banuuum

ne tatlısın yaw...boşuna sevmiyorum seni

çaylarının resminş çekip koymuşsun ,bayıldım walla..bende kaç gündür çekmecelerde atalanıp duran bitk çaylarıma ahşap çay kutusu bakacaktım dün akşam üstü dışarı çıktığımda ..bakamadım geldim tabisi...

bir dünya çay almışım hepsinide kullanıyorum değiştire değiştire...dolabın çekmecesinde durmalarından rahatsızım.fazla düzenci bi tip olduğumdan sanırım.arkadaşıma boyayıp hediye etmiştim ahşap poeşt çay kutusu ..öyle bişey bakacaktım ama onun içindede 4-5 bölüm var yetmiycek bana

senden esinlendim aklıma başka şeyler geldi...kiler dolabının içine askı tarzında baharatlık raflarından alıp asacağım uydurabilirsem.3 katlı olanları falan var onların.bende o baharat konaca k yerlere çay kutularımı dizerim diye düşündüm...
bu sabah kahvaltımı ederken doktorum proğramında ender saraç vardı ..izledim..isim vermedi ama canan karatay gönderme yaptı..son zamanlarda gündem yaratmak için yapılan açıklamara insanlarımız inanaıyor ve bu tr diyetlerle bir kaç kilo verip sağlıklarından olup bze geliyorlar dedi..kandaki kolesterol ve üre miktarlarında fazla miktarda artıştan rahatsızlanıyorlar dedi.ürenin yükselmesindeki zararlardan bahsetti.her daim yapamıycağımız diyetler bezdiri olur tarzında bişeyler söyledi.hatta aytuğ diye bi dr.var orda sunucu aynı zamanda.oda örnek verdi..siz insanların hayatındaki en önemli gıda maddelerinden 1'ini 2'sini çıkarıp kalan bir taneye yüklenin diyerek diyet olurmu düşünün dedi...ağır protein alımının zararlarını vurgulaılar durdular ana hatlarıyla...
ablamı aradım söyledim baktır değerlerine diye...oda yapıyorya...ve ömrü billah fındık fıstık yumurtayla ne kadar deavm edebilirsin öyle değilmi...zayıflama sürecinden sonra haftada bir ekmek yenebiliyormuş yazıyor karayatcılar.ama ekmek insanlığın var oluşundan bu yana tüketilen bi besin ve bizimm ondan alacağımız şeylere ihtiyacımız var...bende her gün girip okuyorum karatayı merakımdan...ama geçen güün bir bayanda aynen ender saraçın dedi giibi değerlerindeki yükselişten şikayet etti ve ekmeğe geçicem dedi...
bilmiyorum umarım yalnış yapmıyorlardır...