2010
Kilo: 104.8 103.0 102.8
Yağ oranı: 46.5 44.5 45.8
İç organ yağı: 9 8 9
Kas oranı: 24.4 25.4 27.7
B.M.İ: 37.2 36.5 36.4

Bu arada bu hafta doğru düzgün diyet yapamadım..Yeni yılın ilk haftasında yani bugün yeni diyetime başlıyorum..

[sıze="3"]mutlu, umutlu, sağlıklı, bol kazançlı, bereketli veeeee fit bir yıl diliyorummmm... Yeni yılınız kutlu olsun kk nın çıtırr hatunları..sizleri seviyomm:)[/sıze]

selamm pek bi sessizleşmişşş topikimizzz
ben bugün avmlerdeeki tartılar varya onunla tartıldım

k,ilo:67.8(öglen saati )
boy:162

yag endeksi:%29
ideal yag endeksi:%21 ile 29 arası

yag birkimi:19.8 kg
ideal yag ölçüsü:19.3 ile13.6

aben ablaa sen anlıyorusun şimdi en idela mi yag ölçülerim?

İyi seneler herkese,
Sağlıklı, mutlu, incecik olacağımız bir 2011 olsun inşallaahhh..

Yılbaşı sebebiyle uzak kaldım, akşam geldik kızı yıkadım uyutttum geldim.
Okumaya çalıştım geçmişi ama o kadar yorgunum ki hiçbirşey yok aklımda..

Benim diyet olayı fena halde gümledi:(( Ama yarın devam kaldığı yerden..

Yarın görüşmek üzere iyi geceleerr..

Back
X