- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
banuuuuummm
hoşgeldin cnm...gelmiş-geçmiş olsun zor günler tatlım...inşallah başka bir operasyona gerek kalmadan bitmiştir işiniz...
eğer çok koşuşturduysan yesen bile vermişsindir cnm korkma hiç..ben oğlum hasta olduğunda 4 günde 2,5 kg vermiştim.hiç bişey yiyememiştim geçen yıl bu zamanlardı.
benim zaten moralim bozulsun boğazım drek kapanıyor.suyu bile zordan yutuyorum.
ocd çok hamaratsın cnm..kışın örgü örmekte zevkli oluyor.bende arkadaşımın bebişi olacak ona bişeyler başlayacağım oğlum fırsat verirse.gerçi daha 4 aylık hamile.örülür o zaman kadar..
pazara çıktım geldim,allahım hınca hınç dolu pazar.ne zamandır gitmiyordum.küçük bir semt pazarı bile tıkış tıkış yaw...birde çocuklahava iyi diye çıktım ama bin pişman oldum.oğlumda bi oraya bi buraya mahvetti beni sağolsun..
pazardada çok hoş şeyler var yalnız kıslar...oğlum olmasa bakınacaktım ama ben bakayım derken kaçıyor diye bakamadım.aklımda bi çanta kaldı bir kaçta üst baş...walla çok iyi markaların bire bir çakmaları vardı asmışlar.ama tam karşısında oyuncakçı vardı ben çanta bakana kadar oğlum oyuncak tezgahında alınca soluğu mecbur bakamadan geldiminsan bi dakika durmazmı yaw...arı gibi mübarek...
aynen bu haldeydim eve geldiğimde ..ambale oldu beynim onu takip edicem diye...alacaklarımı unutturdu bana sıpa
![]()
zilimmmm tatlı izlim benimmm çok sagol tatlışımm
şimdilik bitti gibi görünüyor kontrollere gidiyoruz
ameliyat degilde sonrası çok sıkıntılı geçti cnm 6 gece bi sondanın başını bekledik
çekmemesi gerekiyordu sondayı
birde pipiyi dikmişler diktikleri ipide sondaya baglamışlar
allahımm 6 gece o iple sondanın başını bekleidk p.tesi taburcu olduk
çarşambada denizi sünnet ettirdik 1 hafta annemde kaldım döndüm evime
evv şuan dandini ama yapmaya halimde yokkkkk
bayram bitisn monti yapıcam çok özleidm diyet yapmayıı