zili inşallah balnada bişi yokdur . bizide haberdar et...
dün bende okudum karatay yapanların bazılarının klestrol degerleri yükelmiş.
başka bir yazıda şu dikatimi çektı karatay hoca o topikdeki bazı arkadaşlardan diyet süreci buyunda yaşadıklarını gözlemlerini ve sonuçları istemiş sanırım oda hala gözlem safasında denetliyor . birde bi sitede bir yazı gördüm karatay hocanın agzındanmı bilmiyorum .(karatay hakında derin bilgim yok ) ekmegi gereksiz sayan bir beslenme lahmacuna en saglıklı besin demiş be 1 taneye musade etmiş . nasıl tb. ekmegi gibi degerli bir ekmek yasakkken beyaz undan yapılan lahmacun saglıklı olur tezat geldi bana .. birde kan şekeri yükselmesse, tamam doymuş yagda yense kilo alınmaz fakat herşey kilo deyil doymuş yagların fazlasının klestrol ve damar tıkanıkligi yaptıgını bilmeyenmi var ... ama şunuda göz erdı etmeyelim karatay hoca bu yagları serbest derken bol bol kulanın demişmidir onu pek bilmiyorum .dedigim gibi pek derin bilgim yok . benCe uygun yapılsa güzel bir beslenme karatay fakat monti gibi kahvaltıya ekmek eklenip doymuş yaglardan uzak durmak kaydiyle . ama nın o zaman zaten karatay deyil monti oluyor ..

bunca yılık diyet hayatımda bi kere daha anladım en saglıklı beslenme monti.. ha birde şunu yazayım . karatay diyetindeki kısların kilo vermelerini gösteriyor (bu sabah tüm sayflarımızın önüne eklenmiş ) uzun vadede montide karataydan daha etkili sonuçlar alınmış. buda demek oluyorki dengeli ve kalıcı kilo vermede saglıklı karbonlar ŞART.
...sibelcim sakın çok yiyorum deme . bi lakis çok ye helede sabah ve öglen .akşamı hafif geç ve bunu hafif derken çok az ye demek istemiyorum agır olmayan gidalar ye demek istedim ... meyvende az olmuş ..
..mönünde çok güzel yine afiyet olsun ..

kıs oglanın tümden kayın valideyemi transfer ettin

ocdim bekliyoruz tekrar montiye başlamanı

bak şu an benden şişkosun ..(acık gaza getireyim )

banum sıkma canını hallalur hepsi..

mönü istiyorum

yazışından mönülerinden memnun olmadıgını anladım ..

yarın cuma en az 2 kilon gitmişdir şişlikde olsa .