tünaydınlar kıslar....
bende araba kullanmayı sevmeyenlerdeni..:44:
mecbur olmasam kapısına dokunmama yani o derece sevmiyorum ama mecburiyet işte...okula giderken o otobüsten in o minübüse bin yapmaktansa kendi aracımla gidip gelmek daha iyi tabisi..ama yürümeyi tercih ederdim yakın olsa.yani 3-5 km bile olsa yürümek isterim yani o derece severim yürümeyi..ama bir bayana ehliyet hava kadar su kadar elzem oldu artık.ve tabii araba sürmekte..hele çocukta varsa elzem değil şart yani...
banum zevk almana sevindim cnm..kolay demiştim sana.ehliyeti alır almazda kendi aracınızla eşinide al mutlaka yola çık.tenha yerlerle başla yavaş yavaş trafiğe dal yani..ankaranın trafiği istanbul gibi keşmekeş değil.daha düzenli ..şehir yapılaşmasıda istanbula göre çok daha düzenli..sürersin hiç korkma cnm...
bende bu gün vileda yapayım dedim eşim süpürmüştü,çekpas yapardım hep.eşim viledanın suyunu ve kovasını hazırlamış diye vileda yapacaktım.üst katı yaptım aşağıya geçtim çat diye kırdım vileda ve sopa bağlantısındaneşimle oğlum gğle güle yerlere attırlar kendilerini..(ne varsa gülecek
eşim iyiki ben yapmamışım diye kafa buldu durduviledanın sopası demir çünki...doğa üstü güçlerin var senin diyor eşim.ama bağlantı yerinin plastik olduğunu görmezden geliyorlr
şaka bi yana temizlik yaparken kendimi kaybediyorum sanırım,çok gücümü veriyorum ne temizliyorsam temizliyeyimbekarkende odamın camını sileyim demiştim bi kere camı kırmıştım bastırırken...sebze yıkarken de sebzeler kırılıyor hep walla.salatalık,patlıcan havuç.nasıl bura bura yıkıyorsam artık..yada çok gevrek sebzler alıyorum
hey allahım yaw...kendime gülesim geliyor bazen...
oğlum coştu iyice havada soğudu,avm 'ye götürelim iyisimi..ben kaçar kıslar...
birde şey soracağım..cildi çok hassas olup kışın kılcal damarları belirginleşenler varmı aranızda..varsa neler kullanıyorsunuz ?ben bioderma kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum.la roche kullanan yada başka dermokozmetikler...varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinitrim...![]()
Banada vücut için süper bi nemlendirici tavsiye edermisinız?
ikinize de şiddetle emu yağını tavsiye ederim, süper ve doğal bir ürün, hayatım boyunca hiç vazgeçmeyeceğim tek ürün