• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

:9:oklava simileyi yok artık nazlım :9: onun yerine şaplak atarız artık :1:

nazlım hergün mönü istiyorum ve artık kaçmak yok mutlaka girilecek günlük linke . bak burda olmayınca tozutuyo herkes...:4:

..nasılsın fıstıgım aynı iştemisin ev durumları nasıl . ?

ben aynı işte devam ediyorum ablam ... evi aldık hamdolsun . eski ev sahibi önümüzdeki hafta evi boşaltacak İNŞALLAH bizde boya badana yapıp eşyalarımızı ufaktan alıp geçeceğiz hayırlısıyla ...

ben aynı işte devam ediyorum ablam ... evi aldık hamdolsun . eski ev sahibi önümüzdeki hafta evi boşaltacak İNŞALLAH bizde boya badana yapıp eşyalarımızı ufaktan alıp geçeceğiz hayırlısıyla ...

yakınmış taşınmam yani ne güzel ....:46: gelsin bebiş o zman bide elifle dogururmuşsunuz ...:emir_bebek:

kıslar ben çıkıyorum :16:

cuma günü bildirim yapın öyleye kadar bende li,ste yapayım olurmu .. cumartesi inşallah . çünki cuma günüm var akşamada dügün ...
ben gün de ne edecem diyin bana ...:27:

bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 2 bardak su
KAHVALTI (6 puan)
2 dilim tb ekmek, 30 g peynir, domates, maydanoz,şekersiz ıhlamur
ARA : 1 adet mandalina (0)
ÖĞLE (4)
5 kaşık kıymalı ıspanak
100g yoğurt
salata
AKŞAM( 6)
6 kaşık kıymalı pırasa yemeği
100 g yoğurt
salata
TOPLAM :16 PUAN
SPOR : 60 dk hızlı tempo yürüyüş
SU : 2 litre

Aebenciğim teşekkür ederim yorumun için. montinin ilk günü nedense kendimi sürekli tok hissettiğim için yemek yiyemedim o yüzden puanım düşüktü. havuç için teşekkür ederim. bir soru daha nar serbest mi? inşallah yasak değildir.
ara ara sorularımla kafanı şişirebilir miyim :1::1:
ziliciğim yemek tariflerine bayılıyorum bugün pırasayı kıyma ile kavurdum çok lezzetli oldu. bir ara senden yumurtalı tarifini almıştım o da çok lezzetli idi. pırasanın klasik versiyonundan daha çok sevildi evde:3::3:

Kızlarrr selammmm..:3: Ben farklı bir diyet yapsamda bu topikten kopamıyorum. Burası benim kk. da ik göz agrımdır, hala da öyle.:16:

Aebenciğim teşekkür ederim yorumun için. montinin ilk günü nedense kendimi sürekli tok hissettiğim için yemek yiyemedim o yüzden puanım düşüktü. havuç için teşekkür ederim. bir soru daha nar serbest mi? inşallah yasak değildir.
ziliciğim yemek tariflerine bayılıyorum bugün pırasayı kıyma ile kavurdum çok lezzetli oldu. bir ara senden yumurtalı tarifini almıştım o da çok lezzetli idi. pırasanın klasik versiyonundan daha çok sevildi evde:3::3:

lacey,nazlı hoşgeldiniz tekrar kıslar..nazlı ev almana çok sevindim.güle güle iyi günlerde oturun inşallah ağız tadıyla..
banuş nerelerdesin kurs içinj annenemi gittin şekerimmmm?
laceyim uydurup uydurup yapıyoruz işte ...insan her gün aynı yemeği yemeye bıkıyor.kat - karıştır değişik değişik bişeyler yapıyoruz şte.evde 3 kişiyiz her gün üç çeşit kahvaltı ve üç çeşit yemek pişiyor evimde..oğlum ayrı kahvaltı yiyiyor,(bıldırcın yumurtalı tahin pekmezli sütlü terayğlı vs.) ben tam buğdaylı beyaz peynirli domates,salatalık,zeytinli kahvaltı)eşim beyaz ekmek kaşar peynir ve tussuz zeytinli kahvaltı ediyor..eşim ne karnıbahar yerine lahana ne bamya:((( ben sebzeciyim...
en basitinden oğluma bu gün kıymalı erişteli terayağlı domates çorbası yaptım.kendime kıymalı karnıbahar.eşime tavuklu mantar sote..valla akşama kadar mutfaktayım.hal böyle oluncada ortak noktada buluşmak için uydurup uydurup yapıyoruz bişeyler..

siz yapın ben size yine veririm tarifleri..aebencimin dediği gibi eski günlerimize dönelim.liste aebenden tarifler benden diyeti yapmak sizden:9:

geçen gün ablamında karatay yaptığından bahsetmiştim burda hatırlayan varsa...karataycıların bazı değerleri yüksek çıkmış bu gün okudum.ablamada söyledim yarın yaptıracak tahlil..sürekli başım ağrıyor falan dedi ,bence kollesterolü vss. yükseldi yumurta ve et yemekten...bakalım ne çıkacak:18:

merhaba arkadaşalr aeben'cim yorumun için sağol.lacey canım sen çok azmı yiyon sanki yoksa benmi çok yiyorum.yarında bnmde misafirm büyük eziyetle hazrılık yapıyorum tabi tatmak dışında yemek asla yokkbende menümü yazıyım sanki akşam çok yedim meyve bile yemiyorum bu akşam

1 elma
kahvaltı:
2 dilim kızamrış tb ekmeği salata maydonoz peynir zeytin ve çay
öğlen:
etli patlıcan yemeği yoğurt salata
akşam:
zeytin yağlı kurufasulye 1 tabak .çok çok az kereviz(yanlız kereviz patetes ve havuçla pişmişti onlardan almadım umarım sorun yaratmaz) salata ve yoğurt
50 dakika yürüşüş(işim olmasa daha yürüyücktim ama ) 1.5 litre su 2 fincan yeşilyçay

Son düzenleme:
ayyy sürekli kaçamak yapıyorum mönü verecek durumda değilim.resmen saçmalıyorum bi haller oldu bana kilomda 63.3 kg olmuş.spora başlamam lazım ders çalışmam lazım :53: offf beaaaaaaa düzenimi tepetaklak ettim kv ye güvenip.bugün 3 saat dışarıdaydım oğluş kv yi resmen perte çıkarmış.kızkardeşlerine gittik öğleden sonra giderken iğnelerini aldı kadıncağız beli tutulursa falan diye Allah korusun.orada kaldı bugün.ama ben kv ye güvenip sermeyeyim eski düzenimde devamm edeyim.yazık kadına sadece yemek yapsın oda kafası dağılır bütün gün otur otur sıkılmaz.

iyi akşamlar..........
nasılsıız hatunlarrr ? derlere katılmak için anneme gittim aman canımı sıktılar vallahi kursstan bir rapor işini halledemediler yyahu kursun ortaklarından biri akrabam gel annende kal ne olcak diyorrr sanki ona sordum ne yapacagımı töbe töbeee
tamd akışa kaldım vallahiii oda ayrı canım sıkılıyorrr....... ama erteleye erteleye böle oldu yahuu
yazında hiç fırsat kalmazdıki:30::30::30::30::30:

nazlı
evinde güle güle oturr mutluluk ve huzurlaa

zilimmmm
senden tarfiler abencigimdennn listeler demekkk tıpki önceki kışta oldugu gibiii

öznurrr
cnm bzen insan öle kaçamaklar yapabiliyor malesefff sıkma canını toparlarsınn

benimde 2 günüm kaçamaksız geçti yani ufak tefek minnacık kaçamakları saymıyorum tabi
cumayaa kadar tartılmıycammm bakalım çünkü beni kötü etkiliyor sonuç :47::47::47::47::47:
cumaya kadann bekliycez artık:24::24::24::24::24:

iyi akşamlar..........
nasılsıız hatunlarrr ? derlere katılmak için anneme gittim aman canımı sıktılar vallahi kursstan bir rapor işini halledemediler yyahu kursun ortaklarından biri akrabam gel annende kal ne olcak diyorrr sanki ona sordum ne yapacagımı töbe töbeee
tamd akışa kaldım vallahiii oda ayrı canım sıkılıyorrr....... ama erteleye erteleye böle oldu yahuu

nazlı

zilimmmm
senden tarfiler abencigimdennn listeler demekkk tıpki önceki kışta oldugu gibiii

öznurrr

benimde 2 günüm kaçamaksız geçti yani ufak tefek minnacık kaçamakları saymıyorum tabi
cumayaa kadar tartılmıycammm bakalım çünkü beni kötü etkiliyor sonuç :47::47::47::47::47:

:))) bazenmi hayatım cıvığını çıkarttım resmen.eşimin kadayıf tatlısı mutfakda ye beni diye bağırıyor resmen :52:
ama yemeyeceğim.makyajımı silip yatmaya gideceğim.yarın bi pazara çıkayım bol sebze almam lazım.

lacey,nazlı hoşgeldiniz tekrar kıslar..nazlı ev almana çok sevindim.güle güle iyi günlerde oturun inşallah ağız tadıyla..
laceyim uydurup uydurup yapıyoruz işte ...insan her gün aynı yemeği yemeye bıkıyor.kat - karıştır değişik değişik bişeyler yapıyoruz şte.evde 3 kişiyiz her gün üç çeşit kahvaltı ve üç çeşit yemek pişiyor evimde..oğlum ayrı kahvaltı yiyiyor,(bıldırcın yumurtalı tahin pekmezli sütlü terayğlı vs.) ben tam buğdaylı beyaz peynirli domates,salatalık,zeytinli kahvaltı)eşim beyaz ekmek kaşar peynir ve tussuz zeytinli kahvaltı ediyor..eşim ne karnıbahar yerine lahana ne bamya:((( ben sebzeciyim...
en basitinden oğluma bu gün kıymalı erişteli terayağlı domates çorbası yaptım.kendime kıymalı karnıbahar.eşime tavuklu mantar sote..valla akşama kadar mutfaktayım.hal böyle oluncada ortak noktada buluşmak için uydurup uydurup yapıyoruz bişeyler..

siz yapın ben size yine veririm tarifleri..aebencimin dediği gibi eski günlerimize dönelim.liste aebenden tarifler benden diyeti yapmak sizden:9:

geçen gün ablamında karatay yaptığından bahsetmiştim burda hatırlayan varsa...karataycıların bazı değerleri yüksek çıkmış bu gün okudum.ablamada söyledim yarın yaptıracak tahlil..sürekli başım ağrıyor falan dedi ,bence kollesterolü vss. yükseldi yumurta ve et yemekten...bakalım ne çıkacak:18:
ziliciğim işin gerçekten zor 3 kişi için bu kadar uğraş harika :46: bugün yaptığım kıymalı pırasayı sadece kendim yerim diye düşünürken bütün ev halkı çok beğenip yedi. onlar içinde ayrı yemek yapmıştım ama benimki cazip geldi galiba:1:
dilerim ablanın değerleri yüksek çıkmaz canım. bu ara dukan ve karatay çok gözde ,uzun vadede bu tür diyetlerin vücuda zarar vereceği aşikar:26:

ziliciğim işin gerçekten zor 3 kişi için bu kadar uğraş harika :46: bugün yaptığım kıymalı pırasayı sadece kendim yerim diye düşünürken bütün ev halkı çok beğenip yedi. onlar içinde ayrı yemek yapmıştım ama benimki cazip geldi galiba:1:
dilerim ablanın değerleri yüksek çıkmaz canım. bu ara dukan ve karatay çok gözde ,uzun vadede bu tür diyetlerin vücuda zarar vereceği aşikar:26:

canım bencede zararlı zaten geçen protein diyeti için ender saraç uyardı yani ne zamana kadar et yicen ben yapamamda zaten
:))) bazenmi hayatım cıvığını çıkarttım resmen.eşimin kadayıf tatlısı mutfakda ye beni diye bağırıyor resmen :52:
ama yemeyeceğim.makyajımı silip yatmaya gideceğim.yarın bi pazara çıkayım bol sebze almam lazım.
cnm ben yemiyosam herkes yemez o anda aklına verdiğin kilo ve iltifatları getir :)
iyi akşamlar..........

nazlı

zilimmmm

öznurrr

canım umarım halledersin işini o minik lokmalar kaçamak sayılmaz olsun :)

Son düzenleme:
günaydınlar ....:3::3:

slm kızlar kahvaltılarınızda genelde zeytin ezmesi var nie zeytin değilde zeytin ezmesi
canım zeytinde yeniyor ekmege daha güzel sürülüyor ondan yani damak zevki diyim .. montide yasaklar dışında kasmıyoruz serbest .
bugünkü menüm
kahvaltı öncesi 2 bardak su
KAHVALTI (6 puan)
2 dilim tb ekmek, 30 g peynir, domates, maydanoz,şekersiz ıhlamur
ARA : 1 adet mandalina (0)
ÖĞLE (4)
5 kaşık kıymalı ıspanak
100g yoğurt
salata
AKŞAM( 6)
6 kaşık kıymalı pırasa yemeği
100 g yoğurt
salata
TOPLAM :16 PUAN
SPOR : 60 dk hızlı tempo yürüyüş
SU : 2 litre
mönün çok güzel lacey .:46::46:.. montinin aslında özü bu kahvaltı harici ögünlerde sebze yemegi ,pro , salata ve yogurt dörtlemesi..:46:
laceyim ögün satlerinide not düşermisin ...
canım açımıyorsan ara yapma .:34: arlarda bünyen depodan yaksın . kanşekerin düşüp açıkmadıkdan sonra arayapmamaya çalışın ...
tabi burda tam satlerini bilmediginden genel yorum yapıyorum .. ögün aralarınzıda en az 4 saat olsun.. inanın ögünlerde tam karnınızı doyurursanız diger ögüne ancak açıkılıyor . bende hopo olmasına ragmen böyle sizde daha iyi olmalı bu denge ..
laceyim kuru yemiş sevmiyormusun ögünlerine katabilirsin hemde puanların tam olur .:31:

laceyim muz ve üzüm hariç tümmeyveleri yiyebilirsin .. kış artık kavun karpuz derdide yok ,oh :9:
Kızlarrr selammmm..:3: Ben farklı bir diyet yapsamda bu topikten kopamıyorum. Burası benim kk. da ik göz agrımdır, hala da öyle.:16:

ablam tabiki geleceksin bu topikde illa monti yapanlar var diye bişi yok zaten ..kapımızda gönlümüzde herkkese açık biliyorsun ..:16:

montig abla nasılsınnn?????
buradan ayrıldıgında 70 degildin dimi sennn kaç kilo verdinn maşallahh:nazar::nazar::nazar:

zili inşallah balnada bişi yokdur . bizide haberdar et...
dün bende okudum karatay yapanların bazılarının klestrol degerleri yükelmiş.
başka bir yazıda şu dikatimi çektı karatay hoca o topikdeki bazı arkadaşlardan diyet süreci buyunda yaşadıklarını gözlemlerini ve sonuçları istemiş sanırım oda hala gözlem safasında denetliyor . birde bi sitede bir yazı gördüm karatay hocanın agzındanmı bilmiyorum .(karatay hakında derin bilgim yok ) ekmegi gereksiz sayan bir beslenme lahmacuna en saglıklı besin demiş be 1 taneye musade etmiş . nasıl tb. ekmegi gibi degerli bir ekmek yasakkken beyaz undan yapılan lahmacun saglıklı olur tezat geldi bana .. birde kan şekeri yükselmesse, tamam doymuş yagda yense kilo alınmaz fakat herşey kilo deyil doymuş yagların fazlasının klestrol ve damar tıkanıkligi yaptıgını bilmeyenmi var ... ama şunuda göz erdı etmeyelim karatay hoca bu yagları serbest derken bol bol kulanın demişmidir onu pek bilmiyorum .dedigim gibi pek derin bilgim yok . benCe uygun yapılsa güzel bir beslenme karatay fakat monti gibi kahvaltıya ekmek eklenip doymuş yaglardan uzak durmak kaydiyle . ama nın o zaman zaten karatay deyil monti oluyor ..:9:
bunca yılık diyet hayatımda bi kere daha anladım en saglıklı beslenme monti.. ha birde şunu yazayım . karatay diyetindeki kısların kilo vermelerini gösteriyor (bu sabah tüm sayflarımızın önüne eklenmiş ) uzun vadede montide karataydan daha etkili sonuçlar alınmış. buda demek oluyorki dengeli ve kalıcı kilo vermede saglıklı karbonlar ŞART.:31:

merhaba arkadaşalr aeben'cim yorumun için sağol.lacey canım sen çok azmı yiyon sanki yoksa benmi çok yiyorum.yarında bnmde misafirm büyük eziyetle hazrılık yapıyorum tabi tatmak dışında yemek asla yokkbende menümü yazıyım sanki akşam çok yedim meyve bile yemiyorum bu akşam

1 elma
kahvaltı:
2 dilim kızamrış tb ekmeği salata maydonoz peynir zeytin ve çay
öğlen:
etli patlıcan yemeği yoğurt salata
akşam:
zeytin yağlı kurufasulye 1 tabak .çok çok az kereviz(yanlız kereviz patetes ve havuçla pişmişti onlardan almadım umarım sorun yaratmaz) salata ve yoğurt
50 dakika yürüşüş(işim olmasa daha yürüyücktim ama ) 1.5 litre su 2 fincan yeşilyçay
...sibelcim sakın çok yiyorum deme . bi lakis çok ye helede sabah ve öglen .akşamı hafif geç ve bunu hafif derken çok az ye demek istemiyorum agır olmayan gidalar ye demek istedim ... meyvende az olmuş ..

..mönünde çok güzel yine afiyet olsun ..:46::46::46:

ayyy sürekli kaçamak yapıyorum mönü verecek durumda değilim.resmen saçmalıyorum bi haller oldu bana kilomda 63.3 kg olmuş.spora başlamam lazım ders çalışmam lazım :53: offf beaaaaaaa düzenimi tepetaklak ettim kv ye güvenip.bugün 3 saat dışarıdaydım oğluş kv yi resmen perte çıkarmış.kızkardeşlerine gittik öğleden sonra giderken iğnelerini aldı kadıncağız beli tutulursa falan diye Allah korusun.orada kaldı bugün.ama ben kv ye güvenip sermeyeyim eski düzenimde devamm edeyim.yazık kadına sadece yemek yapsın oda kafası dağılır bütün gün otur otur sıkılmaz.
kıs oglanın tümden kayın valideyemi transfer ettin :9:
ocdim bekliyoruz tekrar montiye başlamanı :4:
bak şu an benden şişkosun ..(acık gaza getireyim ):1::27:
iyi akşamlar..........

nazlı

zilimmmm

öznurrr

banum sıkma canını hallalur hepsi..:38:
mönü istiyorum :4: yazışından mönülerinden memnun olmadıgını anladım ..:23:
yarın cuma en az 2 kilon gitmişdir şişlikde olsa .:34:

Back
X