günaydın hatunlar .....

afiyet olsun kajum ....
kajum montiye başlayalı nekadar oldu sanırım haziranda montiye başlamadın dimi.. ??
6.ayda birde piko vs le 5 kilo çok iyi birde yaptıgın kaçamaklarla ..
... benim canım yokmu kajum bak 2.3 aydır diyetedeyim ama hala 2.3. kilodayım . bunun sebebini en iyi kendimiz veririz biraz öz eleştiri yapalım .

kendimce zor versemde az kilo vermemde çogunlugu kendime aid hatalarım daha çok.
bence umutsuzluga kapılmak yerine ne yesem damak tadıma demekden çok 4 elle sarılmak lazım diyete .
bunu kendim içinde çok söylüyorum .inan benim kadar bıkmış olamasın yine yeniden diyet yapmakdan ..

ama başka çare varmıki eger kilo vermeyi istiyorsam banuşumun de dedigi gibi ıstikrar çok önemli. elimde oladan yada isteyerek yaptıgın kaçamaklar beni haftalarca geriye götürüyor .ama bunun için veryansın etmiyorum hep önüme bakıyorum .inan buda kolay deyil bi çogunuz bunu biliyorsunzu zaten ..
malum 3 senedir diyet mönülerimi ve günlük deneyimlerimi yazıyorum ve geri dönüp hep okudugumda uzun süreli montide yag kaybının çok oldugunu ve başkülde okdar belli olmadıgını uzun süre yapınca sonuç aldıgımı görüyorum ama ne zaman yılmış ve umutsuzluga kapılıp küçükde olsa kaçamaklar sepiştirdigimde bu hem diyetimin sonu olmuş hemde yeni umutsuzlukların başı ...
şimdi 6.ayda 5 kiloyu az görmeyip 4. elle montiye sarılma zamanı canım inan kırılmıycak nokta yok .bunu gördüm bunu bilir bunu söylerim ..
mönün gayet güzel nazlım afiyetolsun . 19 kanat yemendede bi sakınca yok 1 günlügüne eşini kırmamakla iyi etmişsin ... hem mönülerinde karbon olmadıgından bir sorun yok ..
günaydın nazlışım ...