lacey,nazlı hoşgeldiniz tekrar kıslar..nazlı ev almana çok sevindim.güle güle iyi günlerde oturun inşallah ağız tadıyla..
banuş nerelerdesin kurs içinj annenemi gittin şekerimmmm?
laceyim uydurup uydurup yapıyoruz işte ...insan her gün aynı yemeği yemeye bıkıyor.kat - karıştır değişik değişik bişeyler yapıyoruz şte.evde 3 kişiyiz her gün üç çeşit kahvaltı ve üç çeşit yemek pişiyor evimde..oğlum ayrı kahvaltı yiyiyor,(bıldırcın yumurtalı tahin pekmezli sütlü terayğlı vs.) ben tam buğdaylı beyaz peynirli domates,salatalık,zeytinli kahvaltı)eşim beyaz ekmek kaşar peynir ve tussuz zeytinli kahvaltı ediyor..eşim ne karnıbahar yerine lahana ne bamya

(( ben sebzeciyim...
en basitinden oğluma bu gün kıymalı erişteli terayağlı domates çorbası yaptım.kendime kıymalı karnıbahar.eşime tavuklu mantar sote..valla akşama kadar mutfaktayım.hal böyle oluncada ortak noktada buluşmak için uydurup uydurup yapıyoruz bişeyler..
siz yapın ben size yine veririm tarifleri..aebencimin dediği gibi eski günlerimize dönelim.liste aebenden tarifler benden diyeti yapmak sizden
geçen gün ablamında karatay yaptığından bahsetmiştim burda hatırlayan varsa...karataycıların bazı değerleri yüksek çıkmış bu gün okudum.ablamada söyledim yarın yaptıracak tahlil..sürekli başım ağrıyor falan dedi ,bence kollesterolü vss. yükseldi yumurta ve et yemekten...bakalım ne çıkacak:18: