kıslarr alemsiniz walla koptum size gülerken

memişler sarkmaz hemen o kadar ip atlamayla banum.o kadar çocuk emzirdiksarkacaksa emzirmeden sarkar datluuuum

1:hoş keşke sarkacak kadar olsada sarksa benimde

bi gıdım vardı emzirme bitti olanda kayboldu..içi çekildi zavallı memişim

sıpa oğlum canına okudu
banum keşke benimkide her lafı anlasa...bu akşam alışverişe gittik eve geldiğimde ya onu ağlatacaktım ya kendim ağlıycaktım.ona kıyamadım(vursam yere serecek kadar öfkeliydim) kendim öfkemden ağlamiim diye eşime al götür ortalıktan gözüm görmesin yarım saat kadar dedim..
babasının arabasına binemiyor yüksek ve büyük araç olduğu için.oto koltuğuda benim arabamın arkasında.giderken babasının arabasının kapına yapıştı koparamadık neyse onunla gittik,eve geldik eşim garaja girmeden apartmanın kapısının önünde inin dolaşmayın boşuna arka taraftan dedi.iyi hoş indim benden önce arka kapıyı açtı laaap diye çamurun göbeğine atladı kendi üstü başı benim üstüm başım çeneme kadar çamur oldum onun yüzünden.kör gibi iş yapıyor.oğlum naaaptın dememe kalmadı şap şup çırpıyor ayaklarını suyun ortasında ve nasıl gülüyor yaptığından o kadar mutluki

sinirden titredim orda...artık ne desem boştu zaten tuttum kolundan geldik eve...offf daha buna benzer neler...anlat anlat bitmez...tipik 2 yaş sendromu...inşallah çok uzun sürmez..yoksa ben huniyi giyicem az kaldı...
ocd cnm belli olmuyor ama sabah 11 gibi uyandıysa 3-4 gibi uyuyor takriben 2 yada 25 saat uyuyor..
9 yada 9:30 gibi uyandıysa 2 gibi uyuyor yine aynı 2-2,5 saat falan uyuyor...
ama senin kuzucuk kadarken çok düzenliydi herşeyi..
sabah 8:30 yada 9 gibi uyanır öğlende yatağına koyardım müziğini açardım bırakırdım uyurdu saat 1'de.
ama büyüdükçe canı ne zaman isterse o zaman uyuyor sanırım.yada ben kuramıyorum o düzeni.bende fazla askeri düzenmi kurmaya çalışıyorum diyorum bazen.annemlerde kaldı oğlum bu yaz ben ingilteredeyken.arayıp uyudumu yedi şu saatte uyutmalıydını zfalan dediğimde annemle ablam burası askeriye değil yat saatine yarım saat var daha komutanım diye kafa buluyorlardı.artık kişilikleri gelişmeye ve ne yapacaklarına kendileri karar vermeye başlıyorlar sanırım.
ama ben her şeyinin saatli olmasını çok istiyorum.

nasıl yapçaz bilmem...
ebru tv8'de çıkmıycakmış kıslar aradım walla kanalı..bu sezon için kendisiyle anlaşmadık dediler...
beyaz tv diye bi kanal varmış.varlığından haberdar bile değildim.ayarlı değildi bile bizim tv'de..uğraştım ayarladım oda yetmedi kanalı aradım yok ..ordada çıkmayacakmışş...

iyi çıkmasın

bizi düşünen yok

yaza kadar duba gibi olursak sorumlusu tv kanalı sorumlularıdır..
ebruuuu duy sesimiziii....bak karın kaslarım o kaslı görüntüsünden kopmaya başladı.evde tek başıma yapmayıda sevmiyoruuuum lütfen artık anlaş bi kanalla ..aza kanaat et sende ebru ..eğer iş paraysa biz kk kadınları olarak toplayıp veririz sana bacım.sen yeterki başla artık bi yerde...bu sezonu boş geçmeyelimm ebruuu:84::84::84: