- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Yok canım ya ehliyet işleriyle uğğraşıyorum bu sebepden dolayı dün oğluşa kv baktı ama içim içimi yedi bende tevekkül ettim Allahım oğlumu sen verdin sen alırsın yavrum sana emanet diye diye önce Kadıköy sonra Üsküdar"a gittim.Yani böyle dua etmemin sebebi benim oğluşun tam bir canaavar oluşu ki pencere kilitlerini bile açıyor masaya tırmanıp, kaşla göz arası merdivenleri çıkıyor (merdivenin üst katında kilit alt katında çit var birde) ve malesefki kv de şeker var pat diye uyuyakalıyor uyandıramıyorum bazan uyanıyor 2 sn sonra pat tekrar gitmiş.
şimcik sen bana şişkomu didin bakem aaaaaaaa du bende tam dönüş yapayım montiye![]()
diyarım bayramdan önce bende nasıl başlasam diye hayıflanıyordum yasaklar gözüme büyüyordu şimdi niye bukadar beklemişim diyorum ... az evvel ögleni yedim ..kahvaltıyı 8 de yapmıştım saat 13 oldu bende hala açlık yok düşün bide hipoyum .. ögünüm gerçmesin diye yedim .. önceden 11 gibi açklık hisediyordum sanırım az yemeden oluyordu bu şimdi karnımı bi güzel doyuruyorum .ABLAM ÇAKTIRMADAN 2 GÜNDÜR BURDAYIM :) bir hafta mı oldu yani bende başlasam mı diyorum ama güvenemiyorum kendime...menüvereyim bari ama yanlışlarıda yazıcam
dün
sabah: tb ekmek,köyden yağsız lor,zeytin,çay
öğlen: ton balıklı salata(yoğurt bitmişti)
ara:bir elma
ara:bir fincan sütlü kahve,bir avuç fındık
akşam: 2 tane minik lahana dolması 2 kaşık yoğurt
ara: bir muz,bir mandalina
bugün:
sabah:monti kahvaltısı
öğlen:evden getirdiğim sebzeli tavuk,salata yoğurt
ara:bir elma
ara:süt(2 ara yapıyorum ablam çünkü kahvaltıyı saat 7:45 de yapıyorumşirkette,öğlen 12:30 yemiş oluyorum evde de akşam 8 de oluyorum çok acıkıyorum)
akşam: yoğurt
ara:meyva
sende ögünlerinde bol yersen sanırım bu sorun halolur . özelikle ögleni kuvvetli yeki 2. arya gerek duyma . yada akşam için yanında 100gr kuruyemiş bulundur vede meyve bunu akşam yerine say ...
akşam 2 lahana sarmasıyla nasıl doydun .??? kan şekerin dengeye girsin inan açıkmıycaksın ...
mönülerindeki cıslarıda zatten sen biliyorsun ...
hep diyorum kilo vermek demek aç kalmak demek deyil ...
banum geçersin hemde ilk sınavda sakın endişe duyma . ben ilk sınavda 90 alıp geçmiştim . motor parçalarını deftere çizerek adlarını kendin yaz... aklında kalması koly olur . zatten şemalarde kitaplarında vardır ...zilimmmm
amanın uzun uzunnnnnnnnn yazmışsın yine sıkılmadan vallahi bende keyifkle okuyorum yazılarını cnm
ablanın sonuçlarını bende merak ettimmm umarım iyi çıkar cnm
karatay konusunda hepicigimiz hem fikiriz sanırım
diyarr
nasılsınn cnm özlettin kendiniiii:)))
yalnızımmm
sendne ne haber cnm biz iyiyizzzz aramıza yeni katılımcılar bekliyoruz
hadi sende gel yarışbizimleee
kızlar ben motor dersine giridm geçen akşam hiç kafam basmadı yahu
motordan kaçıncı sınavda geçerim bilmiyorum gayrııı:26::26::26:
bu arada size daldım ocaga koydugum kompostoyu kömür etmişim ...
bu yanık kokusunu evi havalandırdıkmakdam başka nasıl giderebilirim önerilere açıgım yene ...:))
Son düzenleme: