- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
canım sen kaç yaşındasın boyun kilon kaç?
benım bı çok rahatsızlıgım var endokrine gidiyorum ben orada şeker yüklemesi yapdılar bana orada anlaşıldı hipoglisemım oldugunu ayrıca tiroit bezlerimde az çalışıyo ve bide pco var bendeyok yok gel vatandaşşşşşşşşşşş
4 tane kilo yapan hastalık var 3 ü bende mevcut övünmek gibi olmasın bı digeride böbrek bezlerinın fazla çalışmasıydı galıba ALLAH tan o normal
kajum geçmiş olsun .. hipoglisemi bende var pikoda banumda ... sende şkisi birden allah yardımcın olsun ...
ama hopo okadar korkulacak bşi deyil .faZLA AÇ KALMADAN MONTİ TARZI BESLENMELİSİN .. MONTİ SENİN İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN ...
KEŞKE HER DAİM BENDE YAPABİLSEM ..
ocd. canım hipogliseni tokluk şekerinin düşmesi: normal insanlarda açlık 90 küsür toluk(2 saat sonra ) 100 üstünde olur
bende aclık 90 küsür toklukda 90 civarı . helede yükleme testi sonucu 54 dü sanırım ...
o zaman hipo teşhisi konuldu . yükleme testi yapıyorlar endokrin bölümünde . sık açıkıyorsan canın sürekli tatlı ve karbonhidrat çekiyorsa. açıkınca halsiz oluyorsan.vede çok açıkınca hafif titreme oluyorsa.bi test yaptır derim ...