Banuşum bende inceliyorum bayağı bi zamandır,merakla ve ilgiyle takip ediyorum karatay topiğini cnm.
walla ben kuruyemiş manyağıyım cnm.karatayda kuruyemiş bolca var.o kısmı bana uyarda ekmeksiz kahvaltıyı sevmiyorum ben.yani yumurtaya acıka sürüp yiyememki.yada labne sürüp yenmez yani.o kısımlar bozardı beni gbime geliyor.ordaki arkadaşlar sabah sıkı ediyorlar kahvaltılarını.yani onların kahvaltıda yedikleri bir bardak ceviz yada fındık,fıstık vs.. 2-3 yumurta,domates,salatalık, biber,süt,meyve,10-15 zeytin yeşillik falan bayağı bi fazla zaten.birde yumurta ve süt çok tok tutuyor.ramazanda ben bir tek yumurta ve bir bardak sütle tüm gün duruyorum.karatay kahvaltısıda tok tutucu bi kahvaltı.ve şeker içerikli bişey olmadığından insülin direnci oluşmuyor cnm.acıkırsan öğeln yenebiliyor zaten.ama evde olan bir bayan sabah 10 gibi bu kahvaltıyı etse zaten akşam yemeğine(saat 6-7) kadar acıkmaz cnm.akşmada yemekte sıkıca doyurunca karnını sabaha kadar tutar zaten insanı.karatayda da pirinç,bulgur,pişmiş havuç,un vs..yok cnm.z.yağı ve tereyağ var.pastırmalı yumurta bile var yani..yağda kısıtlama yok.
benim ablam da yapıyor karatayı.76 kiloydu.68'e düşmüş.4 ayda...geçen bana geldiler bi incelmişki sorma...boyuda uzun olunca filinta gibi olmuş.175 cm boyu.yaza kadar 60 olucam diyor.hiç aç kalmamış.o 3 öğün yiyiyormuş.birde hareketsiz bi işi var.öğretmen.hareket etmeyide sevmez.wc'ye bile arabayla gidecek cinsten,:))
ona rağmen vermiş yani.her sabahta 3 yumurta yiyiyormuş.1 aydır 2'ye düştüm dedi.eskiden kiloluyken doğru dürüst yemek yemezdi.şimdi çok daha fazlasını yiyiyor ama zayıflıyorda..:26:
bende ondan meraklandım da okuyorum cnm.mantığını anlamak için...ama bana yapabilirmiydin desen :26:
walla :26:de zaten diyet yapacak modda cesarette kalmamış zaten.o sebeple tutuyorum boğazımı.almayayımda vermeyede uğraşmiim diye...

ocd cnm iyi çocukla alışverişe gidebilmişsin cnm..insanın aklına gelmeyecek şeyleri başına getiriyor bu weletler..
ve her geçen gün yaramazlıklarına yaramazlık ekleyerek büyüyorlar..zor günler bizi bekliyor..yandık ki ne yandık...
bende yarın öğleden sonra yokum arkadaşlar..eşim bayram iznine çıkıyor.nöbet falanda yazmamışlar bayrama.kktc'ye gidiceğiz nasipse..bu gün öğleden sonra belli oldu.son bir tatil yapıp işe güce kaldığımız yerden non-stop start vereceğim artık..
yarın valiz hazırlığı vs..derken giremessem hepinize şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar....