aebenim buralardayım aplam ama sabah iş güç yaptım biraz..iyiki yapmışım öğlen sonu pestil gibi yattım 12- saat oğlum uyurken.hastalığım iyileşti diye ilaçları bırakmıştım yeniden tekrarladı.yorgan döşek grip olma aşamasına geldi..saat 5 'e geliyordu zordan zardan kalktım bira yürüyüp geleyim hareketsiz kalmiim dedim.hem biraz bakınacaktım güya...evden çıktım 5 dk olmadı yürüdüm pat eşim aradı.halasının kızları ve eşleri bi düğünemi ne geleceklermiş bize yakın akşam yemeğine size geliyoruz demişler.(evlerinin nderde olduğunu bilmiyorum o derece mesafeliyiz sözde)başka bi şehirden buraya düğüne geliyorlar ama 1 saat önce arıyorlar

tam marketin önündeydim zaten hemen girdim fırtına gibi dolaşıp doldurdum poşetleri o soğukta resmen kan ter içinde koşar adım eve geldim.o arada eşimede tel.de onu yap bunu yap oyuncakları toplayın diye komutları sıralıyorum.
eve gelir gelmez üstümü değişmeden daldım mutfağa ve bir saatte 3 çeşit yemek 3 çeşit salata ve pilav yaptım.dolaptada böreklerim vardı onları çıkardım pişirdim.içecekler vs..derken kurdum masayı.

düğün çıkışı uğrarız dediler takı takıp geldiler.tekradan çay-çerez faslı..şu an hastalıktan ve yorgunluktan ağladım ağlıycam ...o derece fenayım..terim kaç kez sırtımda kurudu bilmiyorum...

çiğerlerimden tır geçmiş gibi resmen...
misafiri o kadar çok seven ben...artık eşimin tarafından dannn diye biri gelecek diye ödlek oldum.

hiç usül kaide bilmiyorlar

eşimde çok yumuşak yüzlü benden ondan beter...eşimin bile tanımadığı kuzenleri akrabaları pat pat çıkıp geliyorlar..hiç anlamadım yıllardır :44::44:hiç birine gitmişliğimiz yok:44:eşim zaten okula diye bi çıkmış babannesini bile gördüğü yok yıllardır...tuhaf geliyor banada,ben tanıdığım insana bile böyle damdan düşer gibi gitmem

(töbe yarabbi insanı arkalarından konuştruyorlar,allahım sen affet artık dilime vurdu yorgunluğum ama vallahi yıldım yaa kıslar..yazın yazlığı basarlar kışın evi:18:
sd cnm meyve suyu yerine meyveyi tercih et cnm hem posasından faydalanırsın hemde fazladan şeker almamış olursun vücuduna.meyvede şeker sonuçta...sen bir portakal yiyieceğine 2 portakal sıkıyorsundur fazladan boşuna şeker yükleme vücuduna...
banuşum A101'inde ekmekleri tam buğday cnm.birde diasada karadeniz ekmeğimiydi neydi tam hatırlamıyorum gözüme ilişti geçen gün.tam buğday unu yazıyordu.ikiside normal ekmek boyutunda ve ince dilimliydi cnm..yakınlarda varsa bak bi istersen... birde A101'de meyve pestiilleri vardı yeni geldi dedi kasada bayan.aldım denedim çok hoşuma gittiler.bir tanesi 60 kalori ve hiç şeker içermiyor.meyve kurusu yerine yada meyve yerine bir sefer ondanda yenebilir bence arada..kayısı-çilek ve elmalı tarçınlısı vardı.aklınızda bulunsun...
ben şimdi ilaçları içip yatayım.sabaha nasıl kalkacağım malum..yarın öğlende arkadaşım 1 saatliğine öğle arasında kahveye gelecekmiş...erken kalkmalıyım